- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #5.021
Bnde içime çekmem çok fazla ama içerimİnşallah canım içememeye çalışıyorum dün ogrendigimden beri 2 tane ictim onlari da böyle püfür püfür değil baya içime cekmemeye calisrim.hepsini bitirmedim inanılmaz başım.agriyor
Bebeğim kimden duyduysam hamile kalınca bırakırsın diyo. O güç kuvvet geliyo insana bence. Öyle düşün 21günde bütün alışkanlıklar değişebilir. Kendim de aynısını yapacağım. Korkma bırakırsın
Ben yürüyen bacaydim canım o dumanı bildiğin derlerdi içinde komple dolastirip cikartiyorsunBnde içime çekmem çok fazla ama içerim
Bende o 2 taneyi içemedim tam çok fena vicdan yaptım icmemeye çalışacağım.umarim tiksinirim
Bu güzel işte demekki bıraka bileceksin bn genelde dudak tiryakisiyim bırakmam daha zor gibiBen yürüyen bacaydim canım o dumanı bildiğin derlerdi içinde komple dolastirip cikartiyorsunneyse belgesel açım de sigaranın bebek gelisimine zararları diye şuan hiç içesim.gelmiyor görünce hepten tiksinirim belki
Bana da tiksinme gelmedi ama eltimde bebegin cigerleri gelismedigi icin kuveze aldilar igneler vs yaptilar yeni dogan bebegi. Ki simdi de astimla ugrasiyorlar 7 yasinda yegenim. İnan ASLA değmez. Kir at paketleri mutlaka zorlanacaksin ama basarabilirsin.Bende o 2 taneyi içemedim tam çok fena vicdan yaptım icmemeye çalışacağım.umarim tiksinirim
Canım 25 şubatta yumurtlama olduysa sence çıkar mi
Bu güzel işte demekki bıraka bileceksin bn genelde dudak tiryakisiyim bırakmam daha zor gibi
Bana da tiksinme gelmedi ama eltimde bebegin cigerleri gelismedigi icin kuveze aldilar igneler vs yaptilar yeni dogan bebegi. Ki simdi de astimla ugrasiyorlar 7 yasinda yegenim. İnan ASLA değmez. Kir at paketleri mutlaka zorlanacaksin ama basarabilirsin.
cıkmayadabılır canım , 12. gunu cok daha net bı gun aslındaPapatyamaviss canım sen ilk testini çatlamayla birlikte 9. Gün mü yapmıştın benim bugün catlamayla birlikte 9. Günüm ama birşey çıkmadı catlama 27 şubat erkenmi daha olsa cıkarmıydı
Bakalım canım, kısmet artikCnm üzülme hiç, geç kalmadın
Bu akşam değerlendir mutlaka
Progesterona diğer hormonlara bakacaktı aile hekimi onuda girdi sen bakma dedi sonuçlaraKuzum benim 23 şubatta catlamisti yumurtam dün belli oldu bence inşallah 1 2 güne belli olur sanki seninde di mi
Canim yapma yaa.. cocugunu düsün ona bu kötülügü yapma.. ben hamile oldugumu bir gün eger ögrenirsem o saniyede birakicam.. ayrica bugün 11. günüm test yaptim negatif ciktiOf bana yürüyen baca derler yavrum aşırı içerim içmek için sebep ararım o derece ama dun ogrendigimden beri 2 tane ictim içmek istemiyorum ama canımda cekiyo 2 tane de vicdan yaptım.simdi bir belgesel acacam işleri kolayliyim telefondan bebekleri kötü etkiledigini görünce gözümle kulağımla tiksinirim inşallah
10 gun gecikmede normalde gebelik varsa eczane testinde cayir cayir cift cizgi cikar. Ev testi yaptin mi? Direkt drda kese de gorunur.Kızlar bugün gecikmenin 10. günündeyim dün peçetede kaç kahvereengi leke gördüm. Bu saate kadar devamı gelmedi. Sizce yerleşme kanaması mıdır? Öyle olduğunu varsayarsak kaç gün sonra kan verilmeli?
yok ev testi yapmadım pazar günü kan verdim 1.2 çıktı. Normal gebelik o yüzden ki varsa tabii10 gun gecikmede normalde gebelik varsa eczane testinde cayir cayir cift cizgi cikar. Ev testi yaptin mi? Direkt drda kese de gorunur.
İstersen eczaneden 2 tane test alip dene canim. Duruma gore dra gidersin. (İğne korkusu olan benyok ev testi yapmadım pazar günü kan verdim 1.2 çıktı. Normal gebelik o yüzden ki varsa tabii
Allah razı olsun canım kimyasaldan sonra hemen tekrar oluyormuş inş bu ay vardırKuzum bence sen yine kiyamazsin bebeğine. Sağlıkla kucağına al inşallah dün valla dua ettim hepinize
Başım ağrıyor demek sigara içmek için bir bahane olamaz. Hamilelikte içilen sigaranın bebeğe zararlarını bir araştır. Hatta ileriki yaşlarda da orataya astım gibi alerjik gibi türlü şeyler çıkabiliyor.Kuzum napcaz bilmiyorum içtikçe vicdan yapiyo insan ben normalde yürüyen bacayim öyle böyle değil.asiri içerim.ogrendigimden beri 2 tane içtim onları da içime çekmemeye çalıştım başım çok ağrıyor ama bu sefer de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?