• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Arkadaşlar bir soru daha sorucam cevaplarsanız cpk sevinirim biz 8 ay doğum kontrol kullandım adetim düzenliydi bıraktım 2 ay olamadım sonra doktora gittim giçbirşey söylemedi duphaston verdi sadece o zaman çocuk düşünmüyorduk ama ben bu ay gene tam adet olamadım sizce başka bir doktora mı gitsem yoksa şu bir gebeningünlüğü varya onun ovulasyon testlerinden mi denesem birde

Arkadaşlar bir soru daha sorucam cevaplarsanız cpk sevinirim biz 8 ay doğum kontrol kullandım adetim düzenliydi bıraktım 2 ay olamadım sonra doktora gittim giçbirşey söylemedi duphaston verdi sadece o zaman çocuk düşünmüyorduk ama ben bu ay gene tam adet olamadım sizce başka bir doktora mı gitsem yoksa şu bir gebeningünlüğü varya onun ovulasyon testlerinden mi denesem birde
Cnm duphastonu adetıni duzenlesın dıye vermiştir
Adetini olup ovulasyon testi kullanırsın ya da yaşın genç değilse yumurta takıbıne gidersin
Yada adetın duzenlıyse ovulasyon gunlerınde bırlıktelık yasarsın
Bu sekılde denersin cnm

Bi delilik yaptım takvimden önceki aylara baktım adet sürelerine normalde ben 26 günde 1 adet oluyorum gecikme veya erken gelme durumu olduğunda diğer ay 26 ya tamamlıyor mesela 3 gün erken geldiyse diğer ay 3 gün geç geliyormuş takvimdeki bilgilere göre şimdi kafamda taşlar yerine oturmaya başladı şubatta hamilelikten dolayı 4 gün gecikmem var o zmn bu ay 4 gün önce gelecek tahminen haliyle erken yumurtlamış oluyorum kanmadan sonraki yumurtlama belirtileri doğru belirtiymiş sizce yanlış mi düşünüyorum olabilir mi böyle

Kizlar nasilsiniz test falan yapan oldu mu hayirli sonuclar alan insaAllah malum martan gunlerin aldik biraz gelen giden varmi sizde

Ya o sogan suyu o kadar da yaramiyor herkese kizlar kafaniza gore yapmayin kist falan rahatszlk varsa galiba iyi geliyor ama yoksa ters etki yapmasin oyle okumustum biyerlerde yanls bilgi vermek istemem ama yinede dozunda icin
Bence de ama ben artık saldım kendi haline olursa olur zaten bide genel de şöyle derler çocuk yapıcam düşüncesiyle ilişkiye girmemek gerekiyormuş bu sefer bunu deneyerek devam etcem

Ya o sogan suyu o kadar da yaramiyor herkese kizlar kafaniza gore yapmayin kist falan rahatszlk varsa galiba iyi geliyor ama yoksa ters etki yapmasin oyle okumustum biyerlerde yanls bilgi vermek istemem ama yinede dozunda icin
Bana bugün doktor 3cm kist olmuş dedi catlamayan yumurtalıktan olmuş stresten olmuştur dexi doğum kontrol hapı verdi ama ben kullanmak istemiyorum çünkü yine de denemek istiyorum ilişkiyi hamile kalanlar var kist oluo ama hapı kullanırsam engellicek o yüzden kür deneyeyim dedim Suan iyice stres yaptım napsam bilmiyorum kist olup hamike kalanlar ne denedi acaba

Bana bugün doktor 3cm kist olmuş dedi catlamayan yumurtalıktan olmuş stresten olmuştur dexi doğum kontrol hapı verdi ama ben kullanmak istemiyorum çünkü yine de denemek istiyorum ilişkiyi hamile kalanlar var kist oluo ama hapı kullanırsam engellicek o yüzden kür deneyeyim dedim Suan iyice stres yaptım napsam bilmiyorum kist olup hamike kalanlar ne denedi acaba
Benim arkadaşım kist olmasına rağmen hamile kaldı Bi ara bende de kist vardı kendiliğinden geçti engel değil hamile kalmana demişti doktor

Bence de ama ben artık saldım kendi haline olursa olur zaten bide genel de şöyle derler çocuk yapıcam düşüncesiyle ilişkiye girmemek gerekiyormuş bu sefer bunu deneyerek devam etcem
Evet gercekten katiliyorum şuan o dusunceye bende adet olursam gercekten bu sefer salicam biliyorum ki varsa Rabbim nasip edicek zaten ama bekleyis icinde olmak yorucu zaten strs kaynalki hersey nasip diyleim salalim

benim.fikrim kistin rahatszlk vermiosa nebilim ya gunaha girmek istemem ama catlamayan yumurta yuzunden olmussa belki diger ay catlar duzelir .kistle nelerle hamile kalanlar varyani ama tabi doktor iyi bilir ama şu streesi atsan hersey kendiliginden yoluna giricek insaAllah .sogan suyununistersen bi kac gun yap yarim cay bardagi kadar yapsan kafi bence fazlasi icilmio.bakalim rahatlama hissedeckmisin .stresss dusmanizimz valla

Bence başka bir doktora daha görün canım. Adet olamamanın sebebini araştırır yumurta takibini vs yapar

Back