• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Kuzum etiketlicem seni beynim durdu birden hayırlısı kuzum Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah sigara deli içerim şuan elimi suresim gelmiyor sigaraya ama ilk görünce içtim 🤣
Hayırlı olsun çok sevindim canım benim çok yeni olduğu için küçük çıkmıştır ben ilk gebeliğimi 22 gibi bir değerle öğrenmiştim🙈💗

Ben de bu aydan ümidi kestim. Bir sonraki aya ovulasyon testleri jeller kagit kalem gebelik testleri ne var ne yok toplayıp gelcem😂
Bu ay olmazsa ben akışına bırakmaya karar verdim😂 2 aydır yumurtlamadan tam umudu kesip akışına birakmisken yumurtluyorum demek ki hamilelikte de akışına bıraksak olacak 😂

Bu ay olmazsa ben akışına bırakmaya karar verdim😂 2 aydır yumurtlamadan tam umudu kesip akışına birakmisken yumurtluyorum demek ki hamilelikte de akışına bıraksak olacak 😂
Ah onu bir yapabilsek aslnda. Olmadikca insan tuhaf bir psikolojiye giriyor ne yazikki.. belki ramazanin akışına hizina kaptirirsam kendimi unutur akisina birakmis olurum 😄 benim kızım da bir ramazan ayinda rasgele tek iliskiden olmuştu. Regle yakin saniodum kendimi olmaz zaten boşver demiştim esime😂 o zamanlar düşünmüyorduk cocuk falan.. o oyle olunca ne zaman istersek olur moduna girdik heralde simdi de ugrasip duruyoruz☺️

Ah onu bir yapabilsek aslnda. Olmadikca insan tuhaf bir psikolojiye giriyor ne yazikki.. belki ramazanin akışına hizina kaptirirsam kendimi unutur akisina birakmis olurum 😄 benim kızım da bir ramazan ayinda rasgele tek iliskiden olmuştu. Regle yakin saniodum kendimi olmaz zaten boşver demiştim esime😂 o zamanlar düşünmüyorduk cocuk falan.. o oyle olunca ne zaman istersek olur moduna girdik heralde simdi de ugrasip duruyoruz☺️
İnşallah bu ay güzel haberleri veririz 💕 ama olmazsa da bence akısina bırakmak lazım zaten ramazan geldiği için oruç falan derken bebek aklımıza gelmez herhalde 😅

Aynen öyle valla eşim dedi özele git dedim bu randevum geçsin özele geçiş yapıcam Bi seferlikten Bi şey olmaz yani artık parasını da boşverdim yeter ki olsun 🤦‍♀️
Aynen canım valla iyi bile dayandın 68 gün ne demek benim 8 gün gecikme var gebelik yok deyince hemen başladım ilaca

Back