• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Cnm yaşın geçkinse ve ilk çocuksa doktora git bnce

Artık kolay hamile kalınmıyor (gerçi kalan kalıyorda)
Hormonlar, yedıklerımızdenmidir nedir kimyasallar da çoğaldı
Cnm yaşın geçkinse ve ilk çocuksa doktora git bnce

Artık kolay hamile kalınmıyor (gerçi kalan kalıyorda)
Hormonlar, yedıklerımızdenmidir nedir kimyasallar da çoğaldı
Evet cnm ilk çocuk olacak. Yaş 30. Gittim doktora aslında herşey normal dedi yumurtalıkların falan da iyi. Ama isterseniz rahim filmi sperm testi istedi. Bende diyorum erken değil mi bu testler için? Yoksa artık böyle mi oldu?

Hiç muayene olmadıysan bence git derim.
Muayene oldum herşey yolunda dedi fakat isterseniz rahim filmi sperm testi falan yapalım dedi. Erken mü diye dişünüyorum bunlar için çünkü eşimde hemen karşı çıktı yani bu kadar erken neden istedi diye. Acaba başka doktorada mı muayene olsam diye düşünüyorum. 🤔😞

Kizlar ustteki dun sabah alttaki simdi. Koyulasma var mi sizce?

Eklentiler

• 20230309_194454.jpg
    20230309_194454.jpg
    86,3 KB · Görüntüleme: 71
Muayene oldum herşey yolunda dedi fakat isterseniz rahim filmi sperm testi falan yapalım dedi. Erken mü diye dişünüyorum bunlar için çünkü eşimde hemen karşı çıktı yani bu kadar erken neden istedi diye. Acaba başka doktorada mı muayene olsam diye düşünüyorum. 🤔😞
Ben olmuştum bende herşey yolundaydı. Tesadüfen sperm testi verdik 6 ay sonra. Sperm yavaşlığı çıktı. O yüzden ne kadar erken o kadar iyi derim. Tabi yine de sen bilirsin

Cnm alttakınde çizgi gözüküyor ama üsttekin de göremedim
Ama hamiş sin bnce var🤩
Yarın sabah yapıcan mı?
Kan verırsen çok düşük çıkar, çok silik çunku
Koyulaşma takip et baby
Ustteki cizgi silinmis sanki canim durdukca ben de anlamadim onun da ilk hali soyleydi aslnda

Eklentiler

• Screenshot_20230308-155315_Chrome.jpg
    Screenshot_20230308-155315_Chrome.jpg
    29,6 KB · Görüntüleme: 71
Cnm alttakınde çizgi gözüküyor ama üsttekin de göremedim
Ama hamiş sin bnce var🤩
Yarın sabah yapıcan mı?
Kan verırsen çok düşük çıkar, çok silik çunku
Koyulaşma takip et baby
Ayipettin 😂😂 tabiki yapicam yarin sabah yarin aksam.. su siralar tek eglencem bu😂😂 ama ne dusunuosun diye sorarsan hic hamileymisim gibi gelmiyor. Sanki kimyasal olacak gibi hissediyorum

Kızlar elinde maxijuno olan varmı.inositol takviyesi bu.Hamile olupta satmak isteyen varmı

Back