- Konu Sahibi bebekheyecani
- #4.701
Canım ilk kan takibi mi, adeti kaç gün geçti?Beynim durdu unuttum etiket yapacam isimleri unuttum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım ilk kan takibi mi, adeti kaç gün geçti?Beynim durdu unuttum etiket yapacam isimleri unuttum
Yaptım canım bu ay ilk kez kullandım aşağıya attım hatta. Ama ben burda ikiside aynı koyulukta olmadığı için anlayamadım pik gününü lakin 24 ve 26 yı değerlendirmiştik. Geçen ay yumurtlama günlerine yakın her gün bu ay da gün aşırı denedik öyle deniliyor diye ama nasip tabiOvulasyon yapmış mıydın canım,yumurtladigin günden emin misin bir de
Canım ilk kan takibi mi, adeti kaç gün geçti?
Kuzum yükselir Allah on izniyle bu kaçıncı gün yumurtlamadan sonraki
Minik ondan canım..beta değerine önem verme..yeterki sağlıkla büyüsün..ben 500 öğrendim ama kucağıma alamadım.Sağ salim kucağına alKızlar düşük çıktı sanki ama pozitif
Kuzum yükselir Allah on izniyle bu kaçıncı gün yumurtlamadan sonraki
Minik ondan canım..beta değerine önem verme..yeterki sağlıkla büyüsün..ben 500 öğrendim ama kucağıma alamadım.Sağ salim kucağına al
Amin inşallah kuzum daha 11 gün olmuş minnakCanım 23 şubatta yumurtam catlamisti 8 9 mart gibi de regl olacaktım bebekheyecani canım beni pozitif yapabilirsin Rabbim isteyen herkese nasip etsin benim de değerimi sağlıkla arttirsin
Amin Allah canımAmin canim insallah Allah sağlıklı gebelik nasip etsin inşallah sana da
Amin inşallah kuzum daha 11 gün olmuş minnak
Cnm bncede 4 gün bekle
Koyulaşma dan anlarsın zaten
Hayırlı olsunnn o kadar matematik hesabına değdi
Hiç korkma kaç gün vardı bata
Çok yeni hayırlı olsunKızlar düşük çıktı sanki ama pozitif
İnsallah saglıkla ilerler canım benimHahhahha aynen kuzum 2 senaryodan biri tutmuş
Verdim bayada oldu ama çıkmadı bekliyorum ilk size yazıcam
Senin sonucun çıkmadı mı kuzumÇok yeni hayırlı olsun
İnsallah güzel haberlerleVerdim bayada oldu ama çıkmadı bekliyorum ilk size yazıcam
Sordum yazmışsın burayaVerdim bayada oldu ama çıkmadı bekliyorum ilk size yazıcam