• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

bence dort gun bekle bekleyebılırsen o sırada testle bak canım koyulasmasına derım ben :)
Regl tarihim oluyor 3 4 gün sonra bence de canım bekleyebilirsem koyulasma takibi yapım sabahları
ALLAH IM bu mübarek günde herkese nasip et inşallah. Canım uygulamaya göre bat 12 mart ama erken yumurtladim 8 9 gibi olacaktım. Değerim o regl öncesine göre çok düşük değil di mi

Ben testlere de güvenmiyorum artık yada benim değerlerim garip her testte silik çizgi çıkıyor 🤦🏼‍♀️ o yüzden yapmak daha test mest, rabbim bu mübarek günde günahlarımızı affetsin, hayırlı evlat nasip etsin inşallah 🤲🏻💐
Amin amin Rabbim eger hayrlisiysa nasip etsin .bende test yapmam zaten bugun merktan yaptim zaten ama silik bile degildi en iyisi bekleyip gormek zamanla

Regl tarihim oluyor 3 4 gün sonra bence de canım bekleyebilirsem koyulasma takibi yapım sabahları
ALLAH IM bu mübarek günde herkese nasip et inşallah. Canım uygulamaya göre bat 12 mart ama erken yumurtladim 8 9 gibi olacaktım. Değerim o regl öncesine göre çok düşük değil di mi
Cnm bugun yumurtlamadan sonra 11. Gunun
Bnce değeeın düşük değil
Bebiş rahim duvarına 9. Gün yapışıyormuş
Bnce gunune gore betan normal

Yaptım canım bu ay ilk kez kullandım aşağıya attım hatta. Ama ben burda ikiside aynı koyulukta olmadığı için anlayamadım pik gününü lakin 24 ve 26 yı değerlendirmiştik. Geçen ay yumurtlama günlerine yakın her gün bu ay da gün aşırı denedik öyle deniliyor diye ama nasip tabi
27de çatlama olmuş o gün döllenme dahi olsa daha üzerinden bir hafta geçmiş canım, 6-12 gün arası sürüyor yerleşme vs. bence adete kadar hala umut var

oğlumda ıkı uc gun kala 38 gıbı bı değerle ogrenmıstım ben canım , o cok net bellı olmaz yanı yumurtlama o gundur ama ıkı gun sonra dollenmıstır gıbı gıbı ıcerde neler olup bıttıgını bılmıyoruz sonucta sen o yuzden olumlu dusun olumlu guzel olsun bu mavılerden al ve sadece sabah ılk ıdrarla yap adet gunu bakarsın ona gore tekrar verırsın

Bende test yaptim adete 2gun var silik bike cikmadi bende adet olucam galiba zaen sancilar vardi ama ben yormak istedigime yordum .nasip diger ay insaAllah daha guzel hayirli saglikla haberler aliriz hep beraber
Umarım senin vardır canım. birimizden güzel haber çıksın inşallah

Canım bu arada hangi günleri değerlendirmiştin pik mi çatlama mi

Kuzum kağıt yazmıştım bulabilirsem atayim😃 Dr a ctesi gittim 1 tane sağ 11 mm yumurtan var demişti pazartesi çarşamba ilişki perşembe gel demişti pazartesi ilişki oldu çarşamba olmadı perşembe gittim çatlamış dedi bir de o çatlamış diyince oldu başka da olmadi

Back