- 17 Nisan 2021
- 4.279
- 3.938
- 83
- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #4.061
Ay boşver aşko bırak düşünmeyi Rabbim inşallah en güzel zamanda vericek inşallah.Aynen bende semin gibi düşünüyorum er ya da geç olacak bizim cabamiz bosuna gibi geliyor bende biktim kurlerden dr dr gezmekten yahu
Amin canım inşallahHayırlısıyla olur inşallah dermansız dert vermesin yaradan
Evet gördüm sonra kalbi durdu kürtaj oldum..Sonra aşılama yaptım tutmadı bizde yıprandık yumurta varken dedik tüp bebek yaptırak..adet gelmiyor ve göğüslerim hiç ağrımıyor ilk defa bu durumla karşılaşıyorumHatırlıyorum canım sen bi kere pozitifi görmüştün sanki yanlış mı hatırlıyorum bilmiyorum.
Daha görüşmedim canım. Bursa bahçecide Betül Dündar var ona yada İzmir'e Ege üniversitesi hastanesini araştırıyorum canım
Bende 1 martta test yaptım negatifti
Ben de saldım Bi tane var zaten Allah herkese vericekse de sağlıklı ve hayırlısını versinAmin canım inşallah3 buçuk yıldır olmadı artık saldım ınşallah bi mucizem olur
Kahve telvesi gibi akıntım var şuan regli geldi sanırımÇıkmaması çok normal ama
2 kere yumurtladım sanıyorum ben ilk yumurtlamama göre 2 ikinciye göre 5 ama şuan kahve telvesi akıntım var regli oldum büyük ihtimalBat ne zamandı canım
Üzüldüm canım Rabbim inşallah sağlıklı gebelikler yaşamayı nasip etsin hepimize.Evet gördüm sonra kalbi durdu kürtaj oldum..Sonra aşılama yaptım tutmadı bizde yıprandık yumurta varken dedik tüp bebek yaptırak..adet gelmiyor ve göğüslerim hiç ağrımıyor ilk defa bu durumla karşılaşıyorum
Amin canım rabbim olan çocuğuna sağlık ve uzun ömür versin inşallahBen de saldım Bi tane var zaten Allah herkese vericekse de sağlıklı ve hayırlısını versin
Amin Allah canım hep birlikteÜzüldüm canım Rabbim inşallah sağlıklı gebelikler yaşamayı nasip etsin hepimize.
Aaa kız bende aynıyım Yaaabenim de göğüslerim bu sefer acımıyor kasıklarımda da bi ağrı sancı yok desem ki kist oldu ondan regl gelmiyor ama o da değil 24 şubatta baktı doktor kist falan var demedi olsaydı derdi heralde
Umarım yerleşme kanamasıdır yaa2 kere yumurtladım sanıyorum ben ilk yumurtlamama göre 2 ikinciye göre 5 ama şuan kahve telvesi akıntım var regli oldum büyük ihtimal
Ay inşallah kesildi şuan ama bilmiyorumUmarım yerleşme kanamasıdır yaa
Kızlar az önce kahverengi bir akıntı geldi çok değil şuan rahmimde sızı var bu regl belirtisimi ateş tabloma göre ilk yumurtlamama göre 1 gün sonra regl günüm 2. Yumurtlama çekti çizgiye göre de 4 günüm kalmış oluyor test yaptım bu dün sabah yine birşey çıkması bu sabah yapsam çıkar mı?
İnşAllah öyledir yaaaAkıntını takip et canım bence önce yerleşme olabilir
Üzülme sakın dua ediyorum senin için inşallah yerleşmedir adetin nasıl başlıyorİnşAllah öyledir yaaa
Hiç böyle başlamazdı kırmızıyı görürdüm direk amaÜzülme sakın dua ediyorum senin için inşallah yerleşmedir adetin nasıl başlıyor
Ay inşallah kesildi şuan ama bilmiyorumdün sabah test yaptım birşey çıkmadı ama
Kahverengiyse yerleşme olma ihtimali yüksek. İnşallah canım inşallahAy inşallah kesildi şuan ama bilmiyorumdün sabah test yaptım birşey çıkmadı ama
Dua edin yerleşme olsunKahverengiyse yerleşme olma ihtimali yüksek. İnşallah canım inşallah
O yüzden sordum zaten canım takip et sabah ilk idrarla test yap belki çıkar sadece sitres yapma etkilemesinHiç böyle başlamazdı kırmızıyı görürdüm direk ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?