• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Ahahahah bu mesajı ilkinde yazmıştım. Sonra yorumunu gördüm çabaladığını ondan tebrik ettim :KK70: hahah. Ama bu sırf sana değil sigara içen tüm anne ya da anne adaylarına bir mesaj. :KK200:

Hahahah tahmin ettim 💜 haklısın çok zararı var çocuğa umarım şeytana uymam bu güzel sebep için iradeli olabilirim Amin 💜💜💜

Valla bravo, bir bağımlılığı birden bırakabilmek de büyük başarı, kolay değil.
Kuzum bagımlılık olarak düşünülmemeli.Bende 10 sene içtim ıkı bucuk yıl once anıden bı tıksıntı geldı bıdahada ıcmedım.Bazen arkadaslarımlayken fln arada bır ıkı tane ıcıyorum ama tekrardan hıc baslamadım zaten hıc aklıma bıle gelmıyor.sigara nedır ki keyfi bişey yani bagımlılık fln degıl anıden kesın atın ama once kendınız istemelisiniz.Baskasının demesyle olacak bısey degıl.(sadece gercekten kılo aldım 7,8 kılo)ama canım ıstedıgınde onuda verebılcrgımı bıldıgım ıcın kafamı takmıyorum💪🏻💪🏻Her konuda güç içimizde sadece çıkarmak istemeliyiz

Dün baya bekledik ama sabah çıkmış şükür kızlar bat 3 marttı gecikmenin 3 günü öğlen verdim kanı 🌸

Eklentiler

• B3B41A09-A46F-4794-9A68-31F8815C9039.png
    B3B41A09-A46F-4794-9A68-31F8815C9039.png
    17,3 KB · Görüntüleme: 82
Ya Şuan benim bat ne zaman bilmiyorum yaaaa Progestan içiyorum sabah akşam. Yumurtlama akıntımı vs göremedim ateş desen Progestan içtiğim için yüksek. Ben ne zaman test yapacagım şimdiiiiiii
Cnm bısey merak ettım
Biz şimdi progestan içiyoruz ya

Hamişlik olursa tutunsun dıye..
Peki hamişlik yoksa boşuna rahim kalınlaştırıp, nasıl adet olcaz, adet gecikir bu sefer,
Adet olmak için rahım duvarının incelmesi gerek 🤔

Back