💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Bu ay iğnemi olmuştun?
Ne zmn oldun cnm
Yumurtlama ne zamandı

kzlar test yaptim ondk gecti ilk idrarla degil ikinci gebelik testi rolldiye biekaset test smdi ilk iliskinin ustunden 14 gun gecti bugunle beraber ama adetime ikigun var olsaydi silik de olsa cikmazmiydi cikardi bencehakkimda hayirlisi nasip Rabbimden .simdi en son ki iliskinin ustunden de 8gun gecti eger o zmn tutsaydi yine gorunurmu testte adet gununu beklemek en iyisi .kendimi kandirmim bnce

Cnm olsaydı çıkardı dıye düşünüyorum ama sen yınede son ilişkinin üstunden 10 gün geçince yap
Ya da zaten adete 2 gün kalmış
Adet gunu yap

Freely hep mavi denk geldi kuzum bana bizim oradaki eczacidan alıyorum başka rengi varsa bilmiyorum
Forumda birilerinde gördüm freely marka yazmışlar ancak bu artımed in sahte gebelik testine benziyordu ve sonucu da sahteydi zaten, o sahte olan bembeyaz oluyor. Ama bu maviler baya hassas.

Evet canım ama o ay olmadı İstanbul’da regli oldum hatta o son regli oldu ama bundada sadece yumurtlamadan önce oldu sonra eşimle küsmüştük hatırladınmı ayrı yatmayın demiştin
Evet evet hatırladım Çok çok sevindim sağlıkla kucağına alırsın İnşAllah Kandil günü hepiniz dualarımda olacaksınız

Cnm olsaydı çıkardı dıye düşünüyorum ama sen yınede son ilişkinin üstunden 10 gün geçince yap
Ya da zaten adete 2 gün kalmış
Adet gunu yap
Zaten adet gununu beklicem carsamba duruma gore ama.zaten 19.gunume kadar ovus yaptm hep silikdi hep belki yumurtlama olmadi hic .sonraki gunler yapamadim test kalmadi oyuzden devam edemedim.

Allah sağlıkla kucağına nasip etsin kuzum ben valla acemi ilk olacak koştur koştur araba buldum gittim sağlık.ocagina bağlı bile değilim test için rica ettim kırmadilar Allah tan iş için bulunduğum bölgede maalesef ne devlet hastanesi ne özel hastane yok. Gun gün sonucum olumlu çıkarsa koyulasma takip ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…