- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #4.801
Bende stresten kilo aldım ki diyetteyim spor da yapıyorum ama yüzüm gözüm sivilce dolmuş hayatta çıkmazdı sonuç buAynen canım valla iyi bile dayandın 68 gün ne demek benim 8 gün gecikme var gebelik yok deyince hemen başladım ilaca
Canım adetin 11. Günü bugün yumurta geliştirici ilaç felan kullanmadım normal halimle bi yumurta takibi yaptırmak istedimCnm adetin kaçıncı günü yani bugun?
Canım adetin kaçıncı günüydü 11mm yumurtan bende bugün doktora gittim tesadüf 11mm yumurtam olduğunu söyledi Perşembe günü tekrar çağırdı ilişki takvimi söylücekmiş ona göreKuzum kağıt yazmıştım bulabilirsem atayimDr a ctesi gittim 1 tane sağ 11 mm yumurtan var demişti pazartesi çarşamba ilişki perşembe gel demişti pazartesi ilişki oldu çarşamba olmadı perşembe gittim çatlamış dedi bir de o çatlamış diyince oldu başka da olmadi
Yok yapmyordum sadece uygulamadan takip edyodum . Ya normalde ne zaman adet olmadan 10 gun once hep agirrirdi goguslerm simdi ilk kez yok o yuzden sasrdm yani seninde normalde hep agrirmiydi goguslern . FalanYumurtlama testi yapıyormuydun acaba onlar bndede yok sadece dediğim gibi akıntı ve ağrı oluyor
Adet gunun ne zaman , dinlen uzan insallah hamilesndrkızlar kendimi temizliye kaptırmışım, bir az ağır falan da kaldırdım, adetin ilk günü karın kasık, bel ağrısı olur ya öyle ağrıyoruminşallah adet olmam hiç böyle olmazdım, benim ağrım adet olduğum gün oluyodu, acaba tutunmaya çalışırken ağır falan yaptımda zarar mı verdim
9 mart, ama silik çıktı bu günAdet gunun ne zaman , dinlen uzan insallah hamilesndr
Silik ckmssa hamilesndr insallah . Dinlen canm bol bol9 mart, ama silik çıktı bu gün
Canım son adetim 10 şubattiCanım adetin kaçıncı günüydü 11mm yumurtan bende bugün doktora gittim tesadüf 11mm yumurtam olduğunu söyledi Perşembe günü tekrar çağırdı ilişki takvimi söylücekmiş ona göre
Korkma canım stres en büyük düşmanımız, sağlıkla kucağına alacaksın inşallah
Hep bu kafada kurduğumuz düşündüğümüz şeyler yüzünden bu haldeyizBende stresten kilo aldım ki diyetteyim spor da yapıyorum ama yüzüm gözüm sivilce dolmuş hayatta çıkmazdı sonuç bu
Hayırlı olsun çok sevindim canım benim çok yeni olduğu için küçük çıkmıştır ben ilk gebeliğimi 22 gibi bir değerle öğrenmiştim
Hayır ağrımazdı bi geçen ay ağrıdı sızlıyordu akıntıya göre zaten bn erken yumurtladım kanamadan hemen sonra takvimin gösterdiği yumurtlama gününde hiç belirti yoktuYok yapmyordum sadece uygulamadan takip edyodum . Ya normalde ne zaman adet olmadan 10 gun once hep agirrirdi goguslerm simdi ilk kez yok o yuzden sasrdm yani seninde normalde hep agrirmiydi goguslern . Falan
Hayrlisi artk canm ne dyelmHayır ağrımazdı bi geçen ay ağrıdı sızlıyordu akıntıya göre zaten bn erken yumurtladım kanamadan hemen sonra takvimin gösterdiği yumurtlama gününde hiç belirti yoktu
Benim ee öyleydi 3-4 gün kala öğrenmiştimReglime 3 4 gün var canım teşekkür ederim sağlıkla büyüsün inşallah darısı isteyen herkesin başına
Peki hangi tarihte doktora gittiniz acaba 11 mm yumurta olduğunu söyledi? Bu arada bebişinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah hayırlı olsunCanım son adetim 10 şubattisağlıkla güzel haberleri al inşallah
Amin canimPeki hangi tarihte doktora gittiniz acaba 11 mm yumurta olduğunu söyledi? Bu arada bebişinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah hayırlı olsun
Benim yumoş sana göre 2 gün daha geç büyümüş ay inşallah aynı pozitif sonucu görmek nasip olurAmin canim18 şubatta söyledi kuzum sağlıkla sende güzel haberler al inşallah
Amin kuzum inşallah gynoseed jel kullandımBenim yumoş sana göre 2 gün daha geç büyümüş ay inşallah aynı pozitif sonucu görmek nasip olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?