- Konu Sahibi bebekheyecani
- #4.781
Başladık Bi yola Allah karnımızı boş göndermesinHayirlisi
Hayirlisiyla bekliyoruz☺pes etmek yok yola devam Allhin izniyle
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başladık Bi yola Allah karnımızı boş göndermesinHayirlisi
Hayirlisiyla bekliyoruz☺pes etmek yok yola devam Allhin izniyle
ooo tebrikler kuzumKızlar düşük çıktı sanki ama pozitif
Anladım canım o zaman sene çetin olar buraxmaqhe bizde çox azdı, men 2014den burdayam, ama Bakıda da tek tük çekirdim
Aaa hatırlıyorum yazdigini öyle hesaplayan 2. Hamile kalan kişisin yani arka arkaya 2 gün oldu okeey
Teşekkürler canım sen naptinooo tebrikler kuzum
Hemeen tüm hesaplamalari yapıyorum çok sevindim canım benim inşallah ben de güzel haber verebilirimAynen 2 senaryo yazmıştım.biri tutmuş
Aynen öyle oluyormuş yavrum tamamO zaman oğlun olur oğlumda acayip kız istedim genelde çok kız isteyince oğlan oluyor ya bunlar işin eğlenceli tarafları tabi hepsi rabbimden emanet şimdi seni Kasım annelerine alalım ya orda sıkılıyorum kimse yok
Amin hayir ve sağlikla insaAllahBaşladık Bi yola Allah karnımızı boş göndermesin
Hemeen tüm hesaplamalari yapıyorum çok sevindim canım benim inşallah ben de güzel haber verebilirim
Hayırlı olsun çok sevindim canım benim çok yeni olduğu için küçük çıkmıştır ben ilk gebeliğimi 22 gibi bir değerle öğrenmiştimKuzum etiketlicem seni beynim durdu birden hayırlısı kuzum Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah sigara deli içerim şuan elimi suresim gelmiyor sigaraya ama ilk görünce içtim
Hahaha bana da öyle geliyor ilk sırayı alabilirimBu ay hesap kitap kagitlari havada uçuşacak gibi hissediyorum
Korkma canım stres en büyük düşmanımız, sağlıkla kucağına alacaksın inşallahAmin canim insallah benimki de sağlıkla ilerler korkuyorum biraz
Ben de bu aydan ümidi kestim. Bir sonraki aya ovulasyon testleri jeller kagit kalem gebelik testleri ne var ne yok toplayıp gelcemHahaha bana da öyle geliyor ilk sırayı alabilirim
Bu ay olmazsa ben akışına bırakmaya karar verdim 2 aydır yumurtlamadan tam umudu kesip akışına birakmisken yumurtluyorum demek ki hamilelikte de akışına bıraksak olacakBen de bu aydan ümidi kestim. Bir sonraki aya ovulasyon testleri jeller kagit kalem gebelik testleri ne var ne yok toplayıp gelcem
Aynen bende öyle yapıcamBen de bu aydan ümidi kestim. Bir sonraki aya ovulasyon testleri jeller kagit kalem gebelik testleri ne var ne yok toplayıp gelcem
Ah onu bir yapabilsek aslnda. Olmadikca insan tuhaf bir psikolojiye giriyor ne yazikki.. belki ramazanin akışına hizina kaptirirsam kendimi unutur akisina birakmis olurum benim kızım da bir ramazan ayinda rasgele tek iliskiden olmuştu. Regle yakin saniodum kendimi olmaz zaten boşver demiştim esime o zamanlar düşünmüyorduk cocuk falan.. o oyle olunca ne zaman istersek olur moduna girdik heralde simdi de ugrasip duruyoruzBu ay olmazsa ben akışına bırakmaya karar verdim 2 aydır yumurtlamadan tam umudu kesip akışına birakmisken yumurtluyorum demek ki hamilelikte de akışına bıraksak olacak
İnşallah bu ay güzel haberleri veririz ama olmazsa da bence akısina bırakmak lazım zaten ramazan geldiği için oruç falan derken bebek aklımıza gelmez herhaldeAh onu bir yapabilsek aslnda. Olmadikca insan tuhaf bir psikolojiye giriyor ne yazikki.. belki ramazanin akışına hizina kaptirirsam kendimi unutur akisina birakmis olurum benim kızım da bir ramazan ayinda rasgele tek iliskiden olmuştu. Regle yakin saniodum kendimi olmaz zaten boşver demiştim esime o zamanlar düşünmüyorduk cocuk falan.. o oyle olunca ne zaman istersek olur moduna girdik heralde simdi de ugrasip duruyoruz
Aynen canım valla iyi bile dayandın 68 gün ne demek benim 8 gün gecikme var gebelik yok deyince hemen başladım ilacaAynen öyle valla eşim dedi özele git dedim bu randevum geçsin özele geçiş yapıcam Bi seferlikten Bi şey olmaz yani artık parasını da boşverdim yeter ki olsun
Cok amin.. insallahİnşallah bu ay güzel haberleri veririz ama olmazsa da bence akısina bırakmak lazım zaten ramazan geldiği için oruç falan derken bebek aklımıza gelmez herhalde