How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Kızlar hayırlı sabahlar Yumurtalık kisti olduğunda doktor yumurtalama takibi yapabilir mi yinede bunu bilen varsa söyleyebilir mi bende 3cm sol tarafımda catlamayan yumurta kist oluşturmuş ama bu yumurtlamaya engel mi merak ettim
canım bende bu ay vardı kist hatta her iki tarafda takip, klomen ve çatlama iğnesi oldu

Allah sağlıkla kucağına nasip etsin kuzum ben valla acemi ilk olacak koştur koştur araba buldum gittim sağlık.ocagina bağlı bile değilim test için rica ettim kırmadilar Allah tan 🙈 iş için bulunduğum bölgede maalesef ne devlet hastanesi ne özel hastane yok. Gun gün sonucum olumlu çıkarsa koyulasma takip ederim 💜💜💜
ilk bebıslerdekı bu heyecan cok normal kuzum , hayırlısı ıle guzel sonuclarıda al elıne :KK200:

Ovulasyon testi yapmayan arkadaşlar yumurtlama gününü nasıl anlıyorsunuz
Anlayamiyoruz 🤣ben hep 14. Gun olur saniyordum regl duzenli oldugu icin. Olmayabiliyormus onu anladim. Bir de akintidan sanki oyle tahmin ediyordum ama bir sonraki ay test yapip bu ise bir egilmeyi dusunuyorum sahsen. Simdiye kadar hic ovu testiyle takip yapmadim

Kuzum evim atakum da ama iş yerim Tekkeköy organize sanayi de. Tekkeköy de de özel ve devlet hastanesi yok sağlık ocağı var. Oradan rica ettim Tekkeköy sağlık ocağında verdim.testleri dışarıda bir lab a gönderiyorlarmis öğlen. Akşam 5e kadar çıkmazsa yarına kalır yarın öğlene kadar çıkabilir dedi.💜💜💜 Amin kuzum inşallah 🙏🧿
benim kuzenim de samsunda hastanede yenidoğanda doktor çalışıyor, atakumda yaşıyor, çok geldim oralara)

Canim ocak ayında klomen + catlatma iğnesi oldum
Bu ay vitamin , yumurta takibi ve gynoseed jel dışında hicbirsey kullanmadim
Canım gynoseed jeli ilk kez mi kullanıyorsun sence bir artısı oldu mu bu gebelikte ?

kızlar bu gün iğnenin 11 ci günü, bu günün testiyle dünün testini atıyorum baksanıza koyulaşma olmuşmu hiç

Eklentiler

• 10.JPG
    10.JPG
    92 KB · Görüntüleme: 78
  • IMG_2127 2.JPG
    IMG_2127 2.JPG
    106 KB · Görüntüleme: 83
Canım valla bir çoğumuzun hiç çocuk deneyimi olmadı. Aslında sen hamile de kalmışsın daha iyi bilirsin bedenindeki bu ayrımı. Ben 2 aydır tüm hamilelik belirtilerini yaşadım o yüzden bir yorum yapamıyorum.
hamilelik yaşamama rağmen ayırt edemiyorum. her hamilelik aynıysa hatırladığım iki buçuk aya kadar göğüs ağrım hiç olmadı bide adetten bir hafta öncesinden başlayıp adet gününden sonrada sancılarımın olduğunu hatırlıyorum

Back