- 18 Şubat 2017
- 3.860
- 4.814
- 133
- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #5.061
Ahahahah bu mesajı ilkinde yazmıştım. Sonra yorumunu gördüm çabaladığını ondan tebrik ettimhahah. Ama bu sırf sana değil sigara içen tüm anne ya da anne adaylarına bir mesaj.
Aklına geldikçe fındık ye ceviz ye yada çubuk kraker ye çok iyi geliyorHahahah tahmin ettimhaklısın çok zararı var çocuğa umarım şeytana uymam bu güzel sebep için iradeli olabilirim Amin
Aklına geldikçe fındık ye ceviz ye yada çubuk kraker ye çok iyi geliyor
Aman boşverin eskiden ovulasyon mu vardı
Kuzum bagımlılık olarak düşünülmemeli.Bende 10 sene içtim ıkı bucuk yıl once anıden bı tıksıntı geldı bıdahada ıcmedım.Bazen arkadaslarımlayken fln arada bır ıkı tane ıcıyorum ama tekrardan hıc baslamadım zaten hıc aklıma bıle gelmıyor.sigara nedır ki keyfi bişey yani bagımlılık fln degıl anıden kesın atın ama once kendınız istemelisiniz.Baskasının demesyle olacak bısey degıl.(sadece gercekten kılo aldım 7,8 kılo)ama canım ıstedıgınde onuda verebılcrgımı bıldıgım ıcın kafamı takmıyorumValla bravo, bir bağımlılığı birden bırakabilmek de büyük başarı, kolay değil.
İkna olurlar belkiHadi canım yumoşlarım bir sperm seçin artık birleşin bana bebiş verin falan diyorum
Hayır hayır tatlım olur mu tabiki hamile kalabilirsinİnşallah bunu düşünerekrem yüzümde 3 sivilce daha çıkartmayı başardım
Ahahahahaha aynenhiç sorma dedelerimizin vurduğu gol oluyomuş
İnşallah olurlarİkna olurlar belki
Öylee gözüm senı aradıDün baya bekledik ama sabah çıkmış şükür kızlar bat 3 marttı gecikmenin 3 günü öğlen verdim kanı
Maşallah canımDün baya bekledik ama sabah çıkmış şükür kızlar bat 3 marttı gecikmenin 3 günü öğlen verdim kanı
Maşallah canım sağlıkla ilerlesin inşallah sağlıkla hayırla kucağına almayı da nasip olsun inşallahDün baya bekledik ama sabah çıkmış şükür kızlar bat 3 marttı gecikmenin 3 günü öğlen verdim kanı
Canim tebrik ederimDün baya bekledik ama sabah çıkmış şükür kızlar bat 3 marttı gecikmenin 3 günü öğlen verdim kanı
Anladım erken yumurtlama oldu diyince acaba onlara bağlı mi erken oldu diye düşündüm gözün aydın bu arada canım rabbim sağlıcakla ilerlemeyi nasip etsinYok canım ocak ayında klomen kullandım şubat ayında sadece ekstra gynoseed jel kullandim
Ben içinde dua et bende aşılama oldum bekliyorum bakalımYok canım ocak ayında klomen kullandım şubat ayında sadece ekstra gynoseed jel kullandim
Anladım erken yumurtlama oldu diyince acaba onlara bağlı mi erken oldu diye düşündüm gözün aydın bu arada canım rabbim sağlıcakla ilerlemeyi nasip etsin
Ben içinde dua et bende aşılama oldum bekliyorum bakalım
Cnm bısey merak ettımYa Şuan benim bat ne zaman bilmiyorum yaaaa Progestan içiyorum sabah akşam. Yumurtlama akıntımı vs göremedim ateş desen Progestan içtiğim için yüksek. Ben ne zaman test yapacagım şimdiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?