• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Evet kuzum insan kiyamiyor ben dün aksam 5ten bu saate yarim paketten fazla içerdim normalde sadece 2 tane yaktım onları da tam içemedim içime de çekememeye çalıştım basim catliyo şimdi belgesel izleyecem iyice tiksinmek için sigaraninbebege zararı ile ilgili
Valla bravo, takdir ettim seni. Darısı diğer içen anne ve anne adaylarının başına.

Başım ağrıyor demek sigara içmek için bir bahane olamaz. Hamilelikte içilen sigaranın bebeğe zararlarını bir araştır. Hatta ileriki yaşlarda da orataya astım gibi alerjik gibi türlü şeyler çıkabiliyor.

Keşke hamile kalmaya karar verdiğinde bıraksaymışsın da vücudunu alıştırsaymışsın canım. Ancak yanlış anlama, hamilelikte sigara içene hiç bir şekilde saygım yok. Allah bir can veriyor emanet ve ona daha doğmadan kötü bakılması anlamına geliyor benim gözümde.

İnşallah bırakırsın.
Ben geçen sene Şubatta bıraktım. Bir anda oldu. Çok şükür ağzıma bile sürmedim. Hamile kalmak istiyorsanız bırakmayı deneyin arkadaşlar. Bebek için gerçekten çok zararlı. Burda hepimiz neler neler deneyip hamile kalmaya çalışıyoruz. Sigarayı bırakmamak büyük hata olur diye düşünüyorum 🙏🏼

Ben geçen sene Şubatta bıraktım. Bir anda oldu. Çok şükür ağzıma bile sürmedim. Hamile kalmak istiyorsanız bırakmayı deneyin arkadaşlar. Bebek için gerçekten çok zararlı. Burda hepimiz neler neler deneyip hamile kalmaya çalışıyoruz. Sigarayı bırakmamak büyük hata olur diye düşünüyorum 🙏🏼
Valla bravo, bir bağımlılığı birden bırakabilmek de büyük başarı, kolay değil.

Ya Şuan benim bat ne zaman bilmiyorum yaaaa Progestan içiyorum sabah akşam. Yumurtlama akıntımı vs göremedim ateş desen Progestan içtiğim için yüksek. Ben ne zaman test yapacagım şimdiiiiiii

Başım ağrıyor demek sigara içmek için bir bahane olamaz. Hamilelikte içilen sigaranın bebeğe zararlarını bir araştır. Hatta ileriki yaşlarda da orataya astım gibi alerjik gibi türlü şeyler çıkabiliyor.

Keşke hamile kalmaya karar verdiğinde bıraksaymışsın da vücudunu alıştırsaymışsın canım. Ancak yanlış anlama, hamilelikte sigara içene hiç bir şekilde saygım yok. Allah bir can veriyor emanet ve ona daha doğmadan kötü bakılması anlamına geliyor benim gözümde.

İnşallah bırakırsın.

Kız demin tebrik etmemiş miydin 🤣 bahane değil icmemeye çalıştığım için sonuç 🤗💜

Kızlar doktorunuza omepa Q10 ve gonamax vitaminlerini sorun lütfen 🙏 benim bir arkadaşım da omepa q10 ile gebe kalmıştı ikiz oldu doğal. Aynı Dr a gittim bu ikisini verdi bana da. Vitamin duruyor baya Dr dedi ki onlar görevini tamamladı daha içme dedi. Demekki var cidden faydası aklıma gelenleri yazıyorum çok yazı okudum çünkü bende belki faydası olur 🙏

Bende ilk çocuğu istediğim gün bıraktım kafam çok rahat hamileyken Bi sefer içtim Bi adet onda da yakalandım 😂😂

Ya Şuan benim bat ne zaman bilmiyorum yaaaa Progestan içiyorum sabah akşam. Yumurtlama akıntımı vs göremedim ateş desen Progestan içtiğim için yüksek. Ben ne zaman test yapacagım şimdiiiiiii
İnternette iyice araştırdın mı diğer kullananlar nasıl yapmışlar. Olmadı çok ucuz yollu kaset testlerden alıp gün aşırı deneyebilirsin belki.

Kız demin tebrik etmemiş miydin 🤣 bahane değil icmemeye çalıştığım için sonuç 🤗💜
Ahahahah bu mesajı ilkinde yazmıştım. Sonra yorumunu gördüm çabaladığını ondan tebrik ettim :D hahah. Ama bu sırf sana değil sigara içen tüm anne ya da anne adaylarına bir mesaj. :KK200:

Back