• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

oğlumda ıkı uc gun kala 38 gıbı bı değerle ogrenmıstım ben canım , o cok net bellı olmaz yanı yumurtlama o gundur ama ıkı gun sonra dollenmıstır gıbı gıbı ıcerde neler olup bıttıgını bılmıyoruz sonucta sen o yuzden olumlu dusun olumlu guzel olsun bu mavılerden al ve sadece sabah ılk ıdrarla yap adet gunu bakarsın ona gore tekrar verırsın

Tamamdır kuzum 💜🥰

Ben pek umitli degilim ama nasip tabi test silik bile cikmadi eger gec dollenme olsa bilemem ama ayin 8 belli olur Allahin izniyle .bizim kizlar nisan grubu acmis oraya gecis yapcaz olmassa😅
Ay ben satıma batıma baktım. 30 Mart batım. Döngüm kısa olduğundan gene Mart ayına denk geliyorum

6 Mart sat. 30 Mart bat kızlar ekler misiniz. Bizim gruptan geçemedim Nisan grubuna. Yine buradayım. Benden kaçış yok 😅

Alt karında ağrı gerilme kasıkta ağrı şu gibi akıntı vardı bugün hiç bişey yok ne zaman adet olacam onuda bilmiyorum herşey karıştı bende sende varmı canım

Cok uzgunum hala :( Rabbim bu kandil gecesi hürmetine gebe kalmak isteyenlere müjdeyi nasip etsn amin :(
Evet öyleydi benim kanama fazla olmadı genelde lekelenme şeklindeydi olduğunda da tarif ettiğin gibiydi

Back