💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

İnşallah kuzum İnşallah hepimiz sağlıcakla kavuşalım bebişlerimize. Korkma sen de sennle gayet net çizgi. Nerede verdin kanı samsun u bildiğim için soruyorum 2 saate çıkar en geç ya

İnşallah kuzum İnşallah hepimiz sağlıcakla kavuşalım bebişlerimize. Korkma sen de sennle gayet net çizgi. Nerede verdin kanı samsun u bildiğim için soruyorum 2 saate çıkar en geç ya

Kuzum evim atakum da ama iş yerim Tekkeköy organize sanayi de. Tekkeköy de de özel ve devlet hastanesi yok sağlık ocağı var. Oradan rica ettim Tekkeköy sağlık ocağında verdim.testleri dışarıda bir lab a gönderiyorlarmis öğlen. Akşam 5e kadar çıkmazsa yarına kalır yarın öğlene kadar çıkabilir dedi. Amin kuzum inşallah

Amin canim insallah test bozuk değildir sende gördün di mi canlıda daha belli resimde daha az belli kadın 5 ten sonra bakmaya başla sonuca yarın da çıkabilir dedi umarım akşam çıkar
5 6 dan sonra çıkar canım bence allah bu büyük gecede aevindirsin seni işallah

Ooo benim bildiğim Perlitik akşam özelde yine kan verir inşallah çıkar ama sağlık ocakları genellikle ertesi güne kalıyor kuzum

5 6 dan sonra çıkar canım bence allah bu büyük gecede aevindirsin seni işallah

Amin kuzum hepimizi inşallah. Bu ay sadece yumurta takibi yaptırdım Dr a vajinal ultrasonla. Dr 3 ilişki günü verdi biz maalesef 1 tanesini uapamadik sonra hesap yapmistim kızlar 44 yaşında çok yakın arkadaşım 2 ilişki ile ovulasyon testi ile gebe kaldı. Umarım bebeğim benledir ama değilse de bu ay ovulasyon testi yapacağım sadece 2 ilişki ile gününü bilince tutturmus

Canim sabah kam verdiysen öğleden sonra mutlakka çıkar enabizi kontrol et sürekli

Burda tanımışız birbirimizi evet kuzum akşama kadar çıkmazsa direkt özele gidecem akşam diye düşünüyorum
Atakum da kadın doğum ek binası var aslında belki orası bile alabilir kan(oraya hiç gitmedim o yüzden bilmiyorum) ay inşallah çok güzel haberlerle geleceksin. Ne güzel bir günde öğrendin darısı başımıza

Yaaaa teşekkürler canım benim bende senin çizgini araştırıyordum bulamadim Hayırlı kandiller
kasetlerı atayım canım benım :) hayırlı kandıllerın olsun :) senın hesabını gorunce aklıma sey gelmıstı en son bende boyle bı hesap yaptıgımda hamıle kaldıgımı ogrendım insallah bu arakadasımızda da aynısı olur dıye ıcımden gecırmıstım :)

kızlar birşey sorucam kız bebek için yumurtlama günlerinde 1 gün yapıp 1 gün ara mı vermeliyiz sizce

kızlar birşey sorucam kız bebek için yumurtlama günlerinde 1 gün yapıp 1 gün ara mı vermeliyiz sizce
ben bu ıhtımallere ınanmıyorum malesef belkı sansını yuzde 50 den 51 yapıyordur ama sonucta Allahın işi belli olmaz hiç yani diye düşünüyorum canım benım

Bende saklayayim koyulasirsa böyle yaparım çünkü cidden umut oluyor tecrübeler Allah razı oldun canım sanki en baştaki siliklere benziyor biraz umarım koyulasir Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bu özel günde de tüm isteyenlere yipratmadan nasip etsin inşallah

Canım bence hemen kan verme, test ile koyulaşma takibi yap. Doktorlar da bas bas bağırıyor çok erken gidip kan vermeyin diye. Bariz zaten bişi var. 2 günde bir delik deşik etme kolunu.
Bencede
Ben olsam bnde koyulaşma takip ederim 3 gün falan
Sonra kan veririm değerımı yuksek öğrenırım, değeri düşük öğrenmek daha bi stres Çunku, ağzı yananlar artık boyle düşünüyor
Bnde çok video ızledım bununla ılgılı
Perlitik cnm hayırlı uğurlu olsun
İnşallah güzel Bi değerle öğenirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…