- 18 Şubat 2017
- 3.860
- 4.814
- 133
- Konu Sahibi bebekheyecani
- #4.461
Freely hep mavi denk geldi kuzum bana bizim oradaki eczacidan alıyorum başka rengi varsa bilmiyorumfreely baya iyi aynen. Ama bu mavi test.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Freely hep mavi denk geldi kuzum bana bizim oradaki eczacidan alıyorum başka rengi varsa bilmiyorumfreely baya iyi aynen. Ama bu mavi test.
Bu ay iğnemi olmuştun?Amin canim insallahdoğrusu sizin dediğiniz ama sanırım acemilik yaşıyorum şuan ilk defa böyle birsey görünce duramadim
belki test yanlış bilmiyorum kendimi de kaptırmak istemiyorum
catlatma iğnesi dışında hep pür ve pak bembeyaz gördüm
![]()
Bu ay iğnemi olmuştun?
Ne zmn oldun cnm
Yumurtlama ne zamandı
Bu ay iğnemi olmuştun?
Ne zmn oldun cnm
Yumurtlama ne zamandı
Cnm olsaydı çıkardı dıye düşünüyorum ama sen yınede son ilişkinin üstunden 10 gün geçince yapkzlar test yaptim ondk gecti ilk idrarla degil ikinci gebelik testi rolldiye biekaset test smdi ilk iliskinin ustunden 14 gun gecti bugunle beraber ama adetime ikigun var olsaydi silik de olsa cikmazmiydi cikardi bencehakkimda hayirlisi nasip Rabbimden .simdi en son ki iliskinin ustunden de 8gun gecti eger o zmn tutsaydi yine gorunurmu testte adet gununu beklemek en iyisi .kendimi kandirmim bnce
Forumda birilerinde gördüm freely marka yazmışlar ancak bu artımed in sahte gebelik testine benziyordu ve sonucu da sahteydi zaten, o sahte olan bembeyaz oluyor. Ama bu maviler baya hassas.Freely hep mavi denk geldi kuzum bana bizim oradaki eczacidan alıyorum başka rengi varsa bilmiyorum
Forumda birilerinde gördüm freely marka yazmışlar ancak bu artımed in sahte gebelik testine benziyordu ve sonucu da sahteydi zaten, o sahte olan bembeyaz oluyor. Ama bu maviler baya hassas.
Kızlar bişey sorcam bugun iğnenin 5. Günü
Ne zamana kadar değerlendircez
Ayy yeter artık, fenalık geldi![]()
Evet evet hatırladımEvet canım ama o ay olmadı İstanbul’da regli oldum hatta o son regli oldu ama bundada sadece yumurtlamadan önce oldu sonra eşimle küsmüştükhatırladınmı ayrı yatmayın demiştin
Ozaman ben salı son olarak değerlendireyımKuzum ben ocak ayında 23 ocakta vurulmuştum catlatma iğnesini doktorum 22 24 26 28 değerlendirme vermişti.
Zaten adet gununu beklicem carsamba duruma gore ama.zaten 19.gunume kadar ovus yaptm hep silikdi hep belki yumurtlama olmadi hic .sonraki gunler yapamadim test kalmadi oyuzden devam edemedim.Cnm olsaydı çıkardı dıye düşünüyorum ama sen yınede son ilişkinin üstunden 10 gün geçince yap
Ya da zaten adete 2 gün kalmış
Adet gunu yap
benım ılk testlerım cok cok daha hafıf baya sılık kuzum onlar kamerada gozukmuyor bıle9.gun 10.gun yok mesela daha genıs olanı var atayım bak.Şuan kı cızgı ıle 50 - 70 cıvarı cıkabılır dıye dusunuyorum.9.10.11 bak asagıda uclu test gorebılırsın, ben hemen kan vermedım kuzum boyle testle takıp ettım :)
Eki Görüntüle 3213616
Eki Görüntüle 3213615
Kuzum doktorun birsey demedi miOzaman ben salı son olarak değerlendireyım
Benimde ocak ayında hiç olmamıştı canım ama 3 yumurtam vardı ovulasyona güvenKızlar sonunda piiikkkama hiç yumurta akı kıvamı akıntı falan yok
![]()
Yaa yanlış değil o zaman, değerlendireyimBenimde ocak ayında hiç olmamıştı canım ama 3 yumurtam vardı ovulasyona güven![]()