- 27 Nisan 2022
- 370
- 220
- 23
- 30
- Konu Sahibi bebekheyecani
- #5.001
O duyguyu insallah bizde tadarizPredictorle yaptım kızlar evde 1 tane vardı kıyamadigim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O duyguyu insallah bizde tadarizPredictorle yaptım kızlar evde 1 tane vardı kıyamadigim
Cnm üzülme hiç, geç kalmadınİki gün pik kalıyor normalde benim ama yarın çatlarsa da işten gelecek akşam olacak vs ya geç olursa. O kadar bozuldu ki moralim anlatamam
Amin canim inşallahO duyguyu insallah bizde tadariz
Malesef evet canim ama öyle cok tiryakisi degilim bi calistigim zaman isyerinde iciyorum.. evdeyken icmiyorum sen?Kızlar sigara kullanıyor musunuz
bat ne zaman canımHanımlarr beni de ekleyin. 6 aydır deniyoruz biz de 9 Mart regl günüm. Test yaptım negatif çıktı. Bu mübarek günde beni de dualarınıza katın inşallah
Malesef evet canim ama öyle cok tiryakisi degilim bi calistigim zaman isyerinde iciyorum.. evdeyken icmiyorum sen?
Ben subat basinda biraktim. 1,5 ayda 1 kere ictim. İlk oglumda da hamilelik ve emzirme surecinde birakmistim.Kızlar sigara kullanıyor musunuz
Valla bana da bi tık öyle geldi ama. Bilemedim bebeğim ya. Normal mi böyle olması onu da bilmiyorum. 16 sı batbebekheyecani hemen ateşine baktım yükseliyor sanki
Ben kullanıyorum canımKızlar sigara kullanıyor musunuz
Evet canım kullanıyorumKızlar sigara kullanıyor musunuz
Bende o 2 taneyi içemedim tam çok fena vicdan yaptım icmemeye çalışacağım.umarim tiksinirimBen subat basinda biraktim. 1,5 ayda 1 kere ictim. İlk oglumda da hamilelik ve emzirme surecinde birakmistim.
İnşallah bırakırsın canımBende o 2 taneyi içemedim tam çok fena vicdan yaptım icmemeye çalışacağım.umarim tiksinirim
Ben kullanıyorum canım
İnşallah canım içememeye çalışıyorum dün ogrendigimden beri 2 tane ictim onlari da böyle püfür püfür değil baya içime cekmemeye calisrim.hepsini bitirmedim inanılmaz başım.agriyorİnşallah bırakırsın canım
Bebeğim kimden duyduysam hamile kalınca bırakırsın diyo. O güç kuvvet geliyo insana bence. Öyle düşün 21günde bütün alışkanlıklar değişebilir. Kendim de aynısını yapacağım. Korkma bırakırsınKuzum napcaz bilmiyorum içtikçe vicdan yapiyo insan ben normalde yürüyen bacayim öyle böyle değil.asiri içerim.ogrendigimden beri 2 tane içtim onları da içime çekmemeye çalıştım başım çok ağrıyor ama bu sefer de