- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #4.681
Bana da öyle geliyor canım çünkü gecen ay 2 gün pikti. 3 gün sabah ikisi eşitti, akşamüzeri de siliklesti yine öyle olur herhaldeEvet yarın çatlarsa yarını mecbur değerlendircen
Dediğim gbi yarınki testi aksam 10 da yap
Garanti olsun ki eğer çatlama varsa ilişki olur
Baktın gördün yarın akşamda pik ozamn Çarsamba akşamı değerlendirirsin
Bnce yarında pik cıkacak
Canımmm benim pozitif işte sen erken farketmişsin ondan düşükkkk çok çok yükselsin işallah ki yükselirde tebrimler kuzucuğıumKızlar düşük çıktı sanki ama pozitif
Bence bata bilmemkac kala icin cok iyi bir deger canim.. insallah artışı da guzel olurKızlar düşük çıktı sanki ama pozitif
Sonuç çıkınca mutlaka haber ver canım merak ediyorumKan verdim kızlar bekliyorum sonucu ilk sizinle paylaşirim inşallah
Yaa tebrik ederimmKızlar düşük çıktı sanki ama pozitif
Kuzum etiketlicem seni beynim durdu birden hayırlısı kuzum Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah sigara deli içerim şuan elimi suresim gelmiyor sigaraya ama ilk görünce içtimBence bata bilmemkac kala icin cok iyi bir deger canim.. insallah artışı da guzel olur
Çok güzel canım çok sevindim adına inşallah güzel güzel yükselirKızlar düşük çıktı sanki ama pozitif
Ovulasyon yapmış mıydın canım,yumurtladigin günden emin misin bir deAdetime 5 gün kaldı kan testi yaptırdım 0.13 çıktı olsa çıkardı sanırım değil mi bu aydan ümidimi kesmeli miyim? Kan testi için de mi erkendir daha
Ben testlere de güvenmiyorum artık yada benim değerlerim garip her testte silik çizgi çıkıyorBende adete 2gun var test yaptim meraktan negatif silik bile degil o derece nettakdir Rabbimin ne zmn yazmissa gelicek
Zaten ovus yaptimya 19.gunume kadar hep silikdi hep .sonrada testler bitti yapamadim .nasip artik
Yaa tebrik ederimmsağlıkla kucağına alırsın inşallah canim
onemlı olan artısı kuzum hıc sorun etme :)Kızlar düşük çıktı sanki ama pozitif
Amin canim insallah o korku var şimdiÇok güzel canım çok sevindim adına inşallah güzel güzel yükselir
onemlı olan artısı kuzum hıc sorun etme :)
Hiç korkma kaç gün vardı bataAmin canim insallah o korku var şimdi
bence dort gun bekle bekleyebılırsen o sırada testle bak canım koyulasmasına derım ben :)Napim canım 2 günde 1 mi vereyim
Cnm adetin kaçıncı günü yani bugun?Kızlar bende bugün doktora gittim adetim biteli bugün 5. Günüm sağda 5 tane yumurtan var 1 tanesi 11mm dedi solda 2 tane yumurtan var orası az ama şuanki yaşadığın stresli dönemdende kaynaklanıyor olabilir dedi. Perşembe günü tekrardan kontrole çağırdı. Şuanki büyüyen yumurtamın büyüklüğü normalmi sormayı unuttum bileniniz varmı?
Hayırlı olsunnnKızlar düşük çıktı sanki ama pozitif
Cnm bncede 4 gün bekleNapim canım 2 günde 1 mi vereyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?