• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Ben ovulasyon testi kullanıyorum 27 Şubatta tam emin olamasam da yumurtlama olduğunu düşünüp değerlendirdüm. Ama dün ve bugün yumurta beyazı akıntı geldi ovulasyon testi yaptım biraz koyuydu yarın ikisi de koyu oluacak büyük ihtimalle.
Siz baksanız 27 Şubat'ta ki yumurtlama mı acayip kararsız kaldım ve moralim de bozuldu
Cnm 27 şubat diğerlerine göre Bi tık koyu evet fakat pik değil
Yinede değerlendirmişsin iyi olmuş
Testlere devam et piki görebılırsın

Dun eczanede miratech test buldum canim. Bir de elimde artimed vardi ama pek guvenenemiorum bunlara. Ikisnde de silik bisey cikti ama emin olamiyorum. Bat yarın sanki daha belirgin olmasi gerekirdi gibi geliyor. O yuzden pek umut baglayamiyorum
Alttakinde belli belirsin görüyorum sanki 🙈 kan verdin mi canım

Kurban olurum bana yardım edin ya. Bu Progestan beni mahvediyor sabah aksam alıyorum okuldan gelince bayılıyorum gündüz çocuğum etrafımda dolanıyor anne gel sıkıldım diye size yemin ederim kolumu kıpırtadıp başımı kaldıramıyorum ya kalkmak istiyorum kalkamıyorum bu kadar yapması normal mi ya sadece hapın mı yan etkisi hamile olup olmadığımı da anlamıyorum. Bu arada uyku ile normalde biç uzaktan yakından alakam yoktur çok uyuyan bir insan asla olmadım gece 12 yatıp sabah 6-7 de spor için uyanan sonra kahvaltı yapıp okula giden bir insandım ben noliiiiiiii banaaa
Test yapsan canım bi 🌸

Allah herkese nasip etsin arkadaşlar 🙏🙏 inşallah değerlerim de güzel artar. Miyomum vardı doktor etkileyecek bir yerde değil ama çocuk düşünün korunmayı bırakın yoksa ameliyat olursun alırız falan diyordu korkuyordum sağlık sıhhat versin Allah inşallah 🙏

Kurban olurum bana yardım edin ya. Bu Progestan beni mahvediyor sabah aksam alıyorum okuldan gelince bayılıyorum gündüz çocuğum etrafımda dolanıyor anne gel sıkıldım diye size yemin ederim kolumu kıpırtadıp başımı kaldıramıyorum ya kalkmak istiyorum kalkamıyorum bu kadar yapması normal mi ya sadece hapın mı yan etkisi hamile olup olmadığımı da anlamıyorum. Bu arada uyku ile normalde biç uzaktan yakından alakam yoktur çok uyuyan bir insan asla olmadım gece 12 yatıp sabah 6-7 de spor için uyanan sonra kahvaltı yapıp okula giden bir insandım ben noliiiiiiii banaaa
Ben progestan hapın öyle olduğunu burda gördüm hatda gebelikte bana fitilini yazmıştı doktor bazı kızlara ama doktor hapı yazmış..o kızların durumları hiç iyi diğildi..hatda sonra kızlar fitil istemişler doktordan..

Back