• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

İnşallah canım içememeye çalışıyorum dün ogrendigimden beri 2 tane ictim onlari da böyle püfür püfür değil baya içime cekmemeye calisrim.hepsini bitirmedim inanılmaz başım.agriyor
Bnde içime çekmem çok fazla ama içerim

Bebeğim kimden duyduysam hamile kalınca bırakırsın diyo. O güç kuvvet geliyo insana bence. Öyle düşün 21günde bütün alışkanlıklar değişebilir. Kendim de aynısını yapacağım. Korkma bırakırsın

Evet kuzum insan kiyamiyor ben dün aksam 5ten bu saate yarim paketten fazla içerdim normalde sadece 2 tane yaktım onları da tam içemedim içime de çekememeye çalıştım basim catliyo şimdi belgesel izleyecem iyice tiksinmek için sigaraninbebege zararı ile ilgili

Bnde içime çekmem çok fazla ama içerim
Ben yürüyen bacaydim canım o dumanı bildiğin derlerdi içinde komple dolastirip cikartiyorsun 🤣🤣 neyse belgesel açım de sigaranın bebek gelisimine zararları diye şuan hiç içesim.gelmiyor görünce hepten tiksinirim belki

Ben yürüyen bacaydim canım o dumanı bildiğin derlerdi içinde komple dolastirip cikartiyorsun 🤣🤣 neyse belgesel açım de sigaranın bebek gelisimine zararları diye şuan hiç içesim.gelmiyor görünce hepten tiksinirim belki
Bu güzel işte demekki bıraka bileceksin bn genelde dudak tiryakisiyim bırakmam daha zor gibi

Bende o 2 taneyi içemedim tam çok fena vicdan yaptım icmemeye çalışacağım.umarim tiksinirim 🙏💜
Bana da tiksinme gelmedi ama eltimde bebegin cigerleri gelismedigi icin kuveze aldilar igneler vs yaptilar yeni dogan bebegi. Ki simdi de astimla ugrasiyorlar 7 yasinda yegenim. İnan ASLA değmez. Kir at paketleri mutlaka zorlanacaksin ama basarabilirsin.

Gunaydin kizlar.. bata 3 kaldi predictor yine negatif olsaydi çıkardı diye düşünüyorum. Bu ay hüsranla sonuçlandı :(

Eklentiler

• 20230307_073450.jpg
    20230307_073450.jpg
    20,5 KB · Görüntüleme: 66
Bana da tiksinme gelmedi ama eltimde bebegin cigerleri gelismedigi icin kuveze aldilar igneler vs yaptilar yeni dogan bebegi. Ki simdi de astimla ugrasiyorlar 7 yasinda yegenim. İnan ASLA değmez. Kir at paketleri mutlaka zorlanacaksin ama basarabilirsin.

Oyyyyy sigara içtiği için mi gebeyken kendimi çok tutuyorum canım.insallah tiksinirim🙏💜 yavrum ya kiyamam

Kuzum benim 23 şubatta catlamisti yumurtam dün belli oldu bence inşallah 1 2 güne belli olur sanki seninde di mi
Progesterona diğer hormonlara bakacaktı aile hekimi onuda girdi sen bakma dedi sonuçlara 😅😅 ben göreyim varmı yokmu diye

Of bana yürüyen baca derler yavrum aşırı içerim içmek için sebep ararım o derece ama dun ogrendigimden beri 2 tane ictim içmek istemiyorum ama canımda cekiyo 2 tane de vicdan yaptım.simdi bir belgesel acacam işleri kolayliyim telefondan bebekleri kötü etkiledigini görünce gözümle kulağımla tiksinirim inşallah
Canim yapma yaa.. cocugunu düsün ona bu kötülügü yapma.. ben hamile oldugumu bir gün eger ögrenirsem o saniyede birakicam.. ayrica bugün 11. günüm test yaptim negatif cikti😞

Kızlar bugün gecikmenin 10. günündeyim dün peçetede kaç kahvereengi leke gördüm. Bu saate kadar devamı gelmedi. Sizce yerleşme kanaması mıdır? Öyle olduğunu varsayarsak kaç gün sonra kan verilmeli?

Kızlar bugün gecikmenin 10. günündeyim dün peçetede kaç kahvereengi leke gördüm. Bu saate kadar devamı gelmedi. Sizce yerleşme kanaması mıdır? Öyle olduğunu varsayarsak kaç gün sonra kan verilmeli?
10 gun gecikmede normalde gebelik varsa eczane testinde cayir cayir cift cizgi cikar. Ev testi yaptin mi? Direkt drda kese de gorunur.

Kuzum napcaz bilmiyorum içtikçe vicdan yapiyo insan ben normalde yürüyen bacayim öyle böyle değil.asiri içerim.ogrendigimden beri 2 tane içtim onları da içime çekmemeye çalıştım başım çok ağrıyor ama bu sefer de
Başım ağrıyor demek sigara içmek için bir bahane olamaz. Hamilelikte içilen sigaranın bebeğe zararlarını bir araştır. Hatta ileriki yaşlarda da orataya astım gibi alerjik gibi türlü şeyler çıkabiliyor.

Keşke hamile kalmaya karar verdiğinde bıraksaymışsın da vücudunu alıştırsaymışsın canım. Ancak yanlış anlama, hamilelikte sigara içene hiç bir şekilde saygım yok. Allah bir can veriyor emanet ve ona daha doğmadan kötü bakılması anlamına geliyor benim gözümde.

İnşallah bırakırsın.

Back