💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Canım adetin kaçıncı günüydü 11mm yumurtan bende bugün doktora gittim tesadüf 11mm yumurtam olduğunu söyledi Perşembe günü tekrar çağırdı ilişki takvimi söylücekmiş ona göre

Yumurtlama testi yapıyormuydun acaba onlar bndede yok sadece dediğim gibi akıntı ve ağrı oluyor
Yok yapmyordum sadece uygulamadan takip edyodum . Ya normalde ne zaman adet olmadan 10 gun once hep agirrirdi goguslerm simdi ilk kez yok o yuzden sasrdm yani seninde normalde hep agrirmiydi goguslern . Falan

kızlar kendimi temizliye kaptırmışım, bir az ağır falan da kaldırdım, adetin ilk günü karın kasık, bel ağrısı olur ya öyle ağrıyorum inşallah adet olmam hiç böyle olmazdım, benim ağrım adet olduğum gün oluyodu, acaba tutunmaya çalışırken ağır falan yaptımda zarar mı verdim

Adet gunun ne zaman , dinlen uzan insallah hamilesndr

Hayırlı olsun çok sevindim canım benim çok yeni olduğu için küçük çıkmıştır ben ilk gebeliğimi 22 gibi bir değerle öğrenmiştim

Reglime 3 4 gün var canım teşekkür ederim sağlıkla büyüsün inşallah darısı isteyen herkesin başına

Yok yapmyordum sadece uygulamadan takip edyodum . Ya normalde ne zaman adet olmadan 10 gun once hep agirrirdi goguslerm simdi ilk kez yok o yuzden sasrdm yani seninde normalde hep agrirmiydi goguslern . Falan
Hayır ağrımazdı bi geçen ay ağrıdı sızlıyordu akıntıya göre zaten bn erken yumurtladım kanamadan hemen sonra takvimin gösterdiği yumurtlama gününde hiç belirti yoktu

Canım son adetim 10 şubatti sağlıkla güzel haberleri al inşallah
Peki hangi tarihte doktora gittiniz acaba 11 mm yumurta olduğunu söyledi? Bu arada bebişinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah hayırlı olsun

Kızlar yumurta çatladıktan sonra bebek ne kadar sürede yerleşir acaba daha doğrusu kanda ne zaman çıkar en erken?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…