💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Tamamdır kuzum

Ben pek umitli degilim ama nasip tabi test silik bile cikmadi eger gec dollenme olsa bilemem ama ayin 8 belli olur Allahin izniyle .bizim kizlar nisan grubu acmis oraya gecis yapcaz olmassa
Ay ben satıma batıma baktım. 30 Mart batım. Döngüm kısa olduğundan gene Mart ayına denk geliyorum

6 Mart sat. 30 Mart bat kızlar ekler misiniz. Bizim gruptan geçemedim Nisan grubuna. Yine buradayım. Benden kaçış yok

Cok gecmis olsun insallah hamileyzdr belirti varmi canm
Alt karında ağrı gerilme kasıkta ağrı şu gibi akıntı vardı bugün hiç bişey yok ne zaman adet olacam onuda bilmiyorum herşey karıştı bende sende varmı canım

Alt karında ağrı gerilme kasıkta ağrı şu gibi akıntı vardı bugün hiç bişey yok ne zaman adet olacam onuda bilmiyorum herşey karıştı bende sende varmı canım

Cok uzgunum hala Rabbim bu kandil gecesi hürmetine gebe kalmak isteyenlere müjdeyi nasip etsn amin
Evet öyleydi benim kanama fazla olmadı genelde lekelenme şeklindeydi olduğunda da tarif ettiğin gibiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…