💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Kuzum etiketlicem seni beynim durdu birden hayırlısı kuzum Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah sigara deli içerim şuan elimi suresim gelmiyor sigaraya ama ilk görünce içtim
Hayırlı olsun çok sevindim canım benim çok yeni olduğu için küçük çıkmıştır ben ilk gebeliğimi 22 gibi bir değerle öğrenmiştim

Ben de bu aydan ümidi kestim. Bir sonraki aya ovulasyon testleri jeller kagit kalem gebelik testleri ne var ne yok toplayıp gelcem
Bu ay olmazsa ben akışına bırakmaya karar verdim 2 aydır yumurtlamadan tam umudu kesip akışına birakmisken yumurtluyorum demek ki hamilelikte de akışına bıraksak olacak

Bu ay olmazsa ben akışına bırakmaya karar verdim 2 aydır yumurtlamadan tam umudu kesip akışına birakmisken yumurtluyorum demek ki hamilelikte de akışına bıraksak olacak
Ah onu bir yapabilsek aslnda. Olmadikca insan tuhaf bir psikolojiye giriyor ne yazikki.. belki ramazanin akışına hizina kaptirirsam kendimi unutur akisina birakmis olurum benim kızım da bir ramazan ayinda rasgele tek iliskiden olmuştu. Regle yakin saniodum kendimi olmaz zaten boşver demiştim esime o zamanlar düşünmüyorduk cocuk falan.. o oyle olunca ne zaman istersek olur moduna girdik heralde simdi de ugrasip duruyoruz

İnşallah bu ay güzel haberleri veririz ama olmazsa da bence akısina bırakmak lazım zaten ramazan geldiği için oruç falan derken bebek aklımıza gelmez herhalde

Aynen öyle valla eşim dedi özele git dedim bu randevum geçsin özele geçiş yapıcam Bi seferlikten Bi şey olmaz yani artık parasını da boşverdim yeter ki olsun
Aynen canım valla iyi bile dayandın 68 gün ne demek benim 8 gün gecikme var gebelik yok deyince hemen başladım ilaca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…