- 31 Ağustos 2022
- 2.694
- 6.751
- 78
- Konu Sahibi bebekheyecani
- #4.821
Bendede var kullanmayı düşünüyordum iyi oldu hatırlattığınAmin kuzum inşallah gynoseed jel kullandım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bendede var kullanmayı düşünüyordum iyi oldu hatırlattığınAmin kuzum inşallah gynoseed jel kullandım
Hayırlısı canımHayrlisi artk canm ne dyelm
Çatladığı gün dahil 10. Veya 11. Günde çıkıyorKızlar yumurta çatladıktan sonra bebek ne kadar sürede yerleşir acaba daha doğrusu kanda ne zaman çıkar en erken?
Kan verdin mi canımKuzum çok korkuyorum yalan değildir di mi yalan cizgi Allah im inşallah doğru olsun bu mübarek günde sabah ilk idrarla yaptım Allah im hepimize nasip et inşallah hayal kırıklığı yasatma
11-12 gunde çıkıyor en erkenKızlar yumurta çatladıktan sonra bebek ne kadar sürede yerleşir acaba daha doğrusu kanda ne zaman çıkar en erken?
Kesinlikle keşke bugun yumurtlama günüm olsaydı kesin tutardıHep bu kafada kurduğumuz düşündüğümüz şeyler yüzünden bu haldeyiz
Takvimim uygulamasıylaOvulasyon testi yapmayan arkadaşlar yumurtlama gününü nasıl anlıyorsunuz
Bu ay klomen filan kullandın miCanım 8 9 mart. Yani uygulama 12 mart gösteriyor ama erken yumurtlamistim
hayırlı olsun canım, bence normal artmışKızlar adet geçti 3.gün beta 70.09 çok mu düşük doktor çok ümitli konuşmadı ama 1 hafta önce 5.03 gibi bi rakam çıkmıştı
Şu anda ki değerin iyi canım bundan sonra 3 günde bir artış ile takip etKızlar adet geçti 3.gün beta 70.09 çok mu düşük doktor çok ümitli konuşmadı ama 1 hafta önce 5.03 gibi bi rakam çıkmıştı
hayırlı olsun canım, bence normal artmı
İnşallah olursa küt vitaminin çok işe yaradığını düşüneceğim bi önceki gonal-f ile sadece 1 yumurta olmuştu.3 aydır mfk vitamini kullandım 3 tane yumum oldu eğer iyi gelişirse herkese anlatıcam Allah herkesimize nasip etsinŞu anda ki değerin iyi canım bundan sonra 3 günde bir artış ile takip et
Sonuçta pozitif artma durumunu takip edeceksinKızlar düşük çıktı sanki ama pozitif
Bende çift dikişliyim grupta başında elendim sonuna gene adımı yazdırmak için etiket yaptım bende 30 mart bakalım6 Mart sat. 30 Mart bat kızlar ekler misiniz. Bizim gruptan geçemedim Nisan grubuna. Yine buradayım. Benden kaçış yok
Ben de aynı şekilde başında elendim ama gitmedim gruptan ay sonu tekrar bat edahandroBende çift dikişliyim grupta başında elendim sonuna gene adımı yazdırmak için etiket yaptım bende 30 mart bakalım
Benimde gecikmemin 3 günü bugün kan verdim daha çıkmadı neden olumsuz konuştuki dr belki geç döllenmedirKızlar adet geçti 3.gün beta 70.09 çok mu düşük doktor çok ümitli konuşmadı ama 1 hafta önce 5.03 gibi bi rakam çıkmıştı
Senin de döngün kısa o zaman canım. Birlikte güzel haberlerimizi alırız inşallah Yarın doktor kontrolüm var bakalım ne diyecek. Geçen ay klomen kullanmıştım.Bende çift dikişliyim grupta başında elendim sonuna gene adımı yazdırmak için etiket yaptım bende 30 mart bakalım
Ayy çıkmadı çıkmadı sinir oldum hepsi çıkmış ıvır zıvır ne ararsan hepsi çıkmış o yoktrueliving_ neredesin canım ne yaptın