- 22 Şubat 2023
- 10.225
- 11.344
- 218
- 38
- Konu Sahibi bebekheyecani
- #4.761
Ben de geçtim biraz. Tam sınırda kaldım 30 Mart. .Bende geliyorum galiba o gruba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de geçtim biraz. Tam sınırda kaldım 30 Mart. .Bende geliyorum galiba o gruba
İnşallah öyledir canım ben zaten hemen panik olan yapıya sahibim. Birde 5 cm miyom çıktı evlendikten sonra öğrendim 4 doktora gittim 3 ü de gebeliği etkileyen bir yerde değil dedi en son gittiğim Prof bir doktordu o da 2 3 ay deneyin yoksa gelin bir bakalım gerekirse ameliyat yaparız dedi 2 ayım işte bu ondan aslında tedirgin oluyorum27de çatlama olmuş o gün döllenme dahi olsa daha üzerinden bir hafta geçmiş canım, 6-12 gün arası sürüyor yerleşme vs. bence adete kadar hala umut var
Iyi gecer insaAllhBen yavaştan geçeyim o gruba yarın doktor kontrolüm var bakalım ne olacak
Öyle öncelik sağlık 1 oğlum var birde kızım olursa güzel olur bakalım nasip yinede her zaman sağlıkSağlıklı olsun da yeterki
Hayirlisiyla bekliyoruz☺pes etmek yok yola devam Allhin izniyleBende geliyorum galiba o gruba
15 aydr deniyoruz bizde hayırlısı diyelim artıkHadi bakalım beraberiz. Senin de döngün kısa o zaman. Ne kadardır deniyorsunuz canım. Biz 11 aydır deniyoruz.
Martta israrciyim ya olacak ya olacak diyorsunAy ben satıma batıma baktım. 30 Mart batım. Döngüm kısa olduğundan gene Mart ayına denk geliyorum
Bizim de 11 ay. İnsan artık bu aylarda sabırsızlanmaya başlıyor ve tahammül azalıyor. Hakkımızda hayırlısı olsun canım. Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah. Klomen falan önerdi mi doktorun? Ben klomen kullandım geçen ay15 aydr deniyoruz bizde hayırlısı diyelim artık
Öyle öncelik sağlık 1 oğlum var birde kızım olursa güzel olur bakalım nasip yinede her zaman sağlık
Kaderimsin MART! sanırım öyle diyorum CanımmMartta israrciyim ya olacak ya olacak diyorsun
iki gruptanda yazışıyoruz seninleBizim de 11 ay. İnsan artık bu aylarda sabırsızlanmaya başlıyor ve tahammül azalıyor. Hakkımızda hayırlısı olsun canım. Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah. Klomen falan önerdi mi doktorun? Ben klomen kullandım geçen ay
Aaa hatırlıyorum yazdigini öyle hesaplayan 2. Hamile kalan kişisin yani arka arkaya 2 gün oldu okeeyKuzum kağıt yazmıştım bulabilirsem atayim Dr a ctesi gittim 1 tane sağ 11 mm yumurtan var demişti pazartesi çarşamba ilişki perşembe gel demişti pazartesi ilişki oldu çarşamba olmadı perşembe gittim çatlamış dedi bir de o çatlamış diyince oldu başka da olmadi
Stres de gebeliğe engel oluyor canım bence akışına bırak stres yapmaİnşallah öyledir canım ben zaten hemen panik olan yapıya sahibim. Birde 5 cm miyom çıktı evlendikten sonra öğrendim 4 doktora gittim 3 ü de gebeliği etkileyen bir yerde değil dedi en son gittiğim Prof bir doktordu o da 2 3 ay deneyin yoksa gelin bir bakalım gerekirse ameliyat yaparız dedi 2 ayım işte bu ondan aslında tedirgin oluyorum
Yumurtlama testi yapıyormuydun acaba onlar bndede yok sadece dediğim gibi akıntı ve ağrı oluyorNormalde adete 10 gun kala asiri agrir goguslerm hep sasmaz yani ama bu sefer 5 gun var bat 'a hic acmyor neden acaba ya
ben de malesef 1 baket oluyor, esas sinirli olduğumda yiyorum sigarayıCnm bnde çay kahve ve neskaffe cok tüketiyordum
Onları bıraktım ama sıgarayı bırakamıyorum
Günde 1 pk içiyorum
O zaman oğlun olur oğlumda acayip kız istedim genelde çok kız isteyince oğlan oluyor ya bunlar işin eğlenceli tarafları tabi hepsi rabbimden emanet şimdi seni Kasım annelerine alalım ya orda sıkılıyorum kimse yokAmin canim sağlıkla kucağına al inşallah bende kız çocuk hastasiyimdir ama Rabbim sağlıklı versinde cinsiyet önemli değil şuan
Bu ay hesap kitap kagitlari havada uçuşacak gibi hissediyorumAaa hatırlıyorum yazdigini öyle hesaplayan 2. Hamile kalan kişisin yani arka arkaya 2 gün oldu okeey
Evet yaiki gruptanda yazışıyoruz seninle
Amin inşallah canım üzülme sağlığı gebelik olmadığı için düşüyor düşmeyip devam etseydi bu inanki daha zorduCok uzgunum hala Rabbim bu kandil gecesi hürmetine gebe kalmak isteyenlere müjdeyi nasip etsn amin
he bizde çox azdı, men 2014den burdayam, ama Bakıda da tek tük çekirdimSen çoxdan yaşayansan burda yegin..sigara bizlerde özün bilirsen çox azdı