• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Kuzum ben 13.8 ile öğrendim 6 martta.
Dün 8 martta verdim 43 çıktı 10 u yarın verecem sonra dr hesaplama yapacak daha vermezsin dedi. Kendim idrar testi ile takip ediyorum hala silik 🙊 koyu görene kadar takip edeceğim onu. Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🙏 tüm arkadaşlarımız da güzel haber alsınlar inşallah. Senin de ilk bebisin mi canım
Evet kuzum ilk 7 ay önce kimyasal yaşamıştım. Onda adetin 2. Günü değer 347ydi şimdi bu düşük olunca bi tedirgin oldum ama bol bol dua edicem Rabbime. İnşallah sağlıkla kucağımıza aldığımız günler gelir 🙏🏼

Evet kuzum ilk 7 ay önce kimyasal yaşamıştım. Onda adetin 2. Günü değer 347ydi şimdi bu düşük olunca bi tedirgin oldum ama bol bol dua edicem Rabbime. İnşallah sağlıkla kucağımıza aldığımız günler gelir 🙏🏼

Güzel düşünüyoruz güzel enerjiler veriyoruz. Nasibimizde varsa taş tasisak bebisimiz bizimle kalır umarım nasibimizde vardır 💜💜💜💜💜 cok yakınız inşallah hep contactta olalım canım sağlıkla bebislerimizi kucagimiza alalım 🙏🧿

demekki belli olmuyor canım. 347 iyiymiş gerçekten sanki öyle olunca sağlıklıymış iyiymiş gibi geliyor ama önemli olan düzenli artışı gercekten. çok az kaç betayla öğrenip de süreci sağlıkla devam eden var mı acaba? bunu merak ettim şimdi

Kuzum ben 13.8 ile öğrendim 6 martta.
Dün 8 martta verdim 43 çıktı 10 u yarın verecem sonra dr hesaplama yapacak daha vermezsin dedi. Kendim idrar testi ile takip ediyorum hala silik 🙊 koyu görene kadar takip edeceğim onu. Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🙏 tüm arkadaşlarımız da güzel haber alsınlar inşallah. Senin de ilk bebisin mi canım

Kuzum iki güne bir vererek anlayacağız gidişatı. İnşallah normal görünüyor Allah’ın izniyle sağlıkla ilerlesin amiiiin🥹🥹🤲🏻🤲🏻❤️❤️
Amiiin canım benimmm🥹🙏🏼♥️
Güzel düşünüyoruz güzel enerjiler veriyoruz. Nasibimizde varsa taş tasisak bebisimiz bizimle kalır umarım nasibimizde vardır 💜💜💜💜💜 cok yakınız inşallah hep contactta olalım canım sağlıkla bebislerimizi kucagimiza alalım 🙏🧿
Evet kuzum doğum tarihleri aynı görünüyor hatta😍😍 ayyy Rabbim bize bağışlasın amin🙏🏼
Hayırlı olsun kuzum 🌺💗 Allah sağlıcakla devamlılığını sağlasın inşallah 🤲🏻
Amin kuzum benim inşallah🙏🏼♥️🥰

Amiin inşallah canım benimmm♥️♥️♥️

Ya resmen mutluluktan ağlıyorum çok teşekkür ederim inşallah güzel bir şekilde artar da bebeğim benimle olur🙏🏼♥️

Yaa o kadar duygusalim ki şuan. Mutluluktan ağlıyorum inşallah sağlıkla artsın betam da 🙏🏼♥️ çok teşekkür ediyorum canımıniçi♥️
çok sevindim canım ya sağlıkla ilerlesin inşaallah artık bebişine güzel bebeklerde yaparsın cok beyenmiştim örgünü rabbim bizede tez zamanda nasip etsin 🙏

Aşkım kaçıncı gün bugün? Belki yerleşme düşüşü olabilir. Yarınki ateş önemli korkma sakin kal. İnşallah yerleşme düşüşüdür. Bebişin seninledir 🤲🏻❤️
Canım sen ateş işlerinden baya anlıyorsun,rahim filmi çektirdim de bu ay,bı ihtimal işte belki olur diyordum ama bugün çok üşüyorum ,reglde gelen üşüme var ya,yarın da regl günüm normalde, sence Umut var mi hala

Amiin inşallah canım benimmm♥️♥️♥️

Ya resmen mutluluktan ağlıyorum çok teşekkür ederim inşallah güzel bir şekilde artar da bebeğim benimle olur🙏🏼♥️

Yaa o kadar duygusalim ki şuan. Mutluluktan ağlıyorum inşallah sağlıkla artsın betam da 🙏🏼♥️ çok teşekkür ediyorum canımıniçi♥️
Herşey yenı baslıyor bebeğimmm dahhaa :KK200:

Back