- 17 Ekim 2016
- 8.661
- 15.808
- 248
- Konu Sahibi bebekheyecani
- #4.041
Yumurtlama görmedin mi canım kaç gün geçti üstündenBen nasıl olduğumu bilmiyorum
Bat ne zaman bilmiyorum
Belirsizlikler içindeyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yumurtlama görmedin mi canım kaç gün geçti üstündenBen nasıl olduğumu bilmiyorum
Bat ne zaman bilmiyorum
Belirsizlikler içindeyim
Ah canım ya sökülürsün umarım bir an önce23 şubatta verdim ama anlamıyorum ki 66 gün oldu adet olmadım
Onu nasıl yapıcam nasıl kullanılırKekik suyu iç canım
Nasip bakalım geçer inşallah bu ağrılarBnde çok yaşadım uyku sorununu sürekli uyurdum yemek yiyemezdim hiç ama doğum kiloları hep iyiydi
İnşallahAh canım ya sökülürsün umarım bir an önce
İnşallah canım dua edin banayaaa.. insallah bu defa pozitifi gorursun canim. Gecikmis olmasi iyiye isaret. Guzel haberler ver bize yarin
Canım ben kimyasal geçirdim ya adet olarak saymıştım kanamayı 16 si ama yumurtlamayı galiba erken yaşadım kanamadan sonra oldu gibi öyleyse 11 yada 12 siBat ne zamandı sizin
Adet sökme özelliği var canım nasıl demlendiğini bilmiyorum ama netten araştır görürsünOnu nasıl yapıcam nasıl kullanılır
Az kalmış o zaman evet adet sayılıyor oCanım ben kimyasal geçirdim ya adet olarak saymıştım kanamayı 16 si ama yumurtlamayı galiba erken yaşadım kanamadan sonra oldu gibi öyleyse 11 yada 12 si
Geçer canım biraz büyüsün bebiş bünye alışırNasip bakalım geçer inşallah bu ağrılar
Öyle yapacağım. Çok merak ediyorum sonucunu sol tarafımda bir ağrı çok fena bir kaç gün önce de olmuştu belki bu gece acile giderimBelki gec ovulasyondur canim. Testi tekrarla bence
Evet az kaldı takvime göre yumurtlama gününde hiç belirti yoktu kaynanadan sonraki akıntı beni şüphe ettirdi geçen ay gibi belirti car şuan karnım gergin alt karında ağrı varAz kalmış o zaman evet adet sayılıyor o
DenicemAdet sökme özelliği var canım nasıl demlendiğini bilmiyorum ama netten araştır görürsün
Aşkom valla bende aynıydım iki ay önce ağlama krizlerine girip duruyordum herkesin lafları batıyordu. Annemlere gittim bi 20 gün kafamı dağıttım döndüm eşimle spora başladık diyete başladık bebek konusundan biraz uzaklaşmak iyi geliyor gerçekten.Ya iyi olmaya çalışıyorum çocuk mevzusundan çok uzaklastim artik bıraktım cabayi zamana bıraktım
Ya canım bilmiyorum hatırladınmı beni hepimiz bir başladık beklemeğe..tüp bebek için kimle görüştün?benimde adetim gelmiyor gidicem görüşmeğe..1 tane test yaptım neqatif..sanmıyorum yalnış olsun.Aşkom valla bende aynıydım iki ay önce ağlama krizlerine girip duruyordum herkesin lafları batıyordu. Annemlere gittim bi 20 gün kafamı dağıttım döndüm eşimle spora başladık diyete başladık bebek konusundan biraz uzaklaşmak iyi geliyor gerçekten.
Şimdi yavaştan tüp bebek araştırması yapıyoruz. Burda arkadaşımın ısrarla git dediği bi doktor vardı tüp bebeğe geçmeden bi de ondan görüş alayım dedim.
Reglim 3 gün geçirmişti gittik işte tüm raporlarımı gösterdim süreci anlattım, hsg çekileli 2 yıl olmuş bir tekrarlayalım dedi sonra ben iki kere daha aşılama denemelisin diye düşünüyorum dedi regl olunca gel Kan da bakalım dedi işte. Önce hsg çekilcek sonra bir kez daha aşılama yapalım dedik eşimle. Şimdi başka bir ile gidip orda hsg falan isterlerse bize sıkıntı olur git gel. En azından burdayken yeniden çekmiş oluruz.
10 gün oldu ben hala regl olmadım umurumda mı? Değil
Eskiden olsa o doktor senin bu kür benim kafayı yerdim
Bir rahatlama geldi ya nasıl anlatsam bilmiyorum sanki olacak gibi hissediyorum er yada geç olacak Allahın izniyle.
Hayırlısıyla olur inşallah dermansız dert vermesin yaradanAşkom valla bende aynıydım iki ay önce ağlama krizlerine girip duruyordum herkesin lafları batıyordu. Annemlere gittim bi 20 gün kafamı dağıttım döndüm eşimle spora başladık diyete başladık bebek konusundan biraz uzaklaşmak iyi geliyor gerçekten.
Şimdi yavaştan tüp bebek araştırması yapıyoruz. Burda arkadaşımın ısrarla git dediği bi doktor vardı tüp bebeğe geçmeden bi de ondan görüş alayım dedim.
Reglim 3 gün geçirmişti gittik işte tüm raporlarımı gösterdim süreci anlattım, hsg çekileli 2 yıl olmuş bir tekrarlayalım dedi sonra ben iki kere daha aşılama denemelisin diye düşünüyorum dedi regl olunca gel Kan da bakalım dedi işte. Önce hsg çekilcek sonra bir kez daha aşılama yapalım dedik eşimle. Şimdi başka bir ile gidip orda hsg falan isterlerse bize sıkıntı olur git gel. En azından burdayken yeniden çekmiş oluruz.
Bir rahatlama geldi ya nasıl anlatsam bilmiyorum sanki olacak gibi hissediyorum er yada geç olacak Allahın izniyle.
Aynen bende semin gibi düşünüyorum er ya da geç olacak bizim cabamiz bosuna gibi geliyor bende biktim kurlerden dr dr gezmekten yahuAşkom valla bende aynıydım iki ay önce ağlama krizlerine girip duruyordum herkesin lafları batıyordu. Annemlere gittim bi 20 gün kafamı dağıttım döndüm eşimle spora başladık diyete başladık bebek konusundan biraz uzaklaşmak iyi geliyor gerçekten.
Bu dediğin aklıma geldi sanırım biraz da olsun iyi düşünebilmek için bunu yapcm.. Çok teşekkür ederim desteğin içinMerhaba canım, benim daha önceki gebeliği de artışlarım genelde %66-%80 arası değişiyordu hiç bir zaman iki katı artmadı ama çok şükür kalp atışını duymuştum. Neden kaynaklı olduğu belli değil ama kalp atışı durmuştu. Ama sonuç olarak sağlıklı ilerleyebiliyor senin sakin kalman senin için daha iyi olur biliyorum zihnin hiç susmaz şuan. Ama alacak nefesi varsa bu dünyada sen en ütopik şeyi yapsan bile seninle kalacak buna inan. Eğer daha iyi hissedersen kan testinden ziyade iki günde bir gebelik testi yaparak koyulaşma takip edebilirsin
Hatırlıyorum canım sen bi kere pozitifi görmüştün sanki yanlış mı hatırlıyorum bilmiyorum.Ya canım bilmiyorum hatırladınmı beni hepimiz bir başladık beklemeğe..tüp bebek için kimle görüştün?benimde adetim gelmiyor gidicem görüşmeğe..1 tane test yaptım neqatif..sanmıyorum yalnış olsun.
Yaptım ama göremedim malesef yarın adeti bekliyorum yumurtlamadan 14 gün sonra kesin adet oluyorumTekrar test yaptınız mı Yada kan verdiniz mi?