- 18 Aralık 2022
- 988
- 1.063
- 43
- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #4.481
canım bende bu ay vardı kist hatta her iki tarafda takip, klomen ve çatlama iğnesi olduKızlar hayırlı sabahlar Yumurtalık kisti olduğunda doktor yumurtalama takibi yapabilir mi yinede bunu bilen varsa söyleyebilir mi bende 3cm sol tarafımda catlamayan yumurta kist oluşturmuş ama bu yumurtlamaya engel mi merak ettim
ilk bebıslerdekı bu heyecan cok normal kuzum , hayırlısı ıle guzel sonuclarıda al elıneAllah sağlıkla kucağına nasip etsin kuzum ben valla acemi ilk olacak koştur koştur araba buldum gittim sağlık.ocagina bağlı bile değilim test için rica ettim kırmadilar Allah taniş için bulunduğum bölgede maalesef ne devlet hastanesi ne özel hastane yok. Gun gün sonucum olumlu çıkarsa koyulasma takip ederim
AnlayamiyoruzOvulasyon testi yapmayan arkadaşlar yumurtlama gününü nasıl anlıyorsunuz
Uzulme canim benim. Hayırlısı bu ay icin böyleymiş.. insallah bir sonraki ay saglikla nasip olurCanlarım ben elendim. Bugün adetim geldi. Ağlamamaya çalışıyorum
Amin canim insallahilk bebıslerdekı bu heyecan cok normal kuzum , hayırlısı ıle guzel sonuclarıda al elıne
Bende adete 2gun var test yaptim meraktan negatif silik bile degil o derece net1 gün erken oldum
benim kuzenim de samsunda hastanede yenidoğanda doktor çalışıyor, atakumda yaşıyor, çok geldim oralara)Kuzum evim atakum da ama iş yerim Tekkeköy organize sanayi de. Tekkeköy de de özel ve devlet hastanesi yok sağlık ocağı var. Oradan rica ettim Tekkeköy sağlık ocağında verdim.testleri dışarıda bir lab a gönderiyorlarmis öğlen. Akşam 5e kadar çıkmazsa yarına kalır yarın öğlene kadar çıkabilir dedi.Amin kuzum inşallah
Bende test yaptim adete 2gun var silik bike cikmadi bende adet olucam galiba zaen sancilar vardi ama ben yormak istedigime yordum .nasip diger ay insaAllah daha guzel hayirli saglikla haberler aliriz hep beraberGönlünden nasıl geliyorsainşallah güzel haberlerini alırız
Canım gynoseed jeli ilk kez mi kullanıyorsun sence bir artısı oldu mu bu gebelikte ?Canim ocak ayında klomen + catlatma iğnesi oldum
Bu ay vitamin , yumurta takibi ve gynoseed jel dışında hicbirsey kullanmadim
Ya ben bunu kullanmaya korkuyorum. Yapamam yani eminimCanım gynoseed jeli ilk kez mi kullanıyorsun sence bir artısı oldu mu bu gebelikte ?
benim kuzenim de samsunda hastanede yenidoğanda doktor çalışıyor, atakumda yaşıyor, çok geldim oralara)
Canım gynoseed jeli ilk kez mi kullanıyorsun sence bir artısı oldu mu bu gebelikte ?
evet hatta babamlar Azerbaycanda yaşıyır, ilk atakuma gitmişler bayılmışlar oralara, sonra istanbula geldiler benim yanıma İstanbulu hiç sevmediler, benim eşimde SamsunluSevdiniz mi şirin güzel şehir
Ay bence var kuzumkızlar bu gün iğnenin 11 ci günü, bu günün testiyle dünün testini atıyorum baksanıza koyulaşma olmuşmu hiç
Menimkilerde sevmedi İstanbul'uevet hatta babamlar Azerbaycanda yaşıyır, ilk atakuma gitmişler bayılmışlar oralara, sonra istanbula geldiler benim yanıma İstanbulu hiç sevmediler, benim eşimde Samsunlu
evet hatta babamlar Azerbaycanda yaşıyır, ilk atakuma gitmişler bayılmışlar oralara, sonra istanbula geldiler benim yanıma İstanbulu hiç sevmediler, benim eşimde Samsunlu
yarın yine yapıcam canım koyulaşma olursa bence vardır diye düşünüyorum, hiç bu kadar belli görmemişdim, heyacan yaptımAy bence var kuzum
hamilelik yaşamama rağmen ayırt edemiyorum. her hamilelik aynıysa hatırladığım iki buçuk aya kadar göğüs ağrım hiç olmadı bide adetten bir hafta öncesinden başlayıp adet gününden sonrada sancılarımın olduğunu hatırlıyorumCanım valla bir çoğumuzun hiç çocuk deneyimi olmadı. Aslında sen hamile de kalmışsın daha iyi bilirsin bedenindeki bu ayrımı. Ben 2 aydır tüm hamilelik belirtilerini yaşadım o yüzden bir yorum yapamıyorum.
Olmus canim cok netkızlar bu gün iğnenin 11 ci günü, bu günün testiyle dünün testini atıyorum baksanıza koyulaşma olmuşmu hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?