- 30 Ocak 2023
- 397
- 185
- 18
- 35
- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #4.741
Ben pek umitli degilim ama nasip tabi test silik bile cikmadi eger gec dollenme olsa bilemem ama ayin 8 belli olur Allahin izniyle .bizim kizlar nisan grubu acmis oraya gecis yapcaz olmassaUmarım senin vardır canım. birimizden güzel haber çıksın inşallah
Dualarimda olacaksınız kuzumCanım çok sevindim sağlıkla gelişsin inşallahonca hesap kitap işe yaradı yani ❤
Sağlıklı olsun da yeterkiİlk bebek mi benim oğlumda kız çıkmıştı
Ben yavaştan geçeyim o grubaBen pek umitli degilim ama nasip tabi test silik bile cikmadi eger gec dollenme olsa bilemem ama ayin 8 belli olur Allahin izniyle .bizim kizlar nisan grubu acmis oraya gecis yapcaz olmassa
Cok gecmis olsun insallah hamileyzdr belirti varmi canmGeçmiş olsun canım bnmde 18 şubatta oldu
oğlumda ıkı uc gun kala 38 gıbı bı değerle ogrenmıstım ben canım , o cok net bellı olmaz yanı yumurtlama o gundur ama ıkı gun sonra dollenmıstır gıbı gıbı ıcerde neler olup bıttıgını bılmıyoruz sonucta sen o yuzden olumlu dusun olumlu guzel olsun bu mavılerden al ve sadece sabah ılk ıdrarla yap adet gunu bakarsın ona gore tekrar verırsın
Ay ben satıma batıma baktım. 30 Mart batım. Döngüm kısa olduğundan gene Mart ayına denk geliyorumBen pek umitli degilim ama nasip tabi test silik bile cikmadi eger gec dollenme olsa bilemem ama ayin 8 belli olur Allahin izniyle .bizim kizlar nisan grubu acmis oraya gecis yapcaz olmassa
COk afedersn canm ama benm adetim mukusluydu hep akıntılı kandı bulanktı seninde oylemiydi ?Geçmiş olsun canım bnmde 18 şubatta oldu
Alt karında ağrı gerilme kasıkta ağrı şu gibi akıntı vardı bugün hiç bişey yok ne zaman adet olacam onuda bilmiyorum herşey karıştı bende sende varmı canımCok gecmis olsun insallah hamileyzdr belirti varmi canm
Benimde 11 Mart belirtin neydi canımCanım 8 9 mart. Yani uygulama 12 mart gösteriyor ama erken yumurtlamistim
Evet öyleydi benim kanama fazla olmadı genelde lekelenme şeklindeydi olduğunda da tarif ettiğin gibiydiCOk afedersn canm ama benm adetim mukusluydu hep akıntılı kandı bulanktı seninde oylemiydi ?
Benimde 11 Mart belirtin neydi canım
Kendimi sınıf tekrarı yapıyor gibi hissediyorum. Yarın doktor kontrolüm var bakalım ne diyecek6 Mart sat. 30 Mart bat kızlar ekler misiniz. Bizim gruptan geçemedim Nisan grubuna. Yine buradayım. Benden kaçış yok
Alt karında ağrı gerilme kasıkta ağrı şu gibi akıntı vardı bugün hiç bişey yok ne zaman adet olacam onuda bilmiyorum herşey karıştı bende sende varmı canım
Evet öyleydi benim kanama fazla olmadı genelde lekelenme şeklindeydi olduğunda da tarif ettiğin gibiydi
Normalde adete 10 gun kala asiri agrir goguslerm hep sasmaz yani ama bu sefer 5 gun var bat 'a hic acmyor neden acaba yaEvet öyleydi benim kanama fazla olmadı genelde lekelenme şeklindeydi olduğunda da tarif ettiğin gibiydi
Aynen öyle valla eşim dedi özele git dedim bu randevum geçsin özele geçiş yapıcam Bi seferlikten Bi şey olmaz yani artık parasını da boşverdim yeter ki olsunDevlet bence zaman kaybı bana öyle geldi yani ilgisizler
hahaa benmde 6 mart 3o mart6 Mart sat. 30 Mart bat kızlar ekler misiniz. Bizim gruptan geçemedim Nisan grubuna. Yine buradayım. Benden kaçış yok
Bende geliyorum galiba o grubaBen pek umitli degilim ama nasip tabi test silik bile cikmadi eger gec dollenme olsa bilemem ama ayin 8 belli olur Allahin izniyle .bizim kizlar nisan grubu acmis oraya gecis yapcaz olmassa
Hadi bakalım beraberiz. Senin de döngün kısa o zaman. Ne kadardır deniyorsunuz canım. Biz 11 aydır deniyoruz.hahaa benmde 6 mart 3o mart
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?