How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Kimyasal ise kanda da hamilelik çıkar ancak sonradan düşüyor değerler. Sonrada hayal kırıklığı oluşur. O yüzden tüm doktorlar kan vermeden önce beklenen adet tarihinizin bir kaç gün geçmesini bekleyin diyor. Baya şey okudum bununla ilgili video izledim. Burada yorum yapan arkadaşlarla da vardı aynı durumu yaşayan.

Kuzummm ahh ben çok kurtluyum araba ayarlayıp direkt verdim 🤣🤣💜

Ay canım valla aynen benim de öyle oldu. İlk ay göğüs büyümesi, hassasiyeti, dokunamıyordum bile çok acıyordu, ayrıca bel ve kasık ağrım vardı. 2. ayda iste çok ağrım oldu uykumdan uyandırıyordu ve çok akıntım oldu.

Doktora anlattım, ilk kez hayatımda böyle bir şey yaşadım dedim. Enfeksiyon oluşmuştur yumurtalıkta büyük ihtimalle dedi. Ay bilmiyorum valla o da kesin konuşmadı. Neyse ilk 2 ayı atlattığıma göre 3. ayda yalancı hamilelik belirtim oluşmaz herhalde diye düşünüyorum. Yani inşallah olmaz. O da insanın bir ayrı psikolojisini bozuyor. Kesin hamileyim dedim ben geçen ay çünkü.
Valla ben de geçen ay aktintilardan dolayı çok umutlanmistim. İnşallah bu ay yalancı belirtiler yaşamayız 🙏

Kizlar siddetli bel agrim var herzmnki adet agrimin iki kati bacak bel agrim var yorgunluk var hamilelige yorsamm mi acaba baya takatsizim
Kızlar herkese günaydın hayırlı kandilleriniz olsun rabbim hepimize hayırlı evlatlar çift çizgiler güzel artışlar nasip etsinn sağlıklı evlatlar versin 🌸

Vallahi ağlıyorum umarım yalan çizgi değildir Amin kuzum iş yerindeyim bir şekilde izin alıp veya araba alıp kan tahlili vereceğim Allah razı olsun umarım yalancı değildir 💜
Kız bende iş yerindediyim yemin ederim senin için heyecanlandım bu güzel günde işallah en güzel haberini kan testinden al 🌸🌸🌸

Burdaa konuşa konuşa herkesi tanıyormuşum gibi hissediyorum o yüzden birisi pozitifi görünce kendim görmüşüm gibi mutlu oluyorum ve kendim için de umudum artıyor ☺️ inşallah bi aksilik olmaz sağlıkla kucağına almayı nasip eder Rabbim bu mübarek kandil gününde 🤲 bugün burdaki herkes için dua edeceğim en kısa zamanda hepimiz görelim pozitifleri 💜

Amin kuzum inşallah çünkü sosyal cevremizden çok özel seylerimizi burda birbirimizle paylaşıyoruz 💜💜💜 inşallah testim yalancı bozuk değildir kan da da bir deger cikar sağlıkla 🙏🙈💜

Canim onu bilmiyorum ama ben soyle bisey duymustum. Erkekten x ya da y kromozomu geliyor ya hani. Uzun zamandir iliskiye girilmediyse mesela ilk iliskide sperm yumurtaya denk gelirse erkek ihtimali daha yuksekmis. Ama tekrarlayan iliski sonrasi y kromozomu daha kirilgan oldugu icin geriye xler kaliyormus. Ve kiz olma ihtimali artiyormus. Tabi sehir efsanesi de olabilir bu yazdigim😄
Y kromozomunu (erkek) içeren sperm, X kromozomunu (dişi) içeren spermden daha küçük, daha hızlı ve daha az dirençlidir. Bu mantığa göre, eğer ilişki yumurtlama gününde meydana gelirse, Y kromozomlu spermin yumurtayı dölleme şansı daha yüksek olacaktır. İlişki yumurtlamadan birkaç gün önce olursa, X kromozomunu içeren spermin, dişi üreme sisteminde daha uzun süre hayatta kalma kabiliyeti nedeniyle bebeğin kız olma olasılığı daha yüksek olacaktır.

Amin kuzum inşallah çünkü sosyal cevremizden çok özel seylerimizi burda birbirimizle paylaşıyoruz 💜💜💜 inşallah testim yalancı bozuk değildir kan da da bir deger cikar sağlıkla 🙏🙈💜
Kan sonucun çıkınca mutlaka yaz bize de umut ol inşallah 🤲☺️💜

Yaaaa ❤️❤️❤️ ben sana dememiş miydim ❤️😍 sen bu ay hamilesin diye. İnşallah sağlıkla devam etsin 😍❤️

Ahhh kuzuummmm inşallah inan o kadar korkuyorum ki test yanlış diye 💜💜💜 kan verdim. 1 haftadır regl olacakmisim gibi karnim ve kaşıgimda ağrı vardi dün de tüm vücudum özellikle ayaklarım çok ağrıdı. Şimdi de karnımda böyle tuhaf bir ağrı var umarım beynim beni yine yaniltmiyordur yavrum sağlıkla benledir 💜💜💜 hepiniz için dua ediyorum kendim için de ederken inşallah dediğin gibidir sende bu ay güzel haberi verirsin inşallah 💜💜💜💜💜

Haberler geldikçe çok mutlu oluyorum çok heyecanlanıyorum hepinize hayırlı kandiller kızlar Allah dualarımızı dileklerimizi tez zamanda nasip etsin inşallah kucaklarımız bebişlerimizle dolar 🥰
Hayirli kandiller kuzum inşallah güzel haberler alalım bugunun hatrina her birimiz kavusalim bebislerimize💜💜💜

Ahhh kuzuummmm inşallah inan o kadar korkuyorum ki test yanlış diye 💜💜💜 kan verdim. 1 haftadır regl olacakmisim gibi karnim ve kaşıgimda ağrı vardi dün de tüm vücudum özellikle ayaklarım çok ağrıdı. Şimdi de karnımda böyle tuhaf bir ağrı var umarım beynim beni yine yaniltmiyordur yavrum sağlıkla benledir 💜💜💜 hepiniz için dua ediyorum kendim için de ederken inşallah dediğin gibidir sende bu ay güzel haberi verirsin inşallah 💜💜💜💜💜
Canım mavi olan testler sorunsuzdu diye hatırlıyorum. Cizgin de gayet belirli, güzel haberlerini bekliyoruzz 😍🙏

Back