💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

27de çatlama olmuş o gün döllenme dahi olsa daha üzerinden bir hafta geçmiş canım, 6-12 gün arası sürüyor yerleşme vs. bence adete kadar hala umut var
İnşallah öyledir canım ben zaten hemen panik olan yapıya sahibim. Birde 5 cm miyom çıktı evlendikten sonra öğrendim 4 doktora gittim 3 ü de gebeliği etkileyen bir yerde değil dedi en son gittiğim Prof bir doktordu o da 2 3 ay deneyin yoksa gelin bir bakalım gerekirse ameliyat yaparız dedi 2 ayım işte bu ondan aslında tedirgin oluyorum

15 aydr deniyoruz bizde hayırlısı diyelim artık
Bizim de 11 ay. İnsan artık bu aylarda sabırsızlanmaya başlıyor ve tahammül azalıyor. Hakkımızda hayırlısı olsun canım. Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah. Klomen falan önerdi mi doktorun? Ben klomen kullandım geçen ay

Aaa hatırlıyorum yazdigini öyle hesaplayan 2. Hamile kalan kişisin yani arka arkaya 2 gün oldu okeey

Stres de gebeliğe engel oluyor canım bence akışına bırak stres yapma

Amin canim sağlıkla kucağına al inşallah bende kız çocuk hastasiyimdir ama Rabbim sağlıklı versinde cinsiyet önemli değil şuan
O zaman oğlun olur oğlumda acayip kız istedim genelde çok kız isteyince oğlan oluyor ya bunlar işin eğlenceli tarafları tabi hepsi rabbimden emanet şimdi seni Kasım annelerine alalım ya orda sıkılıyorum kimse yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…