• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Evet yarın çatlarsa yarını mecbur değerlendircen
Dediğim gbi yarınki testi aksam 10 da yap
Garanti olsun ki eğer çatlama varsa ilişki olur
Baktın gördün yarın akşamda pik ozamn Çarsamba akşamı değerlendirirsin

Bnce yarında pik cıkacak
Bana da öyle geliyor canım çünkü gecen ay 2 gün pikti. 3 gün sabah ikisi eşitti, akşamüzeri de siliklesti yine öyle olur herhalde

Kızlar bende bugün doktora gittim adetim biteli bugün 5. Günüm sağda 5 tane yumurtan var 1 tanesi 11mm dedi solda 2 tane yumurtan var orası az ama şuanki yaşadığın stresli dönemdende kaynaklanıyor olabilir dedi. Perşembe günü tekrardan kontrole çağırdı. Şuanki büyüyen yumurtamın büyüklüğü normalmi sormayı unuttum bileniniz varmı?

Bende adete 2gun var test yaptim meraktan negatif silik bile degil o derece net :KK43:takdir Rabbimin ne zmn yazmissa gelicek
Zaten ovus yaptimya 19.gunume kadar hep silikdi hep .sonrada testler bitti yapamadim .nasip artik
Ben testlere de güvenmiyorum artık yada benim değerlerim garip her testte silik çizgi çıkıyor 🤦🏼‍♀️ o yüzden yapmak daha test mest, rabbim bu mübarek günde günahlarımızı affetsin, hayırlı evlat nasip etsin inşallah 🤲🏻💐

Kızlar bende bugün doktora gittim adetim biteli bugün 5. Günüm sağda 5 tane yumurtan var 1 tanesi 11mm dedi solda 2 tane yumurtan var orası az ama şuanki yaşadığın stresli dönemdende kaynaklanıyor olabilir dedi. Perşembe günü tekrardan kontrole çağırdı. Şuanki büyüyen yumurtamın büyüklüğü normalmi sormayı unuttum bileniniz varmı?
Cnm adetin kaçıncı günü yani bugun?

Hanımlar benim catlamayan yumurtam 3cm kist yaptığını söylemişti doktorum kontrol hapı vermişti bende kullanmadım bugjn tekrar gittim kullanmak istemediğimi söyledim sen bilirsin kendisi de atılıyor biz kısa yol olsjn diye vermiştim kullanmayabilirsin demişti ben suan soğan kürünü yapmaya başladım devam edicem kistin çözülmesi için ama aynı zamanda yumurtalıklarımın gelişimi için bana önerebilceginiz kür vs yenmesi gereken şeyler varmı kullanıp memnun kaldığınız önerirseniz cpk sevinirim

Back