- 18 Şubat 2017
- 3.860
- 4.814
- 133
- Konu Sahibi bebekheyecani
- #5.081
Dün baya bekledik ama sabah çıkmış şükür kızlar bat 3 marttı gecikmenin 3 günü öğlen verdim kanı
Maşallah canimmmm sağlıkla kucağına al katlanarak artsın inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dün baya bekledik ama sabah çıkmış şükür kızlar bat 3 marttı gecikmenin 3 günü öğlen verdim kanı
Yok canım o engellemez sadece kanama miktarın belki artar kalınlaşmadan ötürü. Rahim duvarı incelince adet olunur değil de adet olunca rahim duvarı incelir ya da dökülür demek daha doğru olur.Cnm bısey merak ettım
Biz şimdi progestan içiyoruz ya
Hamişlik olursa tutunsun dıye..
Peki hamişlik yoksa boşuna rahim kalınlaştırıp, nasıl adet olcaz, adet gecikir bu sefer,
Adet olmak için rahım duvarının incelmesi gerek
Hımm anladım cnmYok canım o engellemez sadece kanama miktarın belki artar kalınlaşmadan ötürü. Rahim duvarı incelince adet olunur değil de adet olunca rahim duvarı incelir ya da dökülür demek daha doğru olur.
Hadı hayırlısı ıle saglıkla gelsın mınnosss Kasım annelerıne gecıyorsun dımıPapatyamaviss çıktı canım sonuç
Takip ediyorum canım yine ama soğudum çok nedense adetim geldi gelecek dişlerim bela oldu başıma çok canımı sıkıyor bu ay aşılamaya giderim diyordum ama iki haftadır 2 gün hariç her gün en ağır ağrı kesicileri kullanıyorum her gittiğimde anestezik iğne yapıyor hala da bitmedi. O yüzden gene erteliyorum bir ay daha. İyice soğudum yani ama bir gözüm hep burda seni ayrı takip ediyprum zaten peşindeyimHımm anladım cnm
Sen nerdeydin yine 2 gündür
Yoksun gozlerım seni aradı
Kesinlikle öylelerİnşallah olurlar şimdiye kadar ikna edemedim kendilerini. Seçicilerse demek
Yani ekimde doğacak o kesin gibi seseryam olacak çünkü bide benim oğlum 1 ay erken doğdu hiç riske girmezler Ekim annesi olucam ama Kasım annesiyim benimde kafam karişikHadı hayırlısı ıle saglıkla gelsın mınnosss Kasım annelerıne gecıyorsun dımı
Bı ayagın bızım grupta olsunYani ekimde doğacak o kesin gibi seseryam olacak çünkü bide benim oğlum 1 ay erken doğdu hiç riske girmezler Ekim annesi olucam ama Kasım annesiyim benimde kafam karişik
Progestanı kestiğimiz an o kalınlık atılacak adet olacağız canım. Valla bana iki kutu ara vermeden iç dedi ama ben birinci kutu bitince bekleyeceğim test yapacağım hamilelik çıkmazsa içmem adet olmayı beklerim.Cnm bısey merak ettım
Biz şimdi progestan içiyoruz ya
Hamişlik olursa tutunsun dıye..
Peki hamişlik yoksa boşuna rahim kalınlaştırıp, nasıl adet olcaz, adet gecikir bu sefer,
Adet olmak için rahım duvarının incelmesi gerek
Geçmiş olsun cnmTakip ediyorum canım yine ama soğudum çok nedense adetim geldi gelecek dişlerim bela oldu başıma çok canımı sıkıyor bu ay aşılamaya giderim diyordum ama iki haftadır 2 gün hariç her gün en ağır ağrı kesicileri kullanıyorum her gittiğimde anestezik iğne yapıyor hala da bitmedi. O yüzden gene erteliyorum bir ay daha. İyice soğudum yani ama bir gözüm hep burda seni ayrı takip ediyprum zaten peşindeyim
Bugün adetin 20. Günü. Çok araştırdım ama herkes adetin 15. Günü başlayıp 10 gün içip bırakıyor. Ama benim doktorum hemen başla dedi ara vermeden sabah akşam iç dedi. Bir de iki kutu yazdı. Birinci kutu bitmek üzere. Adetin 10. Gününden beri içiyorum. 5 günlük hap kaldı ilk kutunun bitmesine. O bitince test yapayım diyorum. Gebelik çıkarsa doktorla görüşeceğim çıkmazsa hapa devam etmeyi düşünmüyorum bekleyip adet olurumİnternette iyice araştırdın mı diğer kullananlar nasıl yapmışlar. Olmadı çok ucuz yollu kaset testlerden alıp gün aşırı deneyebilirsin belki.
Hayırla gelsiinnDün baya bekledik ama sabah çıkmış şükür kızlar bat 3 marttı gecikmenin 3 günü öğlen verdim kanı
Çok mantıklı zibil gibi test var zatenBence reglinin ilk gününden 25 gün say başla teste
Hayır ağrımazdı bi geçen ay ağrıdı sızlıyordu akıntıya göre zaten bn erken yumurtladım kanamadan hemen sonra takvimin gösterdiği yumurtlama gününde hiç belirti yokt
tebrikler kuzummmmm sağlıkla gelsinDün baya bekledik ama sabah çıkmış şükür kızlar bat 3 marttı gecikmenin 3 günü öğlen verdim kanı
Bncede, hamiş değilsek neden içelim ki boşuna, çok saçma yani..Progestanı kestiğimiz an o kalınlık atılacak adet olacağız canım. Valla bana iki kutu ara vermeden iç dedi ama ben birinci kutu bitince bekleyeceğim test yapacağım hamilelik çıkmazsa içmem adet olmayı beklerim.
Canım bu ay ben de yumurtlama akıntısı görmedim ama ovu testlerim pikti. Normalde hangi gün aralığında oluyorsa yumurtlaman onu baz al benceYa Şuan benim bat ne zaman bilmiyorum yaaaa Progestan içiyorum sabah akşam. Yumurtlama akıntımı vs göremedim ateş desen Progestan içtiğim için yüksek. Ben ne zaman test yapacagım şimdiiiiiii
Canım tebrik ederim, belirti olmuş muydu sendeYani ekimde doğacak o kesin gibi seseryam olacak çünkü bide benim oğlum 1 ay erken doğdu hiç riske girmezler Ekim annesi olucam ama Kasım annesiyim benimde kafam karişik
maşallah çok iyi rabbim tamamını erdirsin kucağına almayı nasip etsin inşallahDün baya bekledik ama sabah çıkmış şükür kızlar bat 3 marttı gecikmenin 3 günü öğlen verdim kanı