• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Çıldırtırlar insanı. Ben artık soranlara istemiyorum çok bebek istiyorsanız siz doğurun bir tane diyorum kapanıyor çeneleri
Istemiyorum da demek istemedim biliyor musun Allahin gücüne gider belki dedim hani oyle cvp vermedim de allah dedim ne zaman nasip ederse insallah dedim. Amin de gec demi napican sen olmuyorsada istemiyorsakta sen napicaksin yani

Kızlar biliyosunuz yumurtlamiyorum diye kızıp test yapmayı birakmaya karar vermiştim belirti olana kadar da yapmayacaktım😅 bugün bat'tan önceki 14. Gün yani bugün yumurtlamayi bekliyordum normalde ama testlerde hiç koyulaşma görmediğim için bugün sabah test falan yapmamıştım belirti görünce yapmaya karar vermiştim çünkü 😅 bugün akşamüzeri çok hafif parlak bir akıntım oldu 2 gündür de regl gibi alt karnım hafif ağrıyor 17:00 civarı test yaptım normalde sabah 10'da yapıyordum. Diğer günlere oranla bugün daha koyu gibi. Uygulamaya göre de %50. Sizce bundan sonraki günler yapmaya devam ediyim mi yoksa bu test bana yine fake mi atıyor 😂

Eklentiler

• IMG_20230304_171431.jpg
    IMG_20230304_171431.jpg
    80,2 KB · Görüntüleme: 79
Istemiyorum da demek istemedim biliyor musun Allahin gücüne gider belki dedim hani oyle cvp vermedim de allah dedim ne zaman nasip ederse insallah dedim. Amin de gec demi napican sen olmuyorsada istemiyorsakta sen napicaksin yani
Garip insanlar ya. Allah içimizi biliyor canım boşver ne hali varsa görsünler

Kızlar biliyosunuz yumurtlamiyorum diye kızıp test yapmayı birakmaya karar vermiştim belirti olana kadar da yapmayacaktım😅 bugün bat'tan önceki 14. Gün yani bugün yumurtlamayi bekliyordum normalde ama testlerde hiç koyulaşma görmediğim için bugün sabah test falan yapmamıştım belirti görünce yapmaya karar vermiştim çünkü 😅 bugün akşamüzeri çok hafif parlak bir akıntım oldu 2 gündür de regl gibi alt karnım hafif ağrıyor 17:00 civarı test yaptım normalde sabah 10'da yapıyordum. Diğer günlere oranla bugün daha koyu gibi. Uygulamaya göre de %50. Sizce bundan sonraki günler yapmaya devam ediyim mi yoksa bu test bana yine fake mi atıyor 😂
Evett koyulaşmaya başlamışş

Çıldırtırlar insanı. Ben artık soranlara istemiyorum çok bebek istiyorsanız siz doğurun bir tane diyorum kapanıyor çeneleri
Aynen cnm banada çok soruyorlar
Heleki istedıgımızı bilirlerse daha çok beklıyorlar, merak edıp soruyorlar
Bnı kım nrde gorse ilk sorusu bu😡çarşıda, pazarda....
Artık gına geldi
Sız sız olun kımseye bebiş istedgınızı soylemeyın
Çunku ınsanlar beklenti içine gırıyorlar
Size, sormasalarda annenize soruyorlar mesela..
Kımyasalımda biri bna bilerek mi oldu?
Demişti
Yani insanlar o kadar meraklıkı
Nefret edıyorum artık 😡
Ayy çok sınırlndım 😡

Artık gına geldi
Demişti
Nefret edıyorum artık 😡
Ayy çok sınırlndım 😡
Ya cvp verdim bak Allah ne zaman nasip ederse o zaman dedim lafa bak olmuyor mu yoksa siz mi istemiyorsunuz diyor napcan yani napcan sen birde dün akşam beni gorecktin geberdim sinirimden 1 oda insanın içinde

Cnm testlere devam et
Piki goreceksın

Artık gına geldi
Demişti
Nefret edıyorum artık 😡
Ayy çok sınırlndım 😡
Beni en çok üzen bu. Ben hep can sıkıntısından oyuncak yapar paylaşırım geçen de size attığım oyuncağı bitirince paylaştım. Hemen hamile misin soruları geldi. Oturdum hüngür hüngür ağladım. Gerçekten çok zor bir süreç zaten. Bir de insanşarın anlayışsızlığı beni deli ediyor. O yüzden artık karar verdik eşimle düşünmüyoruz dicez.

Insanlar mı cok düşüncesiz yoksa ben mi takıntılı biriyim ?? Ya birine çocuğun var mi yok mu diye sorulur illa soruyorlar bunu anladik artıkda yok dendiğinde.. istemiyor musunuz diye sorulduğunda? Allah ne zaman nasip ederse o zaman olacak insallah dendiğinde ? Uzerine de siz mi istemiyorsunuz yoksa olmuyor diye de bir oda insanın icinde de sorulur mu be arkadas ??
Gel beraber karar verelim istersen ne zaman yapacağımiza de, ya da bakacaksan yapayım bı tane de. Çok sinirleniyorum bu muhabbetlere ya. Bana çok cahilce geliyor. Anlayacaklari dilden konuşmak lazım böylesine. Çok hadsizce

Back