• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Yaa bak işte neler oluyor..ben öğrendiğimde 509 beta değerim vardır..sonra kürtaj oldum kısmet olmadı..önemli değerin yüksek olması diğil bununa öğrenmiş oldum.Yok bende adetliyken de zaten aynı oluyor hep göğüs şişer kolumu kaldıramıyorum uyuyamıyorum ondan hiç sanmadım hamile olucam..Yani dediğim o ki zamanına bende çok kaptırdım kendimi..şimdi artık belirtilere takmıyorum kesinlikle.
Bende kürtaj oldum malesef. Evet evet haklısın belirti ararsan hep buluyorsun zaten

Canim onu bilmiyorum ama ben soyle bisey duymustum. Erkekten x ya da y kromozomu geliyor ya hani. Uzun zamandir iliskiye girilmediyse mesela ilk iliskide sperm yumurtaya denk gelirse erkek ihtimali daha yuksekmis. Ama tekrarlayan iliski sonrasi y kromozomu daha kirilgan oldugu icin geriye xler kaliyormus. Ve kiz olma ihtimali artiyormus. Tabi sehir efsanesi de olabilir bu yazdigim😄
hm ama mantıklı geldi teşekkür ederim canım.. yine de şansı yükseltmek için yumurtlama ve çatlama günlerini değerlendirmek lazım değil mi? ☺️

Kızlar nabersiniz . Ya normalde yumurtlamadan sonra hemen goguslerm asifi agrirdi ama bu ay olmadi ve gecen ay kimyasal gecrdm

Goguslermde tık yok genelde adet gordugumden beri adete 15 gun kala goguslerm acimaya baslardi ama suan 5 gun var tık yok
Ben bunu doktoruma sordum yaklaşık 5 aydır göğüslerim acımıyor şişmiyor sadece bi ara ucu acıdı o kadar. Bu sürekli olacak bir şey değilmiş agrıması acıması gibi bunun olmaması da normalmış ona takılmamam gerektiğini soyledi

Kızlar ben çarşamba günü rahim filmi çekildim. Adetimin 12. Günündeyim kasıklarımda ara ara ağrı ve akıntım var yumurta gelişiyor onu mu hissediyorum yada çatlamaya mı çalışıyor pek anlamadım. Filmden kaynaklı olabilir mi yada ?

Kizlar daha öncesinde pıhtılaşma testi vereniniz oldu mu ya e nabız da sonuçlar çıkmış ama şubeden alın diyor görünmüyor gitsek mi acaba halbuki demişlerdi çıkınca size mesaj atarız atmadilar da

Ben bunu doktoruma sordum yaklaşık 5 aydır göğüslerim acımıyor şişmiyor sadece bi ara ucu acıdı o kadar. Bu sürekli olacak bir şey değilmiş agrıması acıması gibi bunun olmaması da normalmış ona takılmamam gerektiğini soyledi
Bn ilk defa yasadgm icin sasrdm canm ya bide kimyasal yasadm gecen ay , acaba bu at yumurtlamadm mı diye dusundum . Ilk defa boyle oldu

Bn ilk defa yasadgm icin sasrdm canm ya bide kimyasal yasadm gecen ay , acaba bu at yumurtlamadm mı diye dusundum . Ilk defa boyle oldu
bence büyük bi belirti değil bu ben kızıma hamile kaldığım zaman o ay adet vakti geçene kadarda göğüs ağrım olmadı hatta bende hamile değilimdir diye düşünmüştüm

Kızlar Günaydın şimdi ilk idrarla verdim 5 dk içinde böyle birsey oldu. Bat 7 8 mart sanırım erken yumurtladim birsey görüyor musunuz

Eklentiler

• 20230306_070002.jpg
    20230306_070002.jpg
    78,9 KB · Görüntüleme: 127
Kızlar hayırlı sabahlar Yumurtalık kisti olduğunda doktor yumurtalama takibi yapabilir mi yinede bunu bilen varsa söyleyebilir mi bende 3cm sol tarafımda catlamayan yumurta kist oluşturmuş ama bu yumurtlamaya engel mi merak ettim

Back