- 26 Aralık 2015
- 11.855
- 19.214
- 298
- 34
- Konu Sahibi bebekheyecani
- #3.841
Görmedim canım hemen bakıyorumCanım banada yardımcı olun akıl verin mi yukarıda yazdım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Görmedim canım hemen bakıyorumCanım banada yardımcı olun akıl verin mi yukarıda yazdım
Tamam canımGörmedim canım hemen bakıyorum
Canım vücudunu iyi tanıman çok önemli. İpuçları çok önemli. Bak bir şeyleri çözmüşsün bir ay 3 gün erken geldiyse öbür ay 3 gün geç gelerek tamamlıyor diye. Eğer bu süreklilik istikrarlı ise tahminlerin doğru olabilir yine de beklemekte fayda var. Ben mesela genelde 17-18-19-20 bu civarlar yumurtluyorum yumurtlama akıntısı oluyor uzayan sünen ordan anlıyorum. Sen de o şekilde bakabilirsin.Bir de ateş takibi çok yardımcı oluyordu ama bu ay Progestan kullanıyorum bu hormon ateşi etkilediği için ateşten doğru sonuç alamadığım için bıraktım. Akışkan akıntım geliyor gibi oldu 13. 14. Gün civarı gibi ama geri yok oldu bu ay anlamadım. Erken de olmuş olabilir. Farklılık olduğunu bildiğim için hap bitene kadar bekleyeceğim mecburBi delilik yaptım takvimden önceki aylara baktım adet sürelerine normalde ben 26 günde 1 adet oluyorum gecikme veya erken gelme durumu olduğunda diğer ay 26 ya tamamlıyor mesela 3 gün erken geldiyse diğer ay 3 gün geç geliyormuş takvimdeki bilgilere göre şimdi kafamda taşlar yerine oturmaya başladı şubatta hamilelikten dolayı 4 gün gecikmem var o zmn bu ay 4 gün önce gelecek tahminen haliyle erken yumurtlamış oluyorum kanmadan sonraki yumurtlama belirtileri doğru belirtiymiş sizce yanlış mi düşünüyorum olabilir mi böyle
Canım o akıntıyı ben kimyasal kanama bittikten sonra görmeye başladım takvime göre olan yumurtlama günümde hiç bi belirti yoktu şuan alt karnım gergin ve ağrı oluşuyor geçen ayda böyleydi acaba erken mi yumurtladım diye düşündüm o akıntı yumurtlama akıntısıydı eminim bunda geçen ayda aynıydı çünkü takvime göre 10 gün var adete ama hesaplarım doğruysa erken yumurtlama olduysa 6 gün var bu ay yine kimyasal olursa diye korkuyorum galiba o yüzden endişe ediyorumCanım vücudunu iyi tanıman çok önemli. İpuçları çok önemli. Bak bir şeyleri çözmüşsün bir ay 3 gün erken geldiyse öbür ay 3 gün geç gelerek tamamlıyor diye. Eğer bu süreklilik istikrarlı ise tahminlerin doğru olabilir yine de beklemekte fayda var. Ben mesela genelde 17-18-19-20 bu civarlar yumurtluyorum yumurtlama akıntısı oluyor uzayan sünen ordan anlıyorum. Sen de o şekilde bakabilirsin.Bir de ateş takibi çok yardımcı oluyordu ama bu ay Progestan kullanıyorum bu hormon ateşi etkilediği için ateşten doğru sonuç alamadığım için bıraktım. Akışkan akıntım geliyor gibi oldu 13. 14. Gün civarı gibi ama geri yok oldu bu ay anlamadım. Erken de olmuş olabilir. Farklılık olduğunu bildiğim için hap bitene kadar bekleyeceğim mecbur
Senin dediğin akıntıyı kanama bitti 2. Gün gördüm ertesi günde devam etti tuhaf olan kanamam tam olmadı genelde lekelenme tarzındaydıCanım vücudunu iyi tanıman çok önemli. İpuçları çok önemli. Bak bir şeyleri çözmüşsün bir ay 3 gün erken geldiyse öbür ay 3 gün geç gelerek tamamlıyor diye. Eğer bu süreklilik istikrarlı ise tahminlerin doğru olabilir yine de beklemekte fayda var. Ben mesela genelde 17-18-19-20 bu civarlar yumurtluyorum yumurtlama akıntısı oluyor uzayan sünen ordan anlıyorum. Sen de o şekilde bakabilirsin.Bir de ateş takibi çok yardımcı oluyordu ama bu ay Progestan kullanıyorum bu hormon ateşi etkilediği için ateşten doğru sonuç alamadığım için bıraktım. Akışkan akıntım geliyor gibi oldu 13. 14. Gün civarı gibi ama geri yok oldu bu ay anlamadım. Erken de olmuş olabilir. Farklılık olduğunu bildiğim için hap bitene kadar bekleyeceğim mecbur
Dün bi kaç saatlik idrarla sonuncu testi yaptım çift çizgi çıktı pazartesi kan vericem inşallahAşkımmmmmm naptın bugün var mı test
Canım foto atarmisin özelden hangi paket olduğunu azoperm var benim gördüğümde ama eşimde öyle bir sorun yok pakette görünüyo
Canım eve geçince atayım, eş paketinde azoperm yokCanım foto atarmisin özelden hangi paket olduğunu azoperm var benim gördüğümde ama eşimde öyle bir sorun yok pakette görünüyor
Merhaba 1 hafta boyunca avokado yemek yumurtayı güçlendiriyormuş ama bilmiyorum bende sizin durumunuzdayımYaaa bırakmayın. Pes etmek yok. Allah büyüktür bu aydan ümitliyim inşallah olacak. Öncelikle ben bu ay biraz rejim yapacağım ve spor. Bir de sağlıklı besleneceğim. Dışarıdan yemek istemeye son yumurtam nasıl kaliteli hale gelir bir de bunu bulsam ah ah
Olmayız valla birde bile bile ışık tutup bakıyorum ya varsa diyeİflah olmayız
Bende yumurlamadan sonra yedim ama tadını hiç beğenmedim krem gibi zar zor yedim artık herşey bebek içinMerhaba 1 hafta boyunca avokado yemek yumurtayı güçlendiriyormuş ama bilmiyorum bende sizin durumunuzdayım
Yalniz degilsin canimOlmayız valla birde bile bile ışık tutup bakıyorum ya varsa diye
Bat ne zmn canim. Inşallah vardirBu ay nedense çok umutluyum kızlar neden bilmiyorum içime doğmuş gibi sanki bu hamıleyim diye dolaşıyorum bir buçuk senedir olmuyor hayıt macunu kullandım o var hamile kalma ayım diye iki çocuğuma bu ayda hamıle kaldım avakado yedim umut fakirin ekmeği işte inşallah hislerim beni yanıltmaz birde 3 gündür afedersiniz gaz sıkışması oluyor karnımda hepte akşamları sabahları birşey yok
Bata daha çok var canım 13 mart 9 gün varBat ne zmn canim. Inşallah vardır
Bızımde sadece pık günü oldu catlamayı degerlendıremedık canım benım olacagı varsa Rabbım herturlu olduruyor merak etme yeterkı zamanı gelmıs olsunBu bana biraz umut oldu ama yine de moralim bozulmadı değil.Dün tam pikti değerlendirdik bugün hafiften silikleşmeye başladı ama eşim bi koltukta ben bi koltukta kolumuzu kaldıracak halimiz yok sanırım dün kapanışı yaptık artık hayırlısı
O zaman ben ilacı kullanmıcam sogan kürü yapıp bu ay denicem stres yapmadan Ovülasyon testi de yapmıcam doğurganlık dönemine girdikten sonra gün aşırı ilişki yaparım inşallah olurBenim arkadaşım kist olmasına rağmen hamile kaldı Bi ara bende de kist vardı kendiliğinden geçti engel değil hamile kalmana demişti doktor
Ebet bende o yüzden onca insan hamile kalabiliyor bu ay böyle denicem sogan kürünü yapıp akışıma bırakıcam eğer bu ay olmazssa diğer ay kullanırım artık ilacıbenim.fikrim kistin rahatszlk vermiosa nebilim ya gunaha girmek istemem ama catlamayan yumurta yuzunden olmussa belki diger ay catlar duzelir .kistle nelerle hamile kalanlar varyani ama tabi doktor iyi bilir ama şu streesi atsan hersey kendiliginden yoluna giricek insaAllah .sogan suyununistersen bi kac gun yap yarim cay bardagi kadar yapsan kafi bence fazlasi icilmio.bakalim rahatlama hissedeckmisin .stresss dusmanizimz valla
Ona bu ay inandım son ilişkide yumurtlama bile olmamıştı daha sonra hiç ilişki olmadı o tutmuş işteBızımde sadece pık günü oldu catlamayı degerlendıremedık canım benım olacagı varsa Rabbım herturlu olduruyor merak etme yeterkı zamanı gelmıs olsun
Hahahhaha ya ben de gözlerimi ayıra ayıra bakıyorum ama genelde 2 gün kalasıya kadar bekliyorum ben. En çok 4 gün kalana kadar dayanamadığım olduOlmayız valla birde bile bile ışık tutup bakıyorum ya varsa diye