- 15 Mayıs 2022
- 3.463
- 2.858
- 63
- 28
- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #4.361
Bende kürtaj oldum malesef. Evet evet haklısın belirti ararsan hep buluyorsun zatenYaa bak işte neler oluyor..ben öğrendiğimde 509 beta değerim vardır..sonra kürtaj oldum kısmet olmadı..önemli değerin yüksek olması diğil bununa öğrenmiş oldum.Yok bende adetliyken de zaten aynı oluyor hep göğüs şişer kolumu kaldıramıyorum uyuyamıyorum ondan hiç sanmadım hamile olucam..Yani dediğim o ki zamanına bende çok kaptırdım kendimi..şimdi artık belirtilere takmıyorum kesinlikle.
Yaaa..evet aramıcaksın çünkü çok benziyorlar..Bende kürtaj oldum malesef. Evet evet haklısın belirti ararsan hep buluyorsun zaten
Kesin canımCanım giremedim bugün adetmi kesin mi
hm ama mantıklı geldi teşekkür ederim canım.. yine de şansı yükseltmek için yumurtlama ve çatlama günlerini değerlendirmek lazım değil mi?Canim onu bilmiyorum ama ben soyle bisey duymustum. Erkekten x ya da y kromozomu geliyor ya hani. Uzun zamandir iliskiye girilmediyse mesela ilk iliskide sperm yumurtaya denk gelirse erkek ihtimali daha yuksekmis. Ama tekrarlayan iliski sonrasi y kromozomu daha kirilgan oldugu icin geriye xler kaliyormus. Ve kiz olma ihtimali artiyormus. Tabi sehir efsanesi de olabilir bu yazdigim
evet çok doğru yalnız değilsiniz ben de öyle düşünüyorumVallahi sanki olmuş da ilişkiye girince bebeğe zarar verecekmişim kafasıyalnız değilimdir inşallah
Goguslermde tık yok genelde adet gordugumden beri adete 15 gun kala goguslerm acimaya baslardi ama suan 5 gun var tık yokKızlar nabersiniz . Ya normalde yumurtlamadan sonra hemen goguslerm asifi agrirdi ama bu ay olmadi ve gecen ay kimyasal gecrdm
Ben bunu doktoruma sordum yaklaşık 5 aydır göğüslerim acımıyor şişmiyor sadece bi ara ucu acıdı o kadar. Bu sürekli olacak bir şey değilmiş agrıması acıması gibi bunun olmaması da normalmış ona takılmamam gerektiğini soylediGoguslermde tık yok genelde adet gordugumden beri adete 15 gun kala goguslerm acimaya baslardi ama suan 5 gun var tık yok
Bn ilk defa yasadgm icin sasrdm canm ya bide kimyasal yasadm gecen ay , acaba bu at yumurtlamadm mı diye dusundum . Ilk defa boyle olduBen bunu doktoruma sordum yaklaşık 5 aydır göğüslerim acımıyor şişmiyor sadece bi ara ucu acıdı o kadar. Bu sürekli olacak bir şey değilmiş agrıması acıması gibi bunun olmaması da normalmış ona takılmamam gerektiğini soyledi
bence büyük bi belirti değil bu ben kızıma hamile kaldığım zaman o ay adet vakti geçene kadarda göğüs ağrım olmadı hatta bende hamile değilimdir diye düşünmüştümBn ilk defa yasadgm icin sasrdm canm ya bide kimyasal yasadm gecen ay , acaba bu at yumurtlamadm mı diye dusundum . Ilk defa boyle oldu
Kesinlikle canımhm ama mantıklı geldi teşekkür ederim canım.. yine de şansı yükseltmek için yumurtlama ve çatlama günlerini değerlendirmek lazım değil mi?
Böyle kızlar
Ben bariz görüyorum canım imkanın varsa kan tahlili yaptır. İki güne bir artışı takip et kandaKızlar Günaydın şimdi ilk idrarla verdim 5 dk içinde böyle birsey oldu. Bat 7 8 mart sanırım erken yumurtladim birsey görüyor musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?