• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Adetime 5 gün kaldı kan testi yaptırdım 0.13 çıktı olsa çıkardı sanırım değil mi bu aydan ümidimi kesmeli miyim? Kan testi için de mi erkendir daha

Adetime 5 gün kaldı kan testi yaptırdım 0.13 çıktı olsa çıkardı sanırım değil mi bu aydan ümidimi kesmeli miyim? Kan testi için de mi erkendir daha
Cnm bnce erken keşke 2 gün daha bekleseydin
Böyle olunca acabaya düştün
Benim adete 5 gün varken betam 4,18 di
Şimdi mecbur 2 gün sonra yıne verim diceksın
Ya da 2-3 gün sonra test yap cnm evde

Kızlar düşük çıktı sanki ama pozitif 💜

Eklentiler

• Screenshot_20230306_170552_Gallery.jpg
    Screenshot_20230306_170552_Gallery.jpg
    138,8 KB · Görüntüleme: 72
Cnm bnce erken keşke 2 gün daha bekleseydin
Böyle olunca acabaya düştün
Benim adete 5 gün varken betam 4,18 di
Şimdi mecbur 2 gün sonra yıne verim diceksın
Ya da 2-3 gün sonra test yap cnm evde
Gribim diye doktora gittim aslında kan testi de yaptırayım dedim ama düşük çıktı değeri, adete kadar yaptırmam daha moralim bozuluyor sonra :) ben bu işin bu kadar zor olduğunu bilmiyordum ya

Cnm bnde 2 martta iğne oldum
Aynı gün olmuşuz
Birbirimizi takip edelim

Bnde şişkinlik yok, göğüs hassasiyeti, hafif kasık agrısı var şuanlık, bıde kasıklarımda Bı ağarlık Bi doluluk var

İnşallh Yumoşum çatlamıştır.
Canım ben belırtı aramıyorum çok çunku
Benim herzaman normalde de kasık agrılarım, şişkınlıgım, gazım, bel agrım bunlar zten hep var bnde

Adetin kaçıncı gunu iğnemi oldun?
İlişkiyi nasıl önerdi doktor cnm?
5 gün klomen kullandım adetin 14. günü çatlatma iğnesi oldum çift doz. Ama bende hiç gögüs hassasiyeti yok. Sadece karnım aşırı şis🥲

Kaç ay denemede olmazsa doktora gitmek lazım? Miyomum var benim o mu engel oluyor acaba gerçi 2 deneyişimiz daha ama en son gittiğim doktor 2 ay deneyin olmazsa miyomunu alırız dedi diye korkuyorum şimdi bu ay da tutmadı diye😒

Back