💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Amin canim insallah doğrusu sizin dediğiniz ama sanırım acemilik yaşıyorum şuan ilk defa böyle birsey görünce duramadim belki test yanlış bilmiyorum kendimi de kaptırmak istemiyorum catlatma iğnesi dışında hep pür ve pak bembeyaz gördüm

benım ılk testlerım cok cok daha hafıf baya sılık kuzum onlar kamerada gozukmuyor bıle9.gun 10.gun yok mesela daha genıs olanı var atayım bak.Şuan kı cızgı ıle 50 - 70 cıvarı cıkabılır dıye dusunuyorum.9.10.11 bak asagıda uclu test gorebılırsın, ben hemen kan vermedım kuzum boyle testle takıp ettım :)

Ay bide samsunlusun 55

İnşallah ama hiç sanmıyorum artık hevesimde geçti galiba bu süreçler insanı çok yoruyor
Yok yine de umudunu kaybetme diyecegim ama hevesin gecmesi de iyi bisey olabilir kafa rahatligi anlaminda. Sürekli dusunup durmak, heveslenmek, umut baglamak ve her defasnda olumsuzla karsilasmak da yorucu dedigin gibi canim

Yok yine de umudunu kaybetme diyecegim ama hevesin gecmesi de iyi bisey olabilir kafa rahatligi anlaminda. Sürekli dusunup durmak, heveslenmek, umut baglamak ve her defasnda olumsuzla karsilasmak da yorucu dedigin gibi canim
Maalesef umuyorum bu gece dualarımız kabul olur bebek isteyen herkes bu sevinci tadar

Canim sen hic erken gebelik testi yapmadin dimi? Gecen haftadan sonra yaptgn ilk test bu muydu?

Kuzum cuma günü akşam dayanamayıp yapmıştım bembeyaz cikmisti aksam afaki yapmıştım. Sonra bugün yaptım ilk idrarla canım başka da yapmadım. Erken gebelik var evde prodictor mu ne kıyamadım onu yapmaya yarın sabah yaparım onu da. Başka test yapmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…