• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Pik sonrasında ne zaman renk açılırsa çatlama o zaman olur diye biliyorum. Ancak bu ovulasyon testlerine bu kadar kafa yorma. Vücuttaki hormon dğerleri ile alakalı bir şey. Doktorlar dahi kesin cevap vermez gün ve saat olarak diyor. Pik gördükten sonra gün aşırı 3-4 gün ilişki öneriyorlar en az.
gerçekten bu test stres işi. Hayırlısı artık bakalım

O zaman diyelim ki döllenme oldu ilişki yaşanmaya devam etse de bu döllenmeyi tutunmayı falan etkilemiyor mu ben hep bu düşünceyle korkuyorum ya olduysa , bi zararı olur mu acaba kötü etkiler mi falan diye iyice paranoyak oldum 😂

O zaman diyelim ki döllenme oldu ilişki yaşanmaya devam etse de bu döllenmeyi tutunmayı falan etkilemiyor mu ben hep bu düşünceyle korkuyorum ya olduysa , bi zararı olur mu acaba kötü etkiler mi falan diye iyice paranoyak oldum 😂
evet ben de bunu merak ediyorum 🥹

Vallahi sanki olmuş da ilişkiye girince bebeğe zarar verecekmişim kafası 😂 yalnız değilimdir inşallah
Öyle olsa hiç kimse hamile iken birlikte olmaz 😂😂döllenmiş yumurtaya zarar veremez. Bide hangi birliktelik de hamile kalacağını kestirmek pek mümkün değil 😁hamilelik netlik kazandıktan sonra doktor yasak demezse devam edilir.

Allah hayırlı sağlıklı şekilde nasip etsin bizlere inşaallah acaba bilginiz var mı yumurtlamadan önce kız olur diyorlar bunu uygulayan var mı aramızda ?
Canim onu bilmiyorum ama ben soyle bisey duymustum. Erkekten x ya da y kromozomu geliyor ya hani. Uzun zamandir iliskiye girilmediyse mesela ilk iliskide sperm yumurtaya denk gelirse erkek ihtimali daha yuksekmis. Ama tekrarlayan iliski sonrasi y kromozomu daha kirilgan oldugu icin geriye xler kaliyormus. Ve kiz olma ihtimali artiyormus. Tabi sehir efsanesi de olabilir bu yazdigim😄

Reglden once 6 gune kadar gosterir olayi hikaye o zaman ya.. bana da pek mantıkli gelmiodu zaten. Umarim bu mesajlardan sonra yarin sabah test yaparken yakalamam kendimi de 2 gun daha dururum en azindan😄
Canım bncede hikaye
Hep amerikanın oyunu bunlar 😅
İnanmayın
Erken gebelik testine
En garantisi kaset test

Canim onu bilmiyorum ama ben soyle bisey duymustum. Erkekten x ya da y kromozomu geliyor ya hani. Uzun zamandir iliskiye girilmediyse mesela ilk iliskide sperm yumurtaya denk gelirse erkek ihtimali daha yuksekmis. Ama tekrarlayan iliski sonrasi y kromozomu daha kirilgan oldugu icin geriye xler kaliyormus. Ve kiz olma ihtimali artiyormus. Tabi sehir efsanesi de olabilir bu yazdigim😄
Bu doğru sanırım. Y kromozomu (erkek bebek olmasını sağlayan) spermler daha erken ölüyor. X kromozomu (kız bebek) spermler daha uzun süre yaşıyor.

Şayet yumurtlama günü birliktelik olursa erkek bebek olma ihtimali yüksek çünkü Y kromozomu spermlerin hızı X lere göre daha çokmuş.

Ben de okumuştum böyle bir yerde.

Ya bu bende de oldu. Bununla ilgili bir teorim var.

Bazı yerlerde okuduğuma göre kadınların çoğunda ilk deneme yaptığı bir kaç ay tüm hamilelik belirtileri ortaya çıkabiliyomuş. Ben ne kadar belirti varsa hepsini yaşadım gerçekten ama yok. Geçen ay o kadar çok süt gibi akıntım ve kasık ağrım oldu ki ki anlatamam mesela.
İlk ay göğüs büyümesi kasık ağrısı vardı o zaman çok umudum yoktu ama yine de bı acaba hamile miyim dedim sonra regl geldi. Ama geçen ay gerçekten niye o kadar akıntımgeldi hiç anlamadım dediğin gibi psikolojik hamile falan oldum sanirim 😅 hiç o kadar akıntı yaşadığımi hatırlamıyorum daha önce, belki de tekrar yumurtladim onu da bilmiyorum testim bitince bakamamistim

bir kızım var klomenle hamile kalmıştım bir yıldır ikinciyi istiyoruz geçen ay klomen kullandım olmadı bu ay letu ve ovitralle kullandım çatlatma günleri baya sancım vardı sonra azaldı ama iki gündür yine sancılar başladı acaba hamilelik mi adet sancıları mı bunlar

Bu doğru sanırım. Y kromozomu (erkek bebek olmasını sağlayan) spermler daha erken ölüyor. X kromozomu (kız bebek) spermler daha uzun süre yaşıyor.

Şayet yumurtlama günü birliktelik olursa erkek bebek olma ihtimali yüksek çünkü Y kromozomu spermlerin hızı X lere göre daha çokmuş.

Ben de okumuştum böyle bir yerde.
Evet bunu bende okumuştum X kromozomu daha uzun yaşayıp daha yavaş ilerliyormus. Y kromozomu hızlı ama hemen ölüyormuş. Bu yüzden yumurtlamadan önce ve sık ilişkide kız olma ihtimali yüksek deniyor. Yumurtlama günü de y hızlıca yumurtaya ulaştığı için erkek oluyormuş.

Kızlar ya benim inanılmaz göğüs hassasiyetim var normalde çok az olurdu ve adet başladığı gibide geçerdi şuan çok dolgunlar ve yürürken kollarımı kapatınca falan yanlardan acıyor resmen nefes alırken şişliklerini hissediyorum çok garip🤷‍♀️

Kızlar ya benim inanılmaz göğüs hassasiyetim var normalde çok az olurdu ve adet başladığı gibide geçerdi şuan çok dolgunlar ve yürürken kollarımı kapatınca falan yanlardan acıyor resmen nefes alırken şişliklerini hissediyorum çok garip🤷‍♀️
Ya kuzum benimde hep göğsümde şişkinlik ağrı olurdu bu yaşıma kadar ilk defa bu ay hiç ağrım olmadı hatda 1 gün gecikti ve adet oldum..akıntımda olmazdı ama bu ay oldu..adet olunca anladımki belirtiler hepsi boş...hatda ben gebe olarken hiç belirtim yoktu sadece göğüs ağrısı vardır o zaten adet önceside oluyordu..takmayın belirtileri

Ya kuzum benimde hep göğsümde şişkinlik ağrı olurdu bu yaşıma kadar ilk defa bu ay hiç ağrım olmadı hatda 1 gün gecikti ve adet oldum..akıntımda olmazdı ama bu ay oldu..adet olunca anladımki belirtiler hepsi boş...hatda ben gebe olarken hiç belirtim yoktu sadece göğüs ağrısı vardır o zaten adet önceside oluyordu..takmayın belirtileri
Benimde ilk gebelikte erken belirti olarak sadece gögüs hassasiyeti olmuştu ve o zamanda adettim 😀 bildiğin adet oldum iki üç hafta sonrada 6+6 hamile olduğumu öğrenmiştim

Benimde ilk gebelikte erken belirti olarak sadece gögüs hassasiyeti olmuştu ve o zamanda adettim 😀 bildiğin adet oldum iki üç hafta sonrada 6+6 hamile olduğumu öğrenmiştim
Yaa bak işte neler oluyor..ben öğrendiğimde 509 beta değerim vardır..sonra kürtaj oldum kısmet olmadı..önemli değerin yüksek olması diğil bununa öğrenmiş oldum.Yok bende adetliyken de zaten aynı oluyor hep göğüs şişer kolumu kaldıramıyorum uyuyamıyorum ondan hiç sanmadım hamile olucam..Yani dediğim o ki zamanına bende çok kaptırdım kendimi..şimdi artık belirtilere takmıyorum kesinlikle.

Back