💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Kızlar bu da mı pik iki cizgi esit renk dün daha koyuydu ama
Fotoğrafa göre T çizgisi hafiflen rengi açılmaya başlamış gibi geldi. Ancak sen daha iyi görüyorsun gözlerinle. Renkler tam aynıysa pik devam ediyordur. Bazen 2-3 gün sürebiliyor pik. 1 dolu 1 boş gidin bu ara aksatmadan.

Hamamlar ben soğan kürüne başlıcamda biraz araştırdım bugün adetimin 4.günü spgan kürü rahim duvarını inceltirsiniz hamile kalmayı zorlaştırdığı yazıyor bende aslında kistim kaybolsun hamile kalayım diye kullanmak istiyorum doktorum doğum kontrol hapı verdi onu kullanmak istemediğim için sogan kürünü yapmak istiyorum sizce ne yapmalıyım doğurganlık günüme kadar kullansam bıraksam zararı olur mı

Ben ikisini de kullandım Bi faydasını görmedim

Canım cyclo prog… diye bir ilaç var ben onu kullandım doktorum vermişti kist olduğunda doğum kontrol hapı değilde adet düzenleyici yani adet söktürücü. bir sonraki adeti epey çok getirdi ve düştü kistim ayrıca kist yüzünden adetimde bozulmuştu bir ay onu da hemen düzeltti. Bence onu alıp kullanabilirsin doğum kontrol hapındansa düzenleyici-söktürücü daha İyi ya da duphaston tarzı bişey

Balık ben bana bir tane akrep çok bile
benim bir arkadasim da akrep olmasin diye elinden gelen her seyi yapmıştı. Benim de yukselenim akrep ordan bi uyum yakalariz diye dusunuyordum ama asil gonlumden gecen ocak subata denk gelmesi yilin basi okul doneminde de avantaj oluyor. Sinifin en buyuklerinden oluyor falan. ama tabi neyin hayirli olacagini bilemedigim icin takdiri Allah'a birakip sebepler dairesinde elimden geleni yapiyorum

Ben de ilk Akrep burcuna ön yargılı yaklaştım ancak aşırı başarılı ve zeki insanların çoğu akreplerden de çıkabiliyor. Hepimizin bebişi olursa en önemlisi sağlığı yerinde olsun, hangi burç olduğu önemli değil. Dediğin gibi Allah'ın takdiri.
Mesela Akrep burcu ünlüler aşağıdaki gibi.

• Gökçe Bahadır - 9 Kasım
  • Selma Ergeç - 1 Kasım
  • Nur Fettahoğlu - 12 Kasım
  • Kıvanç Tatlıtuğ - 27 Ekim
  • Berrak Tüzünataç - 2 Kasım
  • Ahmet Kural - 10 Kasım
  • Scarlett Johansson - 22 Kasım
  • Leonardo Dicaprio - 11 Kasım
  • Anne Hathaway - 12 Kasım
  • Katy Perry - 25 Ekim
  • Teoman - 20 Kasım
  • Demi Moore - 11 Kasım
  • Özge Ulusoy - 28 Ekim
  • Alp Kırşan - 3 Kasım
  • Şevval Sam - 11 Kasım
  • Carly Rae Jepsen - 21 Kasım
  • Kemal Sunal - 10 Kasım
  • Çağla Kubat - 16 Kasım
  • Ayşe Özyılmazel - 24 Ekim
  • Başak Parlak - 3 Kasım
  • Berk Oktay - 28 Ekim
  • Burak Sağyaşar - 29 Ekim
  • Ebru Özkan - 18 Kasım
  • Gökçe Akyıldız - 30 Ekim
  • Marie Curie - 7 Kasım
  • Dostoyevsky - 11 Kasım
  • Alain Delon - 8 Kasım

aynen canim aslolan saglikli olmasi.. insallah en hayirli en hazir oldugumuz zamanda saglikla nasip olur hepimize

Yarın tekrar doktora gidicem kontrol hapını kullanmak istemediğimi söylemek için bu arada bu ilacı da sorarım okey verirse alır kullanırım çok teşekkür ederim

14 ocak

Bu sabahki testim hala pik değil
Stres yapma, akşam testini tekrarla. Benim sabah aynı böyleyken akşam birden kop koyu olmuştu. Burada bir arkadaşın da öyle oldu.

Enteresan bir şekilde baya koyulaşıyor ancak pik olmuyor, sonra silikleşmeye başlıyor gibi oluyor derken birden pik oluyor. Ayrıca testlere de çok güvenmeyin. Benim geçen ay 2 testim sorunluydu mesela. O yüzden 1 dolu 1 boş devam etmek önemli bu aralar.

Kızlar ben çok farklı bir şeyler yaşıyorum bu yaşıma kadar ilk defa..şimdi ben dün adet olmalıydım..adet gelmeden 1 hafta öncesi göğüslerimde çok ağrı olur adet olurum öyle geçer hiç bir akıntım olmaz hatda yumurtlamada çok az akıntım olur yani.Bu sabah kalktım çok akıntım var sanki yumurtlamada olur ya fazlasıyla var ve göğüslerimde yumşacık.Google okudum progestan yüksek olunca öyle oluyormuş..sizin fikrinizi alayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…