• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Kuzum kağıt yazmıştım bulabilirsem atayim😃 Dr a ctesi gittim 1 tane sağ 11 mm yumurtan var demişti pazartesi çarşamba ilişki perşembe gel demişti pazartesi ilişki oldu çarşamba olmadı perşembe gittim çatlamış dedi bir de o çatlamış diyince oldu başka da olmadi
Canım adetin kaçıncı günüydü 11mm yumurtan bende bugün doktora gittim tesadüf 11mm yumurtam olduğunu söyledi Perşembe günü tekrar çağırdı ilişki takvimi söylücekmiş ona göre😍

Yumurtlama testi yapıyormuydun acaba onlar bndede yok sadece dediğim gibi akıntı ve ağrı oluyor
Yok yapmyordum sadece uygulamadan takip edyodum . Ya normalde ne zaman adet olmadan 10 gun once hep agirrirdi goguslerm simdi ilk kez yok o yuzden sasrdm yani seninde normalde hep agrirmiydi goguslern . Falan

kızlar kendimi temizliye kaptırmışım, bir az ağır falan da kaldırdım, adetin ilk günü karın kasık, bel ağrısı olur ya öyle ağrıyorum :( inşallah adet olmam hiç böyle olmazdım, benim ağrım adet olduğum gün oluyodu, acaba tutunmaya çalışırken ağır falan yaptımda zarar mı verdim :(

kızlar kendimi temizliye kaptırmışım, bir az ağır falan da kaldırdım, adetin ilk günü karın kasık, bel ağrısı olur ya öyle ağrıyorum :KK43: inşallah adet olmam hiç böyle olmazdım, benim ağrım adet olduğum gün oluyodu, acaba tutunmaya çalışırken ağır falan yaptımda zarar mı verdim :KK43:
Adet gunun ne zaman , dinlen uzan insallah hamilesndr

Yok yapmyordum sadece uygulamadan takip edyodum . Ya normalde ne zaman adet olmadan 10 gun once hep agirrirdi goguslerm simdi ilk kez yok o yuzden sasrdm yani seninde normalde hep agrirmiydi goguslern . Falan
Hayır ağrımazdı bi geçen ay ağrıdı sızlıyordu akıntıya göre zaten bn erken yumurtladım kanamadan hemen sonra takvimin gösterdiği yumurtlama gününde hiç belirti yoktu

Canım son adetim 10 şubatti 💜 sağlıkla güzel haberleri al inşallah 💜
Peki hangi tarihte doktora gittiniz acaba 11 mm yumurta olduğunu söyledi? Bu arada bebişinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah hayırlı olsun😍

Kızlar yumurta çatladıktan sonra bebek ne kadar sürede yerleşir acaba daha doğrusu kanda ne zaman çıkar en erken?

Back