- 18 Şubat 2017
- 3.860
- 4.814
- 133
- Konu Sahibi bebekheyecani
- #4.441
Çok net inşallah vardır bu mübarek günde bebeğin seninledir
Amin canim insallah Rabbim isteyen herkese yipratmadan versin nasip etsin inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok net inşallah vardır bu mübarek günde bebeğin seninledir
Bencede
Ben olsam bnde koyulaşma takip ederim 3 gün falan
Sonra kan veririm değerımı yuksek öğrenırım, değeri düşük öğrenmek daha bi stres Çunku, ağzı yananlar artık boyle düşünüyor
Bnde çok video ızledım bununla ılgılı
Perlitik cnm hayırlı uğurlu olsun
İnşallah güzel Bi değerle öğenirsin
benım ılk testlerım cok cok daha hafıf baya sılık kuzum onlar kamerada gozukmuyor bıle9.gun 10.gun yok mesela daha genıs olanı var atayım bak.Şuan kı cızgı ıle 50 - 70 cıvarı cıkabılır dıye dusunuyorum.9.10.11 bak asagıda uclu test gorebılırsın, ben hemen kan vermedım kuzum boyle testle takıp ettım :)Bende saklayayim koyulasirsa böyle yaparım çünkü cidden umut oluyor tecrübeler Allah razı oldun canım sanki en baştaki siliklere benziyor biraz umarım koyulasir Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bu özel günde de tüm isteyenlere yipratmadan nasip etsin inşallah
Ay bide samsunlusun 55Kuzum evim atakum da ama iş yerim Tekkeköy organize sanayi de. Tekkeköy de de özel ve devlet hastanesi yok sağlık ocağı var. Oradan rica ettim Tekkeköy sağlık ocağında verdim.testleri dışarıda bir lab a gönderiyorlarmis öğlen. Akşam 5e kadar çıkmazsa yarına kalır yarın öğlene kadar çıkabilir dedi. Amin kuzum inşallah
Normalde her ay içimde bi hamileyim hissi olurdu bu ay yok testte yapmadımAmin canim insallah Rabbim isteyen herkese yipratmadan versin nasip etsin inşallah
O zaman insallah bu ay tersine cikar da hamilesin dir canimNormalde her ay içimde bi hamileyim hissi olurdu bu ay yok testte yapmadım
Insallah en kisa surede sağlıkla guzel haberler alNormalde her ay içimde bi hamileyim hissi olurdu bu ay yok testte yapmadım
Amin inşallah beklemediğin anda güzel haberler alirsin canımO zaman insallah bu ay tersine cikar da hamilesin dir canim
Hayırlısıyla inşallahInsallah en kisa surede sağlıkla guzel haberler al
Ay bide samsunlusun 55
İnşallah ama hiç sanmıyorum artık hevesimde geçti galiba bu süreçler insanı çok yoruyorO zaman insallah bu ay tersine cikar da hamilesin dir canim
Evet canım kalkancadayım bendeEvet canım samsunluyum sende mi samsunlusun
Canim sen hic erken gebelik testi yapmadin dimi? Gecen haftadan sonra yaptgn ilk test bu muydu?Insallah en kisa surede sağlıkla guzel haberler al
Yok yine de umudunu kaybetme diyecegim ama hevesin gecmesi de iyi bisey olabilir kafa rahatligi anlaminda. Sürekli dusunup durmak, heveslenmek, umut baglamak ve her defasnda olumsuzla karsilasmak da yorucu dedigin gibi canimİnşallah ama hiç sanmıyorum artık hevesimde geçti galiba bu süreçler insanı çok yoruyor
Maalesef umuyorum bu gece dualarımız kabul olur bebek isteyen herkes bu sevinci tadarYok yine de umudunu kaybetme diyecegim ama hevesin gecmesi de iyi bisey olabilir kafa rahatligi anlaminda. Sürekli dusunup durmak, heveslenmek, umut baglamak ve her defasnda olumsuzla karsilasmak da yorucu dedigin gibi canim
Canım hayırlı olsun bariz görünüyorBöyle kızlar
Canim sen hic erken gebelik testi yapmadin dimi? Gecen haftadan sonra yaptgn ilk test bu muydu?
Allah razı olsun canım umarım doğrudur maviler iyi diyorlar gerci o icimi rahatlattiCanım hayırlı olsun bariz görünüyor
freely baya iyi aynen. Ama bu mavi test.Kuzum freely gebelik testi
Allah razi olsun sana da nasip etsin varsa evlatlatini hayirli etsin hayirli kandiller iniz olsun bol dua ve ibadetle insaAllahKızlar herkese günaydın hayırlı kandilleriniz olsun rabbim hepimize hayırlı evlatlar çift çizgiler güzel artışlar nasip etsinn sağlıklı evlatlar versin