- Konu Sahibi bebekheyecani
- #3.921
Aksamdan beri maf oldum resmenTakma kafana bebeğim valla insanlar o kadar boş ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aksamdan beri maf oldum resmenTakma kafana bebeğim valla insanlar o kadar boş ki
Istemiyorum da demek istemedim biliyor musun Allahin gücüne gider belki dedim hani oyle cvp vermedim de allah dedim ne zaman nasip ederse insallah dedim. Amin de gec demi napican sen olmuyorsada istemiyorsakta sen napicaksin yaniÇıldırtırlar insanı. Ben artık soranlara istemiyorum çok bebek istiyorsanız siz doğurun bir tane diyorum kapanıyor çeneleri
Aynen devam et güzel haberi alırsın inşallahEvet cnm gerıden 18 mm yumoş vardı
Oda aklımda oyuzden devam edıyim ben ilişkiye Bi zaman daha
Garip insanlar ya. Allah içimizi biliyor canım boşver ne hali varsa görsünlerIstemiyorum da demek istemedim biliyor musun Allahin gücüne gider belki dedim hani oyle cvp vermedim de allah dedim ne zaman nasip ederse insallah dedim. Amin de gec demi napican sen olmuyorsada istemiyorsakta sen napicaksin yani
Evett koyulaşmaya başlamışşKızlar biliyosunuz yumurtlamiyorum diye kızıp test yapmayı birakmaya karar vermiştim belirti olana kadar da yapmayacaktım bugün bat'tan önceki 14. Gün yani bugün yumurtlamayi bekliyordum normalde ama testlerde hiç koyulaşma görmediğim için bugün sabah test falan yapmamıştım belirti görünce yapmaya karar vermiştim çünkü bugün akşamüzeri çok hafif parlak bir akıntım oldu 2 gündür de regl gibi alt karnım hafif ağrıyor 17:00 civarı test yaptım normalde sabah 10'da yapıyordum. Diğer günlere oranla bugün daha koyu gibi. Uygulamaya göre de %50. Sizce bundan sonraki günler yapmaya devam ediyim mi yoksa bu test bana yine fake mi atıyor
Tamam çok teşekkür ederim bugün baslıcam inşallah yumurtlama günüme kadar devam edip ilişkiyi denicem bu ay olur tek temennimSabah akşam aç karınla soğanı kabuğunu soy kaynat 3 4 dakika ılık olunca iç
Allah büyük inşallah duyar bizi de Birgün..Garip insanlar ya. Allah içimizi biliyor canım boşver ne hali varsa görsünler
Hayırlısı olsun inşallahTamam çok teşekkür ederim bugün baslıcam inşallah yumurtlama günüme kadar devam edip ilişkiyi denicem bu ay olur tek temennim
Devam etmeli miyim o zaman tam bırakmaya karar vermiştim bir de bir de bata 14 gün var yapayım bari aklımda kalmasın dedimEvett koyulaşmaya başlamışş
Aynen cnm banada çok soruyorlarÇıldırtırlar insanı. Ben artık soranlara istemiyorum çok bebek istiyorsanız siz doğurun bir tane diyorum kapanıyor çeneleri
Ya cvp verdim bak Allah ne zaman nasip ederse o zaman dedim lafa bak olmuyor mu yoksa siz mi istemiyorsunuz diyor napcan yani napcan sen birde dün akşam beni gorecktin geberdim sinirimden 1 oda insanın içindeAynen cnm banada çok soruyorlar
Heleki istedıgımızı bilirlerse daha çok beklıyorlar, merak edıp soruyorlar
Bnı kım nrde gorse ilk sorusu buçarşıda, pazarda....
Artık gına geldi
Sız sız olun kımseye bebiş istedgınızı soylemeyın
Çunku ınsanlar beklenti içine gırıyorlar
Size, sormasalarda annenize soruyorlar mesela..
Kımyasalımda biri bna bilerek mi oldu?
Demişti
Yani insanlar o kadar meraklıkı
Nefret edıyorum artık
Ayy çok sınırlndım
Cnm testlere devam etKızlar biliyosunuz yumurtlamiyorum diye kızıp test yapmayı birakmaya karar vermiştim belirti olana kadar da yapmayacaktım bugün bat'tan önceki 14. Gün yani bugün yumurtlamayi bekliyordum normalde ama testlerde hiç koyulaşma görmediğim için bugün sabah test falan yapmamıştım belirti görünce yapmaya karar vermiştim çünkü bugün akşamüzeri çok hafif parlak bir akıntım oldu 2 gündür de regl gibi alt karnım hafif ağrıyor 17:00 civarı test yaptım normalde sabah 10'da yapıyordum. Diğer günlere oranla bugün daha koyu gibi. Uygulamaya göre de %50. Sizce bundan sonraki günler yapmaya devam ediyim mi yoksa bu test bana yine fake mi atıyor
Beni en çok üzen bu. Ben hep can sıkıntısından oyuncak yapar paylaşırım geçen de size attığım oyuncağı bitirince paylaştım. Hemen hamile misin soruları geldi. Oturdum hüngür hüngür ağladım. Gerçekten çok zor bir süreç zaten. Bir de insanşarın anlayışsızlığı beni deli ediyor. O yüzden artık karar verdik eşimle düşünmüyoruz dicez.Aynen cnm banada çok soruyorlar
Heleki istedıgımızı bilirlerse daha çok beklıyorlar, merak edıp soruyorlar
Bnı kım nrde gorse ilk sorusu buçarşıda, pazarda....
Artık gına geldi
Sız sız olun kımseye bebiş istedgınızı soylemeyın
Çunku ınsanlar beklenti içine gırıyorlar
Size, sormasalarda annenize soruyorlar mesela..
Kımyasalımda biri bna bilerek mi oldu?
Demişti
Yani insanlar o kadar meraklıkı
Nefret edıyorum artık
Ayy çok sınırlndım
Gel beraber karar verelim istersen ne zaman yapacağımiza de, ya da bakacaksan yapayım bı tane de. Çok sinirleniyorum bu muhabbetlere ya. Bana çok cahilce geliyor. Anlayacaklari dilden konuşmak lazım böylesine. Çok hadsizceInsanlar mı cok düşüncesiz yoksa ben mi takıntılı biriyim ?? Ya birine çocuğun var mi yok mu diye sorulur illa soruyorlar bunu anladik artıkda yok dendiğinde.. istemiyor musunuz diye sorulduğunda? Allah ne zaman nasip ederse o zaman olacak insallah dendiğinde ? Uzerine de siz mi istemiyorsunuz yoksa olmuyor diye de bir oda insanın icinde de sorulur mu be arkadas ??
Yaaa gerçekten mii umudu kesmiştim artıkCnm testlere devam et
Piki goreceksın
Cnm zaten bata 14 gün kala yumurtlama vaktidirDevam etmeli miyim o zaman tam bırakmaya karar vermiştim bir de bir de bata 14 gün var yapayım bari aklımda kalmasın dedim
Bence etmelisin yarın pik olabilirDevam etmeli miyim o zaman tam bırakmaya karar vermiştim bir de bir de bata 14 gün var yapayım bari aklımda kalmasın dedim