How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

👌👌👌👌 Perlitik Perlitik canimmm cook sevindim ya valla bak.. hadi hayirli olsun. Regle var daha senin ama cok bariz cikmis ustelik kaset testte.. degerin de gune gore yuksek olabilir bence. Gozun aydin.. kandaki sonuclarini da atarsin bize

Kuzum çok korkuyorum yalan değildir di mi yalan cizgi Allah im inşallah doğru olsun bu mübarek günde 💜🙏 sabah ilk idrarla yaptım Allah im hepimize nasip et inşallah hayal kırıklığı yasatma

Kuzum kan versem varsa doğru çizgiyse çıkar di mi yalansa zaten negatif cikar
Canım bence bir rahatla sen artik ve tadini cikar guzel haberin. senin bu ay olma ihtimali yuksekti zaten. Muhtemel günlerde degerlendirdin. O hesabi unutmak mümkün degil 😄 kan verince kesin sonucu alirsin zaten. Insallah artislar da duzenli olur ve saglikla kucagina alirsin. Tekrardan tebrik ediyorum🥰

Canım bence bir rahatla sen artik ve tadini cikar guzel haberin. senin bu ay olma ihtimali yuksekti zaten. Muhtemel günlerde degerlendirdin. O hesabi unutmak mümkün degil 😄 kan verince kesin sonucu alirsin zaten. Insallah artislar da duzenli olur ve saglikla kucagina alirsin. Tekrardan tebrik ediyorum🥰

Amin canim insallah valla kalbim kadar bembeyaz teste🤪 veya sasi olacak kadar çizgi aramaya öyle alismisim ki ne yapacağımı şaşırdım. Korku var içimde ya test yanlışsa diye yanlışsa yanlış napim di mi. Şimdi araç istedim şirketten birazdan haber gelir burda bir sağlık ocağı var umarım test alirlar kendi evime 20 25 km civarı uzağım burda rica edeceğim burda da sadece sağlık ocağı var özel veya devlet hastanesi yok canım. Ayyy hayirlisi umarım güzel bir sonuç çıkar darısı tüm isteyenlere inşallah Amin 💜💜💜

İçimden bir ses bu Progestanı yanlış zamanda içmeye başladığımı söylüyor. Ya o kadar okudum herkes yumurtlamadan sonra içmeye başlamış ki çok mantıklı. İlk gebeliğimde doktorum bana da öyle içmemi söylemişti şimdiki doktorum hemen başla dediğinde benim adetin 10. Günüydü henüz yumurtlama olmamıştı. E yumurtlama olmadan progestron hormonu alınır mı arkadaşlar progestron hormonu bir sonuç demek zaten. Yumurtlamadan sonra salgılanan hormon demek değil mi? Düşük olmasın tutunsun diye de yumurtlamayı engelleyip kanamayı durduran hormon değil mi? Ben yumurtlamamdan önce içersem nasıl yumurtlama görebilirim? Adetin 19. Günündeyim 10 gündür sabah akşam içiyorum hala yumurtlamaya dair iz görmedim. Çok canım sıkıldı bence yumurtlama olmadı olmayacak bu ay da boşuna gitti: benim doktor niye böyle yaptı ki acaba

İlk ay göğüs büyümesi kasık ağrısı vardı o zaman çok umudum yoktu ama yine de bı acaba hamile miyim dedim sonra regl geldi. Ama geçen ay gerçekten niye o kadar akıntımgeldi hiç anlamadım dediğin gibi psikolojik hamile falan oldum sanirim 😅 hiç o kadar akıntı yaşadığımi hatırlamıyorum daha önce, belki de tekrar yumurtladim onu da bilmiyorum testim bitince bakamamistim
Ay canım valla aynen benim de öyle oldu. İlk ay göğüs büyümesi, hassasiyeti, dokunamıyordum bile çok acıyordu, ayrıca bel ve kasık ağrım vardı. 2. ayda iste çok ağrım oldu uykumdan uyandırıyordu ve çok akıntım oldu.

Doktora anlattım, ilk kez hayatımda böyle bir şey yaşadım dedim. Enfeksiyon oluşmuştur yumurtalıkta büyük ihtimalle dedi. Ay bilmiyorum valla o da kesin konuşmadı. Neyse ilk 2 ayı atlattığıma göre 3. ayda yalancı hamilelik belirtim oluşmaz herhalde diye düşünüyorum. Yani inşallah olmaz. O da insanın bir ayrı psikolojisini bozuyor. Kesin hamileyim dedim ben geçen ay çünkü.

bir kızım var klomenle hamile kalmıştım bir yıldır ikinciyi istiyoruz geçen ay klomen kullandım olmadı bu ay letu ve ovitralle kullandım çatlatma günleri baya sancım vardı sonra azaldı ama iki gündür yine sancılar başladı acaba hamilelik mi adet sancıları mı bunlar
Canım valla bir çoğumuzun hiç çocuk deneyimi olmadı. Aslında sen hamile de kalmışsın daha iyi bilirsin bedenindeki bu ayrımı. Ben 2 aydır tüm hamilelik belirtilerini yaşadım o yüzden bir yorum yapamıyorum.

Kızlar selam malesef hasta oldum. Yumurta kalitesi arttıkmak için solgar Selenium 100 Mcg ve solgar Coenzyme Q-10 100 Mg 60 Kapsül Antioksidan almayı düşünüyorum kullananınız var mı?
Denemeye başlayalı 8. ay oluyor.
kızlar selam kullanan olmadı. Artık ne yapacağımı bilmiyorum takviye edici ilaç önerirseniz kullanacağım.

Kızlar Günaydın şimdi ilk idrarla verdim 5 dk içinde böyle birsey oldu. Bat 7 8 mart sanırım erken yumurtladim birsey görüyor musunuz
Ay canım var var hayırlısı olsun, bu mavi testler var diyorsa vardır, sıkıntı çıkaranını görmedim daha. :KK200:

Amin canim insallah valla kalbim kadar bembeyaz teste🤪 veya sasi olacak kadar çizgi aramaya öyle alismisim ki ne yapacağımı şaşırdım. Korku var içimde ya test yanlışsa diye yanlışsa yanlış napim di mi. Şimdi araç istedim şirketten birazdan haber gelir burda bir sağlık ocağı var umarım test alirlar kendi evime 20 25 km civarı uzağım burda rica edeceğim burda da sadece sağlık ocağı var özel veya devlet hastanesi yok canım. Ayyy hayirlisi umarım güzel bir sonuç çıkar darısı tüm isteyenlere inşallah Amin 💜💜💜
Burdaa konuşa konuşa herkesi tanıyormuşum gibi hissediyorum o yüzden birisi pozitifi görünce kendim görmüşüm gibi mutlu oluyorum ve kendim için de umudum artıyor ☺️ inşallah bi aksilik olmaz sağlıkla kucağına almayı nasip eder Rabbim bu mübarek kandil gününde 🤲 bugün burdaki herkes için dua edeceğim en kısa zamanda hepimiz görelim pozitifleri 💜

Vallahi ağlıyorum umarım yalan çizgi değildir Amin kuzum iş yerindeyim bir şekilde izin alıp veya araba alıp kan tahlili vereceğim Allah razı olsun umarım yalancı değildir 💜
Canım bence hemen kan verme, test ile koyulaşma takibi yap. Doktorlar da bas bas bağırıyor çok erken gidip kan vermeyin diye. Bariz zaten bişi var. 2 günde bir delik deşik etme kolunu.

Canım valla bir çoğumuzun hiç çocuk deneyimi olmadı. Aslında sen hamile de kalmışsın daha iyi bilirsin bedenindeki bu ayrımı. Ben 2 aydır tüm hamilelik belirtilerini yaşadım o yüzden bir yorum yapamıyorum.
Hic belli olmuyor canım regl belirtileriyle cok benziyor. Kizima hamile kaldigimda acaip bir göğüs hassasiyeti ve ağrım olmuştu. Dokunamiyordum resmen. Gebelik dusunmeye basladgmz ilk ay yine aynisi oldu. Test de poztf geldi. Ama kimyasalla sonuclandi. Sonraki 5 ay ayni hassasiyete hic pozitif gormedim. Hic belirtim olmayan ay tekrar hamile kaldim. O da düşük oldu. Sahsen ben artik ne nedir emin olamiyorum belirti anlamında

Kuzum kan versem varsa doğru çizgiyse çıkar di mi yalansa zaten negatif cikar
Kimyasal ise kanda da hamilelik çıkar ancak sonradan düşüyor değerler. Sonrada hayal kırıklığı oluşur. O yüzden tüm doktorlar kan vermeden önce beklenen adet tarihinizin bir kaç gün geçmesini bekleyin diyor. Baya şey okudum bununla ilgili video izledim. Burada yorum yapan arkadaşlarla da vardı aynı durumu yaşayan.

Kimyasal ise kanda da hamilelik çıkar ancak sonradan düşüyor değerler. Sonrada hayal kırıklığı oluşur. O yüzden tüm doktorlar kan vermeden önce beklenen adet tarihinizin bir kaç gün geçmesini bekleyin diyor. Baya şey okudum bununla ilgili video izledim. Burada yorum yapan arkadaşlarla da vardı aynı durumu yaşayan.
A Afratafrac canim benim ben de senin gibi düşünüyorum ama Perlitik Perlitik her turlu verecek o kani ne söylesek bos🤣😂 arabayi coktan ayarlayip yola koyulmustur bile. O heyecandan bekleme olayi cikmaz😄😄

Back