- 23 Aralık 2022
- 2.149
- 2.709
- 48
- 35
- Konu Sahibi bebekheyecani
- #4.181
Ben adet oldum benim de negatifti testler sizin ki insallah geç döllenmedir daha sonra pozitif görürsünüzGünaydın kızlar bugün bat
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben adet oldum benim de negatifti testler sizin ki insallah geç döllenmedir daha sonra pozitif görürsünüzGünaydın kızlar bugün bat
Yumurtalık içinHerkeste Farklı gösteriyor kimisi onun sayesinde hamile kaldım yazıyor kimisi yararını görmedim yazıyor ne yapsak biz kadınlar bilemedim siz de Yumurtalık kisti için mi kullandınız kürü
Çok haklısın canım ya Rabbim hayırlı olanı versin inşallahAy valla canım ne oluyorsa olsun artık resmen yıprandık
Ben de bugn test yaptım aynı. Adet olana kadar şans var diyelim napalımGünaydın kızlar bugün bat
İnşallah artık tedavisiz kendiliğinden hamile kalırızHemen olmadı ben yine 15 ay bekledim 16. Ay Progestan vermişti doktor bu ay da olmazsa tedaviye başlarız demişti o ay oldu
Benim de 21iydi yumurtlama. Geç döllenmeyse 5. Haftada bile öğrenen oluyor. Umudumuzu kaybetmeyelim canım.Erken gebelik yaptım cnm olsa çıkardı 19 u yumurtlama idi hala tertemiz gölge bile yok en iyisi bu psikolojiden çıkıp regli olmam lazım
Rabbim herşeyin hayırlı mübareğini versin
Çok hafif çizgi gördüm ben canım. Daha geçmemiş sankiçatlama iğnesi gününü saymazsaq 10cu gün negativ, iğnenin etkisi geçmiş galiba
Amin Allah.Bu arada adet oldum benÇok haklısın canım ya Rabbim hayırlı olanı versin inşallah
ola bilir yarın yeniden yapıcam 6 testim var bata kadar yaparım))Çok hafif çizgi gördüm ben canım. Daha geçmemiş sanki
Malesef bence bende adet olacağımBen adet oldum benim de negatifti testler sizin ki insallah geç döllenmedir daha sonra pozitif görürsünüz
Gynoseed jel ben geçen ay kullanmıştım ama gebe kalmadım bu ay kullansam mı bilmiyorum memnun olan çok var mıGünaydınnnn kızlarr reglim dün bitti bugün ovülasyon testine başladım yumurtlamayı görünce de gynoseed jel kullanıcam 3 gün inşallah bu topic uğurlu gelir bu ay hepimiz pozitifleri görürüz
Şöyle söyliyim bende gebelik planlamadan doktora gittim muane olmak için önceden hiçbişeyi yoktu doktor gayet iyisin dedi bi sonraki ay Ovülasyon testi aldım gynoseed jel aldım kullandım ama o kdr stres yapmışım ki bunları yaparken sol tarafımda ki yumurtam catlamadıgı için kist yapmış bu ay kullanmam için hap verdi öncelikte bana kalırsa hiçbi şekilde stres yapmayın stres herşeyin başını çekiyor bana resmen ders oldı stres yapmak size tavsiye edebileceğim tek sey günlerinizi değerlendirdikten sonra regl gecikene kdr ne erken gebelik testi yapın ne bişi kendini dinlemeyin bike takip etmeyin hiçbi şekildekızlar bana fikir verin lütfen gebelik için çok zamanım yok 41 yaşındayım sağlıklı bir kızım birde oğlum var Allah bağışlasın bir kızım daha olsun çok istiyorum Bugün bat bir sayarsak yarın yada Salı günü dr’a gidip kontrol mü olsam hormon testi falan ne gerekiyorsa yaptırsam mı acaba yada nasıl bir yol izleyebilirim bilmiyorum ki ne tavsiye edersiniz????
Benimde adete 1 hafta kala şişer çok ağrım olur hamılelikte olmuyor ayy bi umutlandım senden test yaptınmıKızlar ben çok farklı bir şeyler yaşıyorum bu yaşıma kadar ilk defa..şimdi ben dün adet olmalıydım..adet gelmeden 1 hafta öncesi göğüslerimde çok ağrı olur adet olurum öyle geçer hiç bir akıntım olmaz hatda yumurtlamada çok az akıntım olur yani.Bu sabah kalktım çok akıntım var sanki yumurtlamada olur ya fazlasıyla var ve göğüslerimde yumşacık.Google okudum progestan yüksek olunca öyle oluyormuş..sizin fikrinizi alayım
İnşallah 12 13 de olmuşturCanım Progestan kullanıyorum adetin 10. Gününden beri sabah akşam. 12. 13. Günler koyulaşmaya başlamıştı pik olmak üzereydi sonra geri açık renge döndü. İçtiğim ilaç etkiledi diye düşünüyorum çünkü koyu gördüğüm sıra sanki şeffaf akıntım da başlamıştı az. O da yok oldu. Bugün 18. Gün. Gelişine gün aşırı ilişki oluyor. Yumurtlama oldu mu olmadı mı ne zaman oldu bilemiyorum maalesef
Bundan eminim zaten bu ay kendimi o kadar kaptırmıştım ve eminim ki hamile olacağıma 9. günden beri test yapmaktan kendimi helak ettim gece rüyalarımda sürekli test yapıp çift çizgi gördüm sitresden evdekiler de benden bıktı artık bundan eminim inşallah bunları bir daha yapmacam ama başka bişey varmı diye baktırsam mı bilemedimŞöyle söyliyim bende gebelik planlamadan doktora gittim muane olmak için önceden hiçbişeyi yoktu doktor gayet iyisin dedi bi sonraki ay Ovülasyon testi aldım gynoseed jel aldım kullandım ama o kdr stres yapmışım ki bunları yaparken sol tarafımda ki yumurtam catlamadıgı için kist yapmış bu ay kullanmam için hap verdi öncelikte bana kalırsa hiçbi şekilde stres yapmayın stres herşeyin başını çekiyor bana resmen ders oldı stres yapmak size tavsiye edebileceğim tek sey günlerinizi değerlendirdikten sonra regl gecikene kdr ne erken gebelik testi yapın ne bişi kendini dinlemeyin bike takip etmeyin hiçbi şekilde