• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

aynen bende de bu şekilde, hamile kalırsak bırakırız artık :KK70: kahve yine bırakılırda bende sigarada var ve ben kendimi sigarasız hayal bile edemiyorum, nasıl yapıcam bilmiyorum, sigaraya karşı hiç dayanmam yok
Cnm bnde çay kahve ve neskaffe cok tüketiyordum
Onları bıraktım ama sıgarayı bırakamıyorum
Günde 1 pk içiyorum

İceride zaten sperm olacak dollenirse dollenebilir dimi kaçırmak istemiyorum ama yanlış bişey de yapmak istemiyorum, ben de ptesi-cars şeklinde düşünmüştüm
Cnm şimdi bu gce ilişki yap
Yarında pik olabılır
E Busefer yarında yapim diceksin
Oburgun çatlama görürsen onuda yapim dıceksın, olmaz

İçin rahat olsun bu gce ve Çarsamba gecesi yap
Bu arada ovu testlerınizı herzamn akşam 10 gbi yapın
Ona göre ilişkiye girersiniz

Cnm şimdi bu gce ilişki yap
Yarında pik olabılır
E Busefer yarında yapim diceksin
Oburgun çatlama görürsen onuda yapim dıceksın, olmaz

İçin rahat olsun bu gce ve Çarsamba gecesi yap
Bu arada ovu testlerınizı herzamn akşam 10 gbi yapın
Ona göre ilişkiye girersiniz
Bugün tamam zaten
Yarın pik görürsem Çarşamba yapiyim ama yarın çatlarsa yarını da değerlendireyim dimi

aynen bende de bu şekilde, hamile kalırsak bırakırız artık :KK70: kahve yine bırakılırda bende sigarada var ve ben kendimi sigarasız hayal bile edemiyorum, nasıl yapıcam bilmiyorum, sigaraya karşı hiç dayanmam yok
Sen çoxdan yaşayansan burda yegin..sigara bizlerde özün bilirsen çox azdı

Mayonezi sıkarken gözümün içine bakıyor eşim afiyet olsun diye 😂 ilk ay bı görsen sanki çocuk hemen olacak gibi doğru dürüst çay içmiyorum çikolata desen yok 😅 çocuk olunca bırakırız herşeyi 😅
Ahahahahha 😂😂😂 ben de öyle hemen olacak sanmıştım. Cahillik mutlulukmuş anladım 😂😂😂

Bugün tamam zaten
Yarın pik görürsem Çarşamba yapiyim ama yarın çatlarsa yarını da değerlendireyim dimi
Evet yarın çatlarsa yarını mecbur değerlendircen
Dediğim gbi yarınki testi aksam 10 da yap
Garanti olsun ki eğer çatlama varsa ilişki olur
Baktın gördün yarın akşamda pik ozamn Çarsamba akşamı değerlendirirsin

Bnce yarında pik cıkacak

Back