• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Ayipettin 😂😂 tabiki yapicam yarin sabah yarin aksam.. su siralar tek eglencem bu😂😂 ama ne dusunuosun diye sorarsan hic hamileymisim gibi gelmiyor. Sanki kimyasal olacak gibi hissediyorum
Cnm öyle düşünme dicem ana herkes düşünüyor bunu
Kimyasallar çoğaldı cunku
Bnde hamiş kalsam acaba yıne kımyasal mı olacak dıye kafayı yerım
İnşallah vardır ve bebiş senınledır🙏

Bilgisi olan varsa ve cevaplayabilir mi🙏🏻
Benim reglim bitti sanırken yine gelmiş ben yarın hgs çekilcem bir sıkıntı olur mu 😢

Yaaa gercekten mi🥰🥰 artışı nasil oldu peki takiplerde. Benim testler cok cok silik. Simdi kan versem kesin 10un altindadir. Bat da yakin oldugu icin kimyasal olmasi fikrini atamiyorum kafamdan. Sen simdi kac haftalik gebesin canim? Her sey yolunda mi? Saglikla al kucagina insallah🥰
14 haftalık oldu şimdi 9-49- bu şekilde gitmişti geç döllenmeymiş bir de yumurtlama bitti deyip bırakmamak gerekiyormuş canım Allah isteyen herkesi bebeciklerine kavuştursun inşallah

2 martta çatlatma iğnesi oldum kızlar bende. Ama aşırı bi şişkinşik var. İlk denemem de kist olusmustu be çok şişkinlik vardı yine. Şimdi 2. denemem ve yine aşırı bi şişkinlik var. Ve bu sefer 2 tane ovitrelle iğnesi oldum. Çift doz ovitrelle yapıp kist sorunu yaşayan oldu mu hiç aranızda?
Cnm senle aynı gün iğne olmuştuk
Nasıl gdıyor varmı Bi belirtin?

Kızlar benim aşırı derecede karnım ağrıyor normal mi acaba böyle olması karnıma kramplar giriyor resmen soğuk alırsın ağrı yapar ya o şekilde bir ağrı

Canım ben adet bittikten 3 gün sonra çekilmiştim doktorum ne olur ne olmaz diye 3 gün sonra yapmıştı
Bugün konuştuk normalde 7 gün sürer ama şimdi azar azar geliyor yarına kesilir dedim Utrasonla da baktı uygun olmasa sıra verirmiydi tereddüt ettim şimdi 😢

Evet cnm ilk çocuk olacak. Yaş 30. Gittim doktora aslında herşey normal dedi yumurtalıkların falan da iyi. Ama isterseniz rahim filmi sperm testi istedi. Bende diyorum erken değil mi bu testler için? Yoksa artık böyle mi oldu?
Yani ne kadardir evlisiniz bnde 29 erken favranmak çok ii bizim yaslarda bnde erken davrandm

Kızlar benim yarın reglimin ücüncü günü, doktora gidicem muayeneye, regliyken nasıl bakıyorlar tedirginim muayene sırasında kan vs gelmiyor mu kusura bakmayın heyecanımdan soruyorum

Back