- 30 Ocak 2023
- 397
- 185
- 18
- 35
- Konu Sahibi bebekheyecani
- #4.101
Kizlar siddetli bel agrim var herzmnki adet agrimin iki kati bacak bel agrim var yorgunluk var hamilelige yorsamm mi acaba baya takatsizim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hamile misinÇıkarmı ki yerleşmeden kaç gün sonra belli olur çünkü dün yaptım olsa çıkmazmıydı
Bilmiyorum ki kahverengi akıntım var ama sabah test yapıcam çıkar inşallahHamile misin
Biraz bekle takip et o zaman canım çıkmazsa üzülme boşunaÇıkarmı ki yerleşmeden kaç gün sonra belli olur çünkü dün yaptım olsa çıkmazmıydı
Ağrı olabilir geçen ay bnde ağrı yaşadım hatta şimdide var sanki regli olacakmışım gibiHımmm benim reglim geliyor burda yazana göre çünkü çok hafif içten regl ağrısı gibi ağrılarım oluyor
Geç döllenme olabilir 10 gün sonra çıkar testte yazıyorBiraz bekle takip et o zaman canım çıkmazsa üzülme boşuna
Sanmıyorum ama hayırlısı olsun sabaha görmezsem kırmızıyı yaparım testAğrı olabilir geçen ay bnde ağrı yaşadım hatta şimdide var sanki regli olacakmışım gibi
Biraz bekle canım yeni yerleşiyorsa çıkmaya bilirGeç döllenme olabilir 10 gün sonra çıkar testte yazıyor
Tamam canım sonuç ne olursa olsun üzülmek yokSanmıyorum ama hayırlısı olsun sabaha görmezsem kırmızıyı yaparım test
Haber veririm size sabah kesinleşirBiraz bekle canım yeni yerleşiyorsa çıkmaya bilir
Hgs çekilicem zatenTamam canım sonuç ne olursa olsun üzülmek yok
Tamam canım hayırlı haber olur inşallah iyi gecelerHaber veririm size sabah kesinleşir
Amiin inşallah iyi geceler çok teşekkür ederim güzel dileklerin içinTamam canım hayırlı haber olur inşallah iyi geceler
Rica ederim canım inşallah yanılmamAmiin inşallah iyi geceler çok teşekkür ederim güzel dileklerin için
insaAllah cikarBilmiyorum ki kahverengi akıntım var ama sabah test yapıcam çıkar inşallah
Rica ederim ne demek. Hayırlı sonuçlar alırsın inşallahBu dediğin aklıma geldi sanırım biraz da olsun iyi düşünebilmek için bunu yapcm.. Çok teşekkür ederim desteğin için
Elendim maalesef kırmızıyı gördümRica ederim canım inşallah yanılmam
Elendim maalesef kırmızıyı gördümIinsaAllah cikar
ya adet gununmuydu bugun peki zamanindami oldunElendim maalesef kırmızıyı gördüm
1 gün erken oldumya adet gununmuydu bugun peki zamanindami oldun