💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Bende elendim malesef test yaptım negatif bugün çıkması lazımdı bugün yumurtlama üzerinden 14 gün oldu olsa çıkardı yani bana da kırmızı koy cnm bugün yarın olurum zaten🥺

Yok canım ben yumurtlamayı gördüm hatda o günü değerlendiremedim sandımki yarın bir tık koyu olur..yarın baktımki çatlamış😂o zaman değerlendirdim..birde ben yumurtlamanı erken gördüm salmıştım ben..
Kaçırmamışsın o zaman aşko belki ikinci kez yumurtlama olmuştur 🙏

Hahahha bu bennn 😂 arsızlaştık artık napalım 🙈🙈 olsun bu kafa daha iyi bu kafaya girdik mi artık tamamdır 💪🏻 hatırla hep diyorlardı kafaya takmadığımız ay gebe kaldık diye bende hissediyorum bu gruplardan ayrılıp anneler grubuna geçmemize az kaldı 😎 ama şeyy sen yinede patlat bi test ( ayyy ikinci çizgiyi görmek için testleri parçalayıp efekt yapıyoduk😅)
Biz iflah olmaz serseriler yapmadığımız mı kaldı testlere 🤣🤣 kız bi kaç kişi idrara kan damlatıp testi öyle yaptılar ben şok🤣🤣🙄
Ben tam o kafadayım canım takmıyorum artık amaaan 🤣
Test yaptım az önce negatif regl 12 gün gecikti evde spor yapıyorum ondan bi test yapma gereği duydum ya bide haberim olmadan gebe kalırım yanlış hareket yapıp da zarar vermeyeyim dedim 🤣
Kız zaten bu ay olan çocuklar akrep oluyor yanlış hesaplamadıysam bende bir akrep var bence kotayı zorlamaya gerek yok 🤣🤣🤣

Yok canım yanlış olmaz sonuçta ne zaman yumurtlama olduğunu bilmiyorsan gün aşırı devam edebilirsin ben ilk kez bu ay bilemedim ovulasyon oldu mu olmadı mı diye. Belki ben de biraz daha devam ederim duruma göre☺️
Tamam canım o zaman ben aynı şekilde devam edeyim ☺️

Hem istiyorum hemde artık geç şimdi hamile olsam doğduğunda 40 olacağım 🙈

Bana da ilk tanı 29 yaşında konmuştu sonra kızım oldu. Şuan 39 um o yüzden endişeliyimde. Trilyonda bir ihtimal benim hamile olmam ama yine de ihtimal var tabiki
Canım benim bir arkadaşım 45 ten önce hamile kalmak istemiyor. Malum artık ömürler uzadı, kendine bakığ sağlıklı beslenince de yaşını belli etmemeye başladı insanlar, daha dinç kalabiliyorlar. Bence bulunduğun yaş hiç te geç değil. Hayırlısıyla alırsın kucağına bebeğini inşallah. :KK200:

Biz iflah olmaz serseriler yapmadığımız mı kaldı testlere 🤣🤣 kız bi kaç kişi idrara kan damlatıp testi öyle yaptılar ben şok🤣🤣🙄
Ben tam o kafadayım canım takmıyorum artık amaaan 🤣
Test yaptım az önce negatif regl 12 gün gecikti evde spor yapıyorum ondan bi test yapma gereği duydum ya bide haberim olmadan gebe kalırım yanlış hareket yapıp da zarar vermeyeyim dedim 🤣
Kız zaten bu ay olan çocuklar akrep oluyor yanlış hesaplamadıysam bende bir akrep var bence kotayı zorlamaya gerek yok 🤣🤣🤣
Bunu ben de düşünmüştüm. Sizin burc neydi?

Kızlar biliyosunuz yumurtlamiyorum diye kızıp test yapmayı birakmaya karar vermiştim belirti olana kadar da yapmayacaktım😅 bugün bat'tan önceki 14. Gün yani bugün yumurtlamayi bekliyordum normalde ama testlerde hiç koyulaşma görmediğim için bugün sabah test falan yapmamıştım belirti görünce yapmaya karar vermiştim çünkü 😅 bugün akşamüzeri çok hafif parlak bir akıntım oldu 2 gündür de regl gibi alt karnım hafif ağrıyor 17:00 civarı test yaptım normalde sabah 10'da yapıyordum. Diğer günlere oranla bugün daha koyu gibi. Uygulamaya göre de %50. Sizce bundan sonraki günler yapmaya devam ediyim mi yoksa bu test bana yine fake mi atıyor 😂
Anammmm, az kalmış pik olmaya. Yapmaya devam et testini sen. Hatta bugün pik i görebilirsin belki.

Aynen cnm banada çok soruyorlar
Heleki istedıgımızı bilirlerse daha çok beklıyorlar, merak edıp soruyorlar
Bnı kım nrde gorse ilk sorusu bu😡çarşıda, pazarda....
Artık gına geldi
Sız sız olun kımseye bebiş istedgınızı soylemeyın
Çunku ınsanlar beklenti içine gırıyorlar
Size, sormasalarda annenize soruyorlar mesela..
Kımyasalımda biri bna bilerek mi oldu?
Demişti
Yani insanlar o kadar meraklıkı
Nefret edıyorum artık 😡
Ayy çok sınırlndım 😡
O kadar haklısın ki.

Benim de annemi yolda komşusu durdurmuş hususi, " senin kızda hamilelik var mı" diye sormuş. En garip tarafı ise bunu soran kişi erkek. fghjkljhgfhjk

Annem sinirlenmiş çok bana anlatırken hala öfkeliydi. Kadınlar bitti erkekler başladı şimdi diyordu.

Ben bana birisi hamilelikle ilgili bişi sorduğunda " biz yaptık size söylemedik" diyorum. Ya da "bu kadar üstünüze vazife olmayan bir konuyu merak edip sorduğunuza göre artık bebek olduğunda sizden en az yarım altın bekleriz haberin olsun" diyorum. hehehe konuyu değiştiiyolar hemen.

Back