• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Aynen bende semin gibi düşünüyorum er ya da geç olacak bizim cabamiz bosuna gibi geliyor bende biktim kurlerden dr dr gezmekten yahu
Ay boşver aşko bırak düşünmeyi Rabbim inşallah en güzel zamanda vericek inşallah.
Bir sürü maske aldım bakım ürünleri falan kız yüzüme bi ışıltı geldi anlatamam 🤣🤣🤣 o kadar salmışım ki kendimi

Hatırlıyorum canım sen bi kere pozitifi görmüştün sanki yanlış mı hatırlıyorum bilmiyorum.
Daha görüşmedim canım. Bursa bahçecide Betül Dündar var ona yada İzmir'e Ege üniversitesi hastanesini araştırıyorum canım
Bende 1 martta test yaptım negatifti
Evet gördüm sonra kalbi durdu kürtaj oldum..Sonra aşılama yaptım tutmadı bizde yıprandık yumurta varken dedik tüp bebek yaptırak..adet gelmiyor ve göğüslerim hiç ağrımıyor ilk defa bu durumla karşılaşıyorum

Evet gördüm sonra kalbi durdu kürtaj oldum..Sonra aşılama yaptım tutmadı bizde yıprandık yumurta varken dedik tüp bebek yaptırak..adet gelmiyor ve göğüslerim hiç ağrımıyor ilk defa bu durumla karşılaşıyorum
Üzüldüm canım Rabbim inşallah sağlıklı gebelikler yaşamayı nasip etsin hepimize.

Aaa kız bende aynıyım Yaaa 🤣 benim de göğüslerim bu sefer acımıyor kasıklarımda da bi ağrı sancı yok desem ki kist oldu ondan regl gelmiyor ama o da değil 24 şubatta baktı doktor kist falan var demedi olsaydı derdi heralde

Kızlar az önce kahverengi bir akıntı geldi çok değil şuan rahmimde sızı var bu regl belirtisimi ateş tabloma göre ilk yumurtlamama göre 1 gün sonra regl günüm 2. Yumurtlama çekti çizgiye göre de 4 günüm kalmış oluyor test yaptım bu dün sabah yine birşey çıkması bu sabah yapsam çıkar mı?

Üzüldüm canım Rabbim inşallah sağlıklı gebelikler yaşamayı nasip etsin hepimize.

Aaa kız bende aynıyım Yaaa 🤣 benim de göğüslerim bu sefer acımıyor kasıklarımda da bi ağrı sancı yok desem ki kist oldu ondan regl gelmiyor ama o da değil 24 şubatta baktı doktor kist falan var demedi olsaydı derdi heralde
Amin Allah canım hep birlikte🙌🏻Yaaa kız bize noldu öyle😂ben doktora baktırmadım ama aşılama yaparken baktı doktor bir şey yoktu..

Akıntını takip et canım bence önce yerleşme olabilir
Kızlar az önce kahverengi bir akıntı geldi çok değil şuan rahmimde sızı var bu regl belirtisimi ateş tabloma göre ilk yumurtlamama göre 1 gün sonra regl günüm 2. Yumurtlama çekti çizgiye göre de 4 günüm kalmış oluyor test yaptım bu dün sabah yine birşey çıkması bu sabah yapsam çıkar mı?

kızlar bir şey sorabilir miyim? bugün yaptığım testte pik oldu ama biz dün değerlendirmiştik sizde bugün değerlendirelim mi yoksa yarın mı ?

Back