• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Eklentiler

• 3F207DE4-752F-41F0-BF38-890F031DB0AD.jpeg
    3F207DE4-752F-41F0-BF38-890F031DB0AD.jpeg
    215,2 KB · Görüntüleme: 77
Yumurtlama görmedin mi canım kaç gün geçti üstünden
Canım Progestan kullanıyorum adetin 10. Gününden beri sabah akşam. 12. 13. Günler koyulaşmaya başlamıştı pik olmak üzereydi sonra geri açık renge döndü. İçtiğim ilaç etkiledi diye düşünüyorum çünkü koyu gördüğüm sıra sanki şeffaf akıntım da başlamıştı az. O da yok oldu. Bugün 18. Gün. Gelişine gün aşırı ilişki oluyor. Yumurtlama oldu mu olmadı mı ne zaman oldu bilemiyorum maalesef

Stres yapma, akşam testini tekrarla. Benim sabah aynı böyleyken akşam birden kop koyu olmuştu. Burada bir arkadaşın da öyle oldu.

Enteresan bir şekilde baya koyulaşıyor ancak pik olmuyor, sonra silikleşmeye başlıyor gibi oluyor derken birden pik oluyor. Ayrıca testlere de çok güvenmeyin. Benim geçen ay 2 testim sorunluydu mesela. O yüzden 1 dolu 1 boş devam etmek önemli bu aralar.
Geçen ay bir dolu bir boş gidiyorduk pik olduğunda artık yorulmuştuk 😅 çatlamayi falan degerlendirmedik artık görev gibi olmuştu. Bu ay bilerek koyulasmayi bekledim o güne kadar normal seyrinde gidelim diye şimdi artık 1 dolu 1 boş moduna geceriz

Gunaydin kizlar reglim düzenli 27-28 dongum Batim dündü canlarım 17 sinde yumurtlama gördüm 11 de test yaptım hayalet çizgi çıktı bat a 4 gün kala test yaptım öğlen negatif çıktı çok şaşırdin dün regli olmam lazımdi olmadım bugün hafif krampli regli oldum bu ay nasip olmadı bana hayirlisi 🌸

Fotoğrafa göre T çizgisi hafiflen rengi açılmaya başlamış gibi geldi. Ancak sen daha iyi görüyorsun gözlerinle. Renkler tam aynıysa pik devam ediyordur. Bazen 2-3 gün sürebiliyor pik. 1 dolu 1 boş gidin bu ara aksatmadan.
Catladıktan sonra kac gün daha canım bilgin var mı

Evet Rabbim erteliyirsa vardir bir hikmet valla uzulmek isyan asla yok haşa hep dua hep dua edicez Peygamber efendimiz s.a.v.ne diyor dua kaderi degistirir.dua dua ve once Allah sonra doktorlar da iyiki var tabiki
İsyan etmiyorum çok şükür sağlıklıyım🙏🏻 dediğiniz gibi rabbim erteliyorsa güzelleştiriyordur, belki de ona dönmek, hatırlamak için imtihan ediyordur ondan gelen her şey başım üstüne 🤲🏻💐

Back