- 22 Şubat 2023
- 10.225
- 11.344
- 218
- 38
- Konu Sahibi bebekheyecani
- #4.841
Üçümüz birbirimizi kaybetmeyelim P Psikolog2426 tweeetyyyBen de aynı şekilde başında elendim ama gitmedim gruptan ay sonu tekrar bat edahandro
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Üçümüz birbirimizi kaybetmeyelim P Psikolog2426 tweeetyyyBen de aynı şekilde başında elendim ama gitmedim gruptan ay sonu tekrar bat edahandro
Sonuçta pozitif artma durumunu takip edeceksin
Yok canım ocak ayında klomen kullandım şubat ayında sadece ekstra gynoseed jel kullandimBu ay klomen filan kullandın mi
Bendede var kullanmayı düşünüyordum iyi oldu hatırlattığın
Biz bu listeden gitmicezYa aslında elenmiştim ama şimdi birsey fark ettim gene bat mart ayı oluyor
Sat 4 mart bat 30 mart. Listeye yeniden eklenebilir miyim bebekheyecani
İnşallah canım. Senin bat ne zaman?Kızlar sağlıkla güzel haberler alin inşallah bana da dua edin dualarım sizinle
Bu dörtlüden umutluyum. Çift dikişliyiz biz bu ay.
İnşallah canım. Senin bat ne zaman?
O listeye beni de ekleyin lütfen eminim bende kalıcıyım
Umarım hcg istemeyi unutmamışlardırAyy çıkmadı çıkmadı sinir oldum hepsi çıkmış ıvır zıvır ne ararsan hepsi çıkmış o yok
Ben de gelicem heralde son saatlerim diye düşünüyorum sabaha kırmızıları görürüm artıkkO listeye beni de ekleyin lütfen eminim bende kalıcıyım
Çok çok az kalmış inşallah güzel haberlerini alırız canımCanim normalde uygulama 12 mart gösteriyor ama 8 9 marta kaymisti
Sen gene şanslısın ben o kırmızıları aylar oldu görmeyeli özledimBen de gelicem heralde son saatlerim diye düşünüyorum sabaha kırmızıları görürüm artıkk
Çok çok az kalmış inşallah güzel haberlerini alırız canım
Gel gel şöyle yanımıza Evet senin de her an başında sonunda alabiliriz güzel haberini canımO listeye beni de ekleyin lütfen eminim bende kalıcıyım
Ah ah olsa bi dert olmasa bi dertt değişmeyen tek şey hep kadınlar çekiyorSen gene şanslısın ben o kırmızıları aylar oldu görmeyeli özledim