- 30 Ocak 2023
- 397
- 185
- 18
- 35
- Konu Sahibi bebekheyecani
- #4.121
Rabbim hayirli ve enkisa zamanda nasip etsin insaAllah .bakalim bnmde 2 gun var nasip diyelimElendim maalesef kırmızıyı gördüm![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rabbim hayirli ve enkisa zamanda nasip etsin insaAllah .bakalim bnmde 2 gun var nasip diyelimElendim maalesef kırmızıyı gördüm![]()
Uzulmek yok Rabbimden umit kesilemez asla o en hayrli vakti bilir canm beklicez insaAllah .duşmanizmiz stres biliosun1 gün erken oldum![]()
İnşAllah siz güzel haberlerle gelirsinizRabbim hayirli ve enkisa zamanda nasip etsin insaAllah .bakalim bnmde 2 gun var nasip diyelim
Maalesef stres dediğiniz gibi hayırlısı buymuşUzulmek yok Rabbimden umit kesilemez asla o en hayrli vakti bilir canm beklicez insaAllah .duşmanizmiz stres biliosun
Çok üz0ldüm canım görünce yaaElendim maalesef kırmızıyı gördüm![]()
Kaçırmamışsın o zaman aşko belki ikinci kez yumurtlama olmuşturYok canım ben yumurtlamayı gördüm hatda o günü değerlendiremedim sandımki yarın bir tık koyu olur..yarın baktımki çatlamışo zaman değerlendirdim..birde ben yumurtlamanı erken gördüm salmıştım ben..
Dümdüz negatif kızlar test yaptım
Biz iflah olmaz serseriler yapmadığımız mı kaldı testlereHahahha bu bennnarsızlaştık artık napalım
olsun bu kafa daha iyi bu kafaya girdik mi artık tamamdır
hatırla hep diyorlardı kafaya takmadığımız ay gebe kaldık diye bende hissediyorum bu gruplardan ayrılıp anneler grubuna geçmemize az kaldı
ama şeyy sen yinede patlat bi test ( ayyy ikinci çizgiyi görmek için testleri parçalayıp efekt yapıyoduk
)
Tamam canım o zaman ben aynı şekilde devam edeyimYok canım yanlış olmaz sonuçta ne zaman yumurtlama olduğunu bilmiyorsan gün aşırı devam edebilirsin ben ilk kez bu ay bilemedim ovulasyon oldu mu olmadı mı diye. Belki ben de biraz daha devam ederim duruma göre![]()
Canım inşallah ikimizde bir dahakine pozitifleri görelimElendim maalesef kırmızıyı gördüm![]()
Canım benim bir arkadaşım 45 ten önce hamile kalmak istemiyor. Malum artık ömürler uzadı, kendine bakığ sağlıklı beslenince de yaşını belli etmemeye başladı insanlar, daha dinç kalabiliyorlar. Bence bulunduğun yaş hiç te geç değil. Hayırlısıyla alırsın kucağına bebeğini inşallah.Hem istiyorum hemde artık geç şimdi hamile olsam doğduğunda 40 olacağım
Bana da ilk tanı 29 yaşında konmuştu sonra kızım oldu. Şuan 39 um o yüzden endişeliyimde. Trilyonda bir ihtimal benim hamile olmam ama yine de ihtimal var tabiki
Bunu ben de düşünmüştüm. Sizin burc neydi?Biz iflah olmaz serseriler yapmadığımız mı kaldı testlerekız bi kaç kişi idrara kan damlatıp testi öyle yaptılar ben şok
Ben tam o kafadayım canım takmıyorum artık amaaan
Test yaptım az önce negatif regl 12 gün gecikti evde spor yapıyorum ondan bi test yapma gereği duydum ya bide haberim olmadan gebe kalırım yanlış hareket yapıp da zarar vermeyeyim dedim
Kız zaten bu ay olan çocuklar akrep oluyor yanlış hesaplamadıysam bende bir akrep var bence kotayı zorlamaya gerek yok![]()
Balık ben bana bir tane akrep çok bileBunu ben de düşünmüştüm. Sizin burc neydi?
Anammmm, az kalmış pik olmaya. Yapmaya devam et testini sen. Hatta bugün pik i görebilirsin belki.Kızlar biliyosunuz yumurtlamiyorum diye kızıp test yapmayı birakmaya karar vermiştim belirti olana kadar da yapmayacaktımbugün bat'tan önceki 14. Gün yani bugün yumurtlamayi bekliyordum normalde ama testlerde hiç koyulaşma görmediğim için bugün sabah test falan yapmamıştım belirti görünce yapmaya karar vermiştim çünkü
bugün akşamüzeri çok hafif parlak bir akıntım oldu 2 gündür de regl gibi alt karnım hafif ağrıyor 17:00 civarı test yaptım normalde sabah 10'da yapıyordum. Diğer günlere oranla bugün daha koyu gibi. Uygulamaya göre de %50. Sizce bundan sonraki günler yapmaya devam ediyim mi yoksa bu test bana yine fake mi atıyor
![]()
O kadar haklısın ki.Aynen cnm banada çok soruyorlar
Heleki istedıgımızı bilirlerse daha çok beklıyorlar, merak edıp soruyorlar
Bnı kım nrde gorse ilk sorusu buçarşıda, pazarda....
Artık gına geldi
Sız sız olun kımseye bebiş istedgınızı soylemeyın
Çunku ınsanlar beklenti içine gırıyorlar
Size, sormasalarda annenize soruyorlar mesela..
Kımyasalımda biri bna bilerek mi oldu?
Demişti
Yani insanlar o kadar meraklıkı
Nefret edıyorum artık
Ayy çok sınırlndım![]()